Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Παιδιά το έχουν κι άλλοι αυτο το πρόβλημα?
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Πάλι το ίδιο... Μπαίνω κανονικά αλλά όταν κάνω click πάνω στο εικονίδιο forum, με πετάει έξω...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Χμμ για δοκιμάστε λίγο κάτι: Αν μπείτε στο forum πηγαίνοντας στο www.e-steki.com/forum/index.php? (με το ερωτηματικο!) αντι για το www.e-steki.com/forum να δουμε αν είναι αυτό το πρόβλημα ή άλλο.
Παιδιά το έχουν κι άλλοι αυτο το πρόβλημα?
Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν έχω κανένα λόγο να κάνω click πάνω στο εικονίδιο forum μιας και είμαι ήδη μέσα στο forum αλλά λέμε τώρα...
Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Όχι δεν το κάνει.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Βρε συ το εικονιδιο σε πηγαίνει στο www.e-steki.com/forum! Αν το λαθος ειναι αυτο που φαντάζομαι τοτε λογικό είναι! Εγω εννος αντι να πας με το εικονίδιο να πας μονος σου στο www.e-steki.com/forum/index.php? και να μου πεις αν πάλι το κάνει!
Το θέμα είναι ότι εφόσον έχεις ΗΔΗ μπει στο forum κανονικά και είσαι σε μια άλλη υποσελίδα (έστω στα games) και ΚΑΤΟΠΙΝ πατήσεις στο εικονίδιο του forum (με σκοπό π.χ. να δεις το Index των threads) τότε γίνεται το μπαμ!
Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αυτο δυστυχώς δεν το θυμάμαι... Τώρα το παρατήρησα μετά το post του Valder όταν είχε ήδη αλλάξει το menuΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αυτό γινόταν και πριν αλλάξει το μενου?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης συμβαίνει κάτι τέτοιο με τα Links & Pics?
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Fixed!!!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Για δοκιμάστε τώρα...
Με τα Links ναι! Με τα Pics δεν ξέρω γιατί δε βγάζει πουθενά το username ώστε να δω αν είμαι ακόμα logged in ή όχι...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Επίσης συμβαίνει κάτι τέτοιο με τα Links & Pics?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν μπορείς να ανεβάζεις τότε εισαι μέσα αν δεν μπορείς δεν είσαιΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Με τα Links ναι! Με τα Pics δεν ξέρω γιατί δε βγάζει πουθενά το username ώστε να δω αν είμαι ακόμα logged in ή όχι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αυτό γινόταν και πριν αλλάξει το μενου?
Δε γινόταν. Πάντως τώρα το έφτιαξες! Γεια σου ρε μαστόρισσα να ουμε!

Subject to change
e-steki.gr Founder

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

α)Δε μου εμφανίζει τα smiles ,τα περισσότερα δηλαδή κάτω κάτω στη λίστα
β)Δε μπορώ να βάλω άρθρο

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

α) χμμ τις άλλες εικόνες τις εμφανίζει κανονικά;Αρχική Δημοσίευση από plain:Σήμερα ξύπνησα στραβάΛεπόν :
α)Δε μου εμφανίζει τα smiles ,τα περισσότερα δηλαδή κάτω κάτω στη λίστα
β)Δε μπορώ να βάλω άρθρο
![]()
β) το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, πας στα άρθρα πατας νεο θέμα και μετά περιμένεις το εγκρίνουμε εμείς . Μήπως σου βγάζει κάποιο μήνυμα;
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα άρθρα πατάω new topic και μου ενφανιζει το μυνημα:
plain,δεν εχετε αδεια για προσβαση σε αυτη τη σελιδα.Αυτο μπορει να συμβενει για νεαν απο τους παρακατω λογους¨:
1)Προσπαθειτε να να επεξεργαστειτε μην κπ αλλου χρηστη ,να απκτησετε προσβαση στα χαρακτηριστικα των διαχειριστων η ενος αλλου συστηματος προνομιων.
2)Αν προσπαθειτε να καταχωρησετε μηνυμα οι διαχειριστες ισως εχουν απενεργοποιησει το account σας ή απλα αυτος δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη
Μήπως να το βαλω το άρθρο στην Υγεια-Ιατρική να μη σας πεδεύω τέτοια ώρα;
p.s. α ούτε το λογότυπο δε το νεο δε μου εμφανιζεται τωρα που το θυμηθηκα !
Μας καλομάθατε και γιναμε απαιτητικα παιδια

Subject to change
e-steki.gr Founder

- Στα ποστς τα βλέπεις τα smilies?
- Ti browser έχεις?
- Αυτό για το νέο θέμα θα το κοιτάξουμε οσονούπω!
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Όταν λες οτι σου εμφανίζει το παλιό λογότυπο εννοείς οτι σου το εμφανίζει κανονικά όπως ήταν παλιά ή παραμορφωμένο?
- Στα ποστς τα βλέπεις τα smilies?
- Ti browser έχεις?
- Αυτό για το νέο θέμα θα το κοιτάξουμε οσονούπω!
1.Τα βλέπω κανονικά ,μόνο να βάλω εγώ δε μπορώ !
2 .Έχω Ιντερνετ Εξπλορερ
3.Αγρήγορα !

Το παλίο λογοτυπο το βλεπω κανονικά ,έκανα και refresh kai πάλι δεν εμφανιζεται το νέο

Subject to change
e-steki.gr Founder

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

π.σ,.το λογότυπο είναι

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.