Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Επειδή, λοιπόν, θεωρώ ότι η μουσική μας ενώνει, όσοι θα θέλατε μπορείτε να μοιραστείτε εδώ το προφίλ σας στο Spotify, κάποια νέα λίστα που ενδεχομένως φτιάξατε, κ.ό.κ. Ξεκινάω πρώτη λοιπόν, με όνομα χρήστη... Agaphbou (πρωτοτύπησα πάλι

https://open.spotify.com/user/agaphbou?si=xOUehHweSbKwd03XThtFkA
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Έκανα μια βόλτα, ωραίο περιβάλλον και απλό δεν σε κουράζει αλλά τα Ελληνικά είναι....αποκλεισμένα ?
Τι εννοείς; εμένα στα ελληνικά είναι
ΥΓ: Αν εννοείς ελληνικά τραγούδια, δοκίμασε να τα γράψεις με greeklish. Μερικά είναι στα ελληνικά, αλλά τα περισσότερα τα γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες για να τα βρίσκουν από όλες τις χώρες.
Guest 875331
Επισκέπτης

https://www.youtube.com/playlist?list=PLB5xwi95yDBwjQmDqdjxq6PpftnH5eJ8S
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Απλώς περίμενα μια κατηγορία από μόνη της, αλλά πολλά ζητάω μάλλον....Τι εννοείς; εμένα στα ελληνικά είναι
ΥΓ: Αν εννοείς ελληνικά τραγούδια, δοκίμασε να τα γράψεις με greeklish. Μερικά είναι στα ελληνικά, αλλά τα περισσότερα τα γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες για να τα βρίσκουν από όλες τις χώρες.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Απλώς περίμενα μια κατηγορία από μόνη της, αλλά πολλά ζητάω μάλλον....![]()
Μπορείς να βρεις λίστες στην αναζήτηση, πχ

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Υγ Αγάπηηηηηηηη, γιάντα ωρέ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό μου όπως εσύ, θέλει αναβάθμιση σε premium το καταραμένο?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Μάλλον θα εγγραφώ, με έπεισες, γιατί αυτά δεν μου τα έβγαζε χωρίς εγγραφή.
Υγ Αγάπηηηηηηηη, γιάντα ωρέ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό μου όπως εσύ, θέλει αναβάθμιση σε premium το καταραμένο?
Όντως δεν το είχα δει τελικά. Η φώτο μπήκε από το Facebook, επειδή τα έχω συγχρονίσει. Δεν την επέλεξα δηλαδή.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Μάλιστα, τους....συγχρονισμούς τους αποφεύγω γενικότερα, δεν είναι καλή ιδέα άλλωστε το φάτσαμπουκ το έχω στην κατάψυξη χρόνια, έτσι και ανοίξω τις ειδοποιήσεις θα χρειαστεί φορτηγό του δήμου να τις μαζέψει. Ποτέ δεν το γούσταρα.Όντως δεν το είχα δει τελικά. Η φώτο μπήκε από το Facebook, επειδή τα έχω συγχρονίσει. Δεν την επέλεξα δηλαδή.
Καλά θα βρω τρόπο, πάντα βρίσκω, αλλά ήταν μια ακόμη ευκαιρία να σου πιάσω την κουβέντα

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Μάλιστα, τους....συγχρονισμούς τους αποφεύγω γενικότερα, δεν είναι καλή ιδέα άλλωστε το φάτσαμπουκ το έχω στην κατάψυξη χρόνια, έτσι και ανοίξω τις ειδοποιήσεις θα χρειαστεί φορτηγό του δήμου να τις μαζέψει. Ποτέ δεν το γούσταρα.
Καλά θα βρω τρόπο, πάντα βρίσκω, αλλά ήταν μια ακόμη ευκαιρία να σου πιάσω την κουβέντα![]()
Φτιάξε ένα φεικ μωρέ, σιγά. Όσο για την κουβέντα, δε θεωρώ ότι είναι και δύσκολο, είμαι γνωστή γλωσσοκοπανα

Johnny15
Επιφανές μέλος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Α ναι? Για πες τα επιπλέον μιας και το έχεις, γιατί η διαφημιστική ....παρότρυνση δεν είναι και τόσο σαφής.Γενικά το spotify αξίζει το premium του, ειδικά η φοιτητική του προσφορά είναι πολύ καλή.
Να και οι επιρροές, αυτή είναι αυθεντική Σαλονικιώτικη έκφραση, αλήθεια....κάνα μαστούρ μεζέ τρώς τζιέρι μου?είμαι γνωστή γλωσσοκοπανα![]()
Guest 892943
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Έχει βάλει κανείς την φοιτητική προσφορά; Είναι 3 μήνες τζάμπα (κλασσικά) και μετά 3,5 ευρώ το μήνα;
Ναι εγώ το είχα βάλει αλλά δε θυμάμαι να είχε 3 μήνες τζάμπα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Κατά τη γνώμη μου λάθος. Το Spotify θα εξαγοραστεί από amazon ή Apple. Είναι θέμα χρόνου.
Scandal
Διαχειριστής

Που και που ακούω και τις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις (είναι μια λίστα τραγουδιών διαμορφωμένη από τον αλγόριθμο του Spotify βάσει των ακουσμάτων σου).
Πολύ ευχαριστημένος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

σε εσάς πόσο είναι η συνδρομή?Και εγώ είμαι ευχαριστημένη. Έχω πάρει και 2 Google home/nest mini δωρεάν με την συνδρομή![]()
πολύ ωραίο δώρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.