[split] Περί απαγόρευσης των greeklish

Κain

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Εχμμ, βασικά απο όπου και να γράφει, τα greeklish απαγορευονται...
Καλά, κανείς δεν έχει ρίξει έστω μια ματιά στους όρους χρήσης; :P

Ενταξει βρε συ Λια μου,αλλα αν π.χ. ειμαι στο πανεπιστημιο (που δεν εχουν Ελληνικα) και θελησω να γραψω κατι να μην το κανω;:redface:
Λεω εγω βρε παιδι μου για καποια φορα που θα τυχει...
Οχι να γινει συνηθειο και συστημα:P ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Δες εδώ: https://greeklish.net/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32
Δεν είναι ακριβώς μετατροπέας όπως οι άλλοι, απλά ο,τι γράφεις στα βγάζει σαν να είχες ελληνικό πληκτρολόγιο ;)
Κάποια στιγμή θα κάτσω να φτιάξω κανένα πολύ απλό προγραμματάκι που θα κάνει αυτή τη δουλειά ώστε να μην έχετε άλλη σελίδα ανοιχτή σε τέτοιες περιπτώσεις...(δεν θα χρειάζεται εγκατάσταση οπότε θα μπορεί να τρέξει ακόμα κι αν δεν έχετε admin permissions)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κain

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Δες εδώ: https://greeklish.net/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32
Δεν είναι ακριβώς μετατροπέας όπως οι άλλοι, απλά ο,τι γράφεις στα βγάζει σαν να είχες ελληνικό πληκτρολόγιο ;)
Κάποια στιγμή θα κάτσω να φτιάξω κανένα πολύ απλό προγραμματάκι που θα κάνει αυτή τη δουλειά ώστε να μην έχετε άλλη σελίδα ανοιχτή σε τέτοιες περιπτώσεις...(δεν θα χρειάζεται εγκατάσταση οπότε θα μπορεί να τρέξει ακόμα κι αν δεν έχετε admin permissions)

Ναι βρε κουκλα μου καλη, εγω το ξερω αυτο οπως και ενα αλλο που λεγεται..."all greek to me" αν θυμαμαι ή καπως ετσι.;)
Απλως μιλαω για καποιους που μπορει να μην ειναι πολυ "ψαγμενοι" μ' αυτα.
Καταλαβαινεις τι εννοω ε;:)
αλλιως και εδω και στο στεκι αν ειναι κανε ενα επισημασμενο θεμα και μεσα να βαλουμε 2-3 Links με τετοια "βοηθηματα" για να τους βοηθησουμε ολους.:)
Η αλλιως κανε αυτο που ειπες.:cat: :kiss:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Στο στέκι υπάρχουν κάτι τέτοια μέσα στην κατηγορία Links. ;)
Τώρα εδώ... σκέφτομαι σοβαρά μια κατηγορία Greeklish ώστε αμα κάποιος χρειάζεται βοήθεια για τη γάτα του και δεν μπορεί να γράψει ελληνικά να γράφει εκεί... Τι λέτε;

Bhaal

Νεοφερμένο μέλος

Η Bhaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Να διευκρινίσω ότι δεν μπορώ τα greeklish με τίποτα. Με ταλαιπωρεί πολύ η ανάγνωσή τους. Και δεν είναι σνομπισμός ή στριφνότητα. Απλά, το μάτι μου δεν είναι εξασκημένο να διαβάζει κείμενο που είναι γραμμένο σε ανύπαρκτη γλώσσα.

Αν το επιτρέψεις έστω και μερικώς, νομίζω ότι θα γράφουν ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν πραγματικό πρόβλημα όπως ο mario. Προσωπικά, βρίσκω την ιδέα του προγράμματος ή του μετατροπέα πολύ καλή ιδέα.

Εσύ αποφασίζεις.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Κι εγώ τα σιχαίνομαι τα greeklish σε φόρα. Σε chat, msn κλπ πάντα greeklish γράφω αλλά σε φόρα δεν τα μπορώ, τα έχω συνδυάσει με την προχειρότητα.
Καλό θα ήταν να μπορούσε να ενσωματωθεί στο forum μετατροπέας αλλά πολύ δύσκολο... :/:

Bhaal

Νεοφερμένο μέλος

Η Bhaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Ούτε σε post-it δεν τ' αντέχω.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Τότε καλύτερα να μην μιλήσεις ποτέ σε msn! :lol:
Πάντως εγώ τα greeklish που δεν αντέχω με τίποτα, ούτε καν σε chat είναι αυτά του στυλ: Afti ine mia protasi. Προτιμώ αυτά που θυμίζουν ελληνικά στην ορθογραφία όπως πχ: Auth einai mia protash

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Στο στέκι υπάρχουν κάτι τέτοια μέσα στην κατηγορία Links. ;)
Τώρα εδώ... σκέφτομαι σοβαρά μια κατηγορία Greeklish ώστε αμα κάποιος χρειάζεται βοήθεια για τη γάτα του και δεν μπορεί να γράψει ελληνικά να γράφει εκεί... Τι λέτε;
Διαφωνω 100% σε αυτό. Πλεον ειναι πολυ ευκολο να γραψει ελληνικα ακομη και οι φορητες συσκευες γραφουν ελληνικα (αληθεια να μπαινει κανενας με pda; ) Δεν βρισκω λογο καποιος υπολογιστης να μην μπορει να γραψει ελληνικα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...