dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 15:53 Ο dt008 έγραψε: #21 16-12-05 15:53 εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2006 στις 22:47 Ο emufear έγραψε: #22 01-01-06 22:47 https://www.bengalboy.com/modules/ne...ic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323 Θεϊκό review του P990i Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:03 Ο iJohnnyCash: #23 02-01-06 00:03 Σπάστικα πάντως με τις φωτογραφιες ... ή κανουμε review ή γύρναμε αισθιασιακή ταινία ... Το ολο review πολυ το burn μου θύμισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:47 Ο emufear έγραψε: #24 02-01-06 00:47 Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:57 Ο iJohnnyCash: #25 02-01-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2006 στις 22:47 Ο emufear έγραψε: #22 01-01-06 22:47 https://www.bengalboy.com/modules/ne...ic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323 Θεϊκό review του P990i Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:03 Ο iJohnnyCash: #23 02-01-06 00:03 Σπάστικα πάντως με τις φωτογραφιες ... ή κανουμε review ή γύρναμε αισθιασιακή ταινία ... Το ολο review πολυ το burn μου θύμισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:47 Ο emufear έγραψε: #24 02-01-06 00:47 Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:57 Ο iJohnnyCash: #25 02-01-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.bengalboy.com/modules/ne...ic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323 Θεϊκό review του P990i Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:03 Ο iJohnnyCash: #23 02-01-06 00:03 Σπάστικα πάντως με τις φωτογραφιες ... ή κανουμε review ή γύρναμε αισθιασιακή ταινία ... Το ολο review πολυ το burn μου θύμισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:47 Ο emufear έγραψε: #24 02-01-06 00:47 Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:57 Ο iJohnnyCash: #25 02-01-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπάστικα πάντως με τις φωτογραφιες ... ή κανουμε review ή γύρναμε αισθιασιακή ταινία ... Το ολο review πολυ το burn μου θύμισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:47 Ο emufear έγραψε: #24 02-01-06 00:47 Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:57 Ο iJohnnyCash: #25 02-01-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 00:57 Ο iJohnnyCash: #25 02-01-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από emufear: Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη... Click για ανάπτυξη... Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:00 Ο emufear έγραψε: #26 02-01-06 01:00 Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα ό,τι σου προσφέρει το κανονικό review σου προσφέρει και αυτό, μόνο που είναι αισθητικά πιο ωραίο.. Τέσπα, I rest my case... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2006 στις 01:33 Ο iJohnnyCash: #27 02-01-06 01:33 παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως το κειμενο του οσο το διαβασα δεν μου αρεσε και τοσο ... Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.847 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 01:51 Ο Valder έγραψε: #28 03-01-06 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ... Click για ανάπτυξη... Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2006 στις 06:00 Ο iJohnnyCash: #29 03-01-06 06:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο! Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2 Όπως και το κινητό φυσικά! (άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω) Click για ανάπτυξη... αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2006 στις 06:04 Ο emufear έγραψε: #30 08-01-06 06:04 Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dt008: εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100..... άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-) Click για ανάπτυξη... Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες ) Πλαίσιο και το χτύπησε! Περιμένουμε review στο αντίστοιχο subforum dt! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 06:51 Ο emufear έγραψε: #31 14-01-06 06:51 ''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
''Τhe Sony Showroom in India has confirmed that the P990 will be released the 1st week of Feb. 06 '' !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.