Ενω βαζω username και password και συνδεομαι στο στεκι και ενω με δειχνει στους συνδεδεμενους χρηστες ειναι σαν να ειμαι offline.Μολις παω να κανω ποστ κλπ μου πεταει τη σελιδα για να συνδεθω (αυτο συμβαινει με internet explorer).
Μολις συνδεθω με firefox δουλευει κανονικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ε, βάλε firefox.Παρατηρω το εξης φαινομενο και δεν ξερω τί φταιει.(μου ετυχε 2 φορες)
Ενω βαζω username και password και συνδεομαι στο στεκι και ενω με δειχνει στους συνδεδεμενους χρηστες ειναι σαν να ειμαι offline.Μολις παω να κανω ποστ κλπ μου πεταει τη σελιδα για να συνδεθω (αυτο συμβαινει με internet explorer).
Μολις συνδεθω με firefox δουλευει κανονικα.

Οκ, εμμμ, με λίγα λόγια λες ότι δεν μπορείς να κάνεις login; Δοκίμασες να κλείσεις το παράθυρο και να το ξανανοίξεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με δειχνει στους συνδεδεμενους χρηστες αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.Δεν το κανει παντα.Την προηγουμενη βδομαδα ηταν η πρωτη φορα και η δευτερη σημερα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μισό, κάνεις ή δεν κάνεις login; Κι αν ναι, τι γίνεται μετά; Κάνε ένα ριπλέι γιατί είναι και περασμένη η ώρα.

Με δειχνει online αλλα πρακτικα ειναι σαν να ειμαι offline.
Πανω αριστερα λεει Καλώς ήρθατε, Bill , αλλα δεν μπορω να κανω ποστ και πανω δεξια δεν εχει αποσυνδεση.Ειναι σαν να μην ειμαι συνδεδεμενος.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστω που ασχοληθηκες.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εξαιρετικά αφιερωμένο >>>>

Μεχρι και internet browser αλλαξα για να μπαινω στο στεκι!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Με εδειχνε κανονικα στα online μελη δηλαδη, αλλα δεν μπορουσα να κανω ποστ ή να διαβασω θεματα που δεν φαινονται στους επισκεπτες.
Οταν εμπαινα e-steki.com λειτουργουσαν ολα κανονικα.

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Με εδειχνε κανονικα στα online μελη δηλαδη, αλλα δεν μπορουσα να κανω ποστ ή να διαβασω θεματα που δεν φαινονται στους επισκεπτες.
Κι εγω αυτο ειχα παθει..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σου έβγαζε μήπως κάποιο μήνυμα το σύστημα;Με εδειχνε κανονικα στα online μελη δηλαδη, αλλα δεν μπορουσα να κανω ποστ ή να διαβασω θεματα που δεν φαινονται στους επισκεπτες.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Και έκανες εκ νέου login; Δηλαδή σε πέταγε έξω;![]()
Δηλαδη ναι.. ενω φαινομουν κανονικα online, ζητουσε ξανα login.
Ακρη δεν εβγαλα.. Νομιζω με καποιον πρεπει να το ειχα ξανα συζητησει απο εδω. Αυτο που θυμαμαι, ειναι οτι μου ειπαν να μπαινω απο το com.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορώ να σκεφτώ - εγώ τουλάχιστον - τι μπορεί να φταίει, αλλά εφόσον μπορείς να κάνεις κανονικά login είσαι οκ.

Εάν btw δεν μπορέσει κάποιος να κάνει καθόλου login μπορεί κι έτσι (ως guest) να στείλει e-mail στο forum.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

@Bill όταν βρίσκεσαι στην τρίτη εικόνα αν κάνεις refresh διορθώνεται;

@Bill όταν βρίσκεσαι στην τρίτη εικόνα αν κάνεις refresh διορθώνεται;
(μιλαμε για internet explorer 7)
Αν εχω σβησμενα cookies και browsing history πριν πραγματοποιησω συνδεση δεν διορθωνεται.
Μου ετυχε και αυτο:
Συνδεομαι ,"κινουμαι" μεσα στο forum και μετα αποσυνδεομαι. Κανω συνδεση
και δε με βαζει.Αν επιλεξω μια απο τις σελιδες που ειχα δει στην προηγουμενη συνδεση εκει θα με βαλει κανονικα μεσα χωρις να ξανακανω δευτερη συνδεση..γινεται αυτο
Με firefox ειναι ολα οκ.
Μηπως να του κανω κανα αγιασμο;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

�να..δ�ο...��ία!!!![]()
Η ερώτηση είναι τι κάνει τώρα; (θα μεταφέρω εγώ τις απαντήσεις της)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.