Κυκλοφορεί απ' ότι διαβασα, (στα Αγγλικά) 07-07-07 γιατίΠάντως, σίγουρα θα είναι συγκινητικό. Ο Χάρι, όπως υποτίθεται ότι δήλωσε η συγγραφέας ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!
- το 7 είναι ο μαγικός αριθμός
- τότε έχει γενέθλια η Rowling
- είναι προετοιμασμένο από χρόνια ( η ημ. όχι το βιβλίο ενν.!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΚΤΛ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.
(σκεφτείτε όμως, μετά τι θα περιμένουμε; (για το Έραγκον;!..)ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!)
Δεν ισχύει αυτό, έχω διαβάσει όλες τις συνεντεύξεις της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ρεεεε ομόρφυνε πολύ αυτό!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Η κοπελιά στη μέση ποια είναι;

Απ' το βιβλίο κι αυτή;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αμέσως σου τρέξανε τα σάλια εσένα

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ποιος μιλάει!!Όχι καλέ, άσχετη με το Χάρι Πότερ είναι η παράσταση!
Αμέσως σου τρέξανε τα σάλια εσένα![]()
![]()
Ρεεεε ομόρφυνε πολύ αυτό!!![]()

Και δεν έχω και κάτι να πω επί του θέματος, να το σώσω

Εμμ, πόσα βιβλία κυκλοφορούν ως τώρα, γιατί έχω χάσει το μέτρημα;

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Πάντως μια ζωή ο Harry Potter θα είναι. Δύσkολα θα ξεφύγει από αυτό τον ρόλο. Εκτός κι αν παίξει σε κάτι πολύ αξιόλογο.
Εμμ, πόσα βιβλία κυκλοφορούν ως τώρα, γιατί έχω χάσει το μέτρημα;![]()
6 και περιμένουμε το 7...Αίσχος να μην το ξέρεις!

Subject to change
e-steki.gr Founder

(πάλι καλά που ο Πάνος δεν διαβάζει το thread, muhahahahah

6 βιβλία έχουν βγει ως τώρα, αναμένουμε το 7ο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ και στα δύο... Καλά φαινόταν απο τις πρώτες ταινίες οτι θα γίνει ωραίιιο παιδί, αλλά δεν το περίμενα τόσο γρήγοραΚαλέ! Πότε έγινε έτσι ο Dan και δεν τον πήραμε χαμπάρι...Πολύ ωραίος έγινε!
Πάντως μια ζωή ο Harry Potter θα είναι. Δύστοκλα θα ξεφύγει από αυτό τον ρόλο. Εκτός κι αν παίξει σε κάτι πολύ αξιόλογο.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχω διαβάσει μέχρι και το 4ο6 και περιμένουμε το 7...Αίσχος να μην το ξέρεις!Αλλά μάλλον δεν καιγόσουν κιόλας για να μάθεις...
![]()

Θυμάμαι όταν πρωτοείδα το 5ο στα Αγγλικά εδώ στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2003 (ιστορίες απ' τον πόλεμο ένα πράμα

Ε, μετά ξεχάστηκα

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ και στα δύο... Καλά φαινόταν απο τις πρώτες ταινίες οτι θα γίνει ωραίιιο παιδί, αλλά δεν το περίμενα τόσο γρήγορα![]()
![]()
Ναι ναι. Άσε που είναι και πολύ αρρενωπός και έχει και sexy αγγλική προφορά.
Ελπίζω την ταινία να την δείξουν Ιούλιο και όχι Φθινόπωρο όπως την άλλη φορα. Όχι ότι είμαι και μεγάλη fan των ταινιών αλλά όσο να 'ναι αδικία να την έχουν δει όλοι εκτός από μας. Και Harry Potter λέει να δεις στο cinema.

Ε, μετά ξεχάστηκα![]()
Καιρός να τα ξαναδιαβάσεις

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χμμμ αρρενωπός δεν θα το λεγα... Για την ηλικία του ναι, είναι πολύ αρρενωπός, αλλά όχι και γενικά, σαν άντρας. Όχι οτι αυτό είναι κακό (για μένα τουλάχιστον).

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Εντάξει αφού συμφωνεί με τα κριτίρια σου θα κάνω τη παραχώρηση να σου τον αφήσω. Άντε και καλά στέφανα..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχα, βρεεε μη λες τέτοια και μπει κανας Πάνος μέσα στο thread και έχουμε δράματα μετά

Πανούλη μου, μηηηην τα πάρεις σοβαρά τα παραπάνω πόστς, νι;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια περίληψη των 6 προηγούμενων ώστε να τα ξαναθυμηθώ πριν το διαβάσω γιατί έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τίποτα (και φυσικά δεν παίζει να κάτσω να τα ξαναδιαβάσω);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

εδώ μπορείς να βρεις περιλήψεις και ότι άλλο θέλεις
To βιβλίο στις μεγάλες πολεις θα διατίθεται στα Αγγλικά από τις 21 Ιουλίου σε αρκετά βιβλιοπωλέια. Στην Αθήνα από όσο ξέρω θα ανοίξει ο Ελευθερουδάκης στο αεροδρόμιο τα μεσάνυχτ από Παρασκευή προς Σάββατο για να το δώσει

H ελληνική έκδοση βγαίνει στις 2 Νοεμβρίου.
Μήπως ξέρει κάποιος αν θα δωθεί τα μεσάνυχτα το βιβλίο και στη Θεσσαλονίκη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι πολύ συγκινητικό βιβλίο (έκλαιγα

Δεν λέω άλλα, περιμένω να το διαβάσετε
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Nanaki
Νεοφερμένο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.