yiorgoskarv
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Σ Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω (λίγο άσχετο με αυτό το θέμα) είναι πως γίνεται πάνω από το 90% των μελών στο mycat να είναι κοπέλες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημέρα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω πολύ που δεν θα μπορέσω να είμαι στην συνάντηση την Πέμπτη! Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε υπέροχα!!
Υ.Σ Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω (λίγο άσχετο με αυτό το θέμα) είναι πως γίνεται πάνω από το 90% των μελών στο mycat να είναι κοπέλες...
Ουτε και εγώ μπορώ να το καταλάβω????

Δεν ξέρω ίσως επικρατεί μια "ιδέα" ότι μονο κορίτσια μπορούν να έχουν γάτες!!!

ΤΟν Βαγγλέλη πάντως τον "έριξα"... και ΄τωρα μαλλώνουμε ποιός θα πρωτοπάιξει με το θηρίο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε κι εγώ, βρε Γιώργο...Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω (λίγο άσχετο με αυτό το θέμα) είναι πως γίνεται πάνω από το 90% των μελών στο mycat να είναι κοπέλες...

Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις εσύ;

yiorgoskarv
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Σ Συγνώμη αν ξέφυγε από το θέμα του καφέ η συζήτηση
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

yiorgoskarv
Νεοφερμένο μέλος

Φάντασου σε λίγο καιρό που θα πάρω

Θα σας περάσω όλες στα posts

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην ανησυχείς, έφτιαξα καινούριο thread, για να το αναλύσουμε εις βάθος το θέμα με την άνεσή μας!!Συγνώμη αν ξέφυγε από το θέμα του καφέ η συζήτηση

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγινε σλπιτ το thread μαλλον και με ξεχάσαν πισω!
Ελεγα οτι εγώ ξέρω πολλούς άντρες που αγαπάνε τις γάτες, απλα δεν έχουν όρεξη να μπαίνουν σε φόρουμ να το συζητάνε!

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην ανησυχείς όμως, το μετέφερα το post σου.
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι το θέμα "γάτες" δεν τους εμπνέει και τόσο για συζήτηση...

(Εκτός αν τρομάζουν από τη γυναικοκρατία εδώ μέσα και την κάνουν με πλάγια...

jasmine
Νεοφερμένο μέλος

εγώ νομίζω ότι πολλοί θα ηθελαν γράψουν αλλά ντρέπονται, ΄βλέπεις πρέπει να βγει και συναίσθημα ...![]()
Θα συμφωνήσω με τη Nota. Πάρα πολλοί θα είναι αυτοί αλλά μάλλον ντρέπονται. Στο κάτω κάτω εδώ σχεδόν ανώνυμα είναι. Μπορεί να μη γνωριστούμε και ποτέ, οπότε άντρες μη ντρέπεστε, ελάτε, είστε ευπρόσδεκτοι.
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ ενδιαφέρον θέμα πάντως! Ο καλος μου που ειναι γατόφιλος επίσης, παρακολουθεί άλλο φόρουμ (χωρίς να γράφει βέβαια) το οποίο σχετίζεται με χόμπυ...
Περα απο τα σχόλια που μου κάνει για το ποση ώρα ασχολούμαι με το Mycat δεν νομίζω οτι το θεωρεί ηλίθιο να ασχολούμαι....
Σε κάποια φάση ήθελε να μπει και ο ιδιος να ρωτήσει κάτι για μια σιαμέζα που έβλεπε σε κάποιο άβαταρ γιατι του έλεγα οτι εγώ δεν ρωτάω! Και φυσικά με απείλησε οτι θα μπει και θα γράφει ο,τι να ναι με το δικό μου username!

αλλά μέχρι εκει... Θα προσπαθήσω ομως να τον ψυχολογήσω παραπάνω για το θέμα...
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος

εγώ πάντως σας διαβάζω...
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι σα να μπαίνει ένα αγόρι σε σχολείο θυλέων...τι να πει?
εγώ πάντως σας διαβάζω...
ΟΛΕ!!!

2
Anima
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά χωρίς αστεία οι γυναίκες μιλάνε πιο πολύ, τους αρέσει να εκφράζονται και να επικοινωνούν δια του λόγου περισσότερο. Αν και στον τομέα του γραπτού δημοσιευμένου λόγου οι άνδρες έχουν στατιστικά το πάνω χέρι. Ωστόσο και στη ρητορία έχουν το πάνω χέρι. Δύσκολα θα δούμε μια γυναίκα να αναπτύσσει μια συγκροτημένη ιδέα δια μακρών εκτός αυτών που ασχολούνται με πολιτική και των δασκάλων ίσως. Ενώ εύκολα θα δούμε να μιλούν διαλογικά. Είναι ενδιαφέρον... Κανείς που νάχει ασχοληθεί με το θέμα πιο ειδικά?
yiorgoskarv
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως, πολλοί σημαντικοί και αξιόλογοι άντρες ήταν γνωστοί γατόφιλοι: ο Νεύτωνας (που πιστεύεται ότι εφηύρε και το πορτάκι για γάτες), ο Νίκολα Τέσλα, πολλοί λογοτέχνες (Ντίκενς, Ουγκώ, Δουμάς, Έντγκαρ Άλλαν Πόε, Τ.Σ. Έλιοτ, Μαρκ Τουαίην, Χέμινγουαιη, Κοκτώ), σημαντικοί πολιτικοί (Αβραάμ Λίνκολν, Τσώρτσιλ) και πολλοί ακόμα...από ότι φένεται ελάχιστοι άντρες έχουν πάθος για τις γάτες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.