Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:24 Η Nelliel έγραψε: #21 14-02-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: σε εσάς πόσο είναι η συνδρομή? πολύ ωραίο δώρο Click για ανάπτυξη... $10 η ατομική, $13 για 2 ατομα και $16 η οικογενειακή. Για φοιτητές δεν το έχω ψάξει. Δίνουν συχνά nest mini. Πρόσφατα άρχισε και το YouTube music να δίνει μίνι σε συνδρομητές. Για Ευρώπη δεν έχω ακούσει να δίνουν. Ακούω συχνά για ΗΠΑ. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Scandal έγραψε: #22 02-12-22 23:49 Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:07 Η BeatrixKiddo: #23 03-12-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! Click για ανάπτυξη... Όντως και σε εμένα μου έβγαζε κάτι τελείως άκυρα στη μέση του πλειλιστ δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τουλάχιστον το άλμπουμ της ανάδρομης 2022 το πέτυχε Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2023 στις 21:46 Ο Scandal έγραψε: #24 29-10-23 21:46 Παρά την αύξηση τιμών, το Spotify αναφέρει κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα που περιγράφει το Spotify όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δημοσιεύει την νέα έκθεση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο και δείχνουν όλα πως είναι ιδιαίτερα θετικά. Η εταιρεία παρουσίασε κέρδη 65 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και λε... myphone.gr Το Spotify είναι από τους λόγους που από το 2017 έφυγα από την αρχειοθετημενη στο PC ακρόαση μουσικής, που είχα σαν τακτική στα 00s και 10s. Κατεβάσματα album πειρατικά, ripping cds και δεν συμμαζεύόταν. Σχετικά με αυτά που έχω γράψει παραπάνω, σαν να το πήρανε χαμπάρι ότι μας προτείνανε άσχετη μουσική στις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις και το φτιάξανε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #25 31-10-23 22:26 Το spotify έχει γίνει τελείως δύσχρηστο, εκτός αν πλερώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander Mitsaras23 Unboxholics rafaela11 Scandal Kate1914 chester20080 Joji A350 Luludaki Γατέχων taketrance AggelikiGr Paragontas7000 Sosstoss jj! giannhs2001 fmarulezkd Memetchi tslef8 Ria99 Xristinaqui harry akritas orchidea SlimShady Griff gregory nub Libertus louminis Scott Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: σε εσάς πόσο είναι η συνδρομή? πολύ ωραίο δώρο Click για ανάπτυξη... $10 η ατομική, $13 για 2 ατομα και $16 η οικογενειακή. Για φοιτητές δεν το έχω ψάξει. Δίνουν συχνά nest mini. Πρόσφατα άρχισε και το YouTube music να δίνει μίνι σε συνδρομητές. Για Ευρώπη δεν έχω ακούσει να δίνουν. Ακούω συχνά για ΗΠΑ.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:49 Ο Scandal έγραψε: #22 02-12-22 23:49 Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:07 Η BeatrixKiddo: #23 03-12-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! Click για ανάπτυξη... Όντως και σε εμένα μου έβγαζε κάτι τελείως άκυρα στη μέση του πλειλιστ δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τουλάχιστον το άλμπουμ της ανάδρομης 2022 το πέτυχε Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2023 στις 21:46 Ο Scandal έγραψε: #24 29-10-23 21:46 Παρά την αύξηση τιμών, το Spotify αναφέρει κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα που περιγράφει το Spotify όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δημοσιεύει την νέα έκθεση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο και δείχνουν όλα πως είναι ιδιαίτερα θετικά. Η εταιρεία παρουσίασε κέρδη 65 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και λε... myphone.gr Το Spotify είναι από τους λόγους που από το 2017 έφυγα από την αρχειοθετημενη στο PC ακρόαση μουσικής, που είχα σαν τακτική στα 00s και 10s. Κατεβάσματα album πειρατικά, ripping cds και δεν συμμαζεύόταν. Σχετικά με αυτά που έχω γράψει παραπάνω, σαν να το πήρανε χαμπάρι ότι μας προτείνανε άσχετη μουσική στις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις και το φτιάξανε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #25 31-10-23 22:26 Το spotify έχει γίνει τελείως δύσχρηστο, εκτός αν πλερώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander Mitsaras23 Unboxholics rafaela11 Scandal Kate1914 chester20080 Joji A350 Luludaki Γατέχων taketrance AggelikiGr Paragontas7000 Sosstoss jj! giannhs2001 fmarulezkd Memetchi tslef8 Ria99 Xristinaqui harry akritas orchidea SlimShady Griff gregory nub Libertus louminis Scott Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη!
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:07 Η BeatrixKiddo: #23 03-12-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! Click για ανάπτυξη... Όντως και σε εμένα μου έβγαζε κάτι τελείως άκυρα στη μέση του πλειλιστ δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τουλάχιστον το άλμπουμ της ανάδρομης 2022 το πέτυχε Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2023 στις 21:46 Ο Scandal έγραψε: #24 29-10-23 21:46 Παρά την αύξηση τιμών, το Spotify αναφέρει κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα που περιγράφει το Spotify όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δημοσιεύει την νέα έκθεση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο και δείχνουν όλα πως είναι ιδιαίτερα θετικά. Η εταιρεία παρουσίασε κέρδη 65 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και λε... myphone.gr Το Spotify είναι από τους λόγους που από το 2017 έφυγα από την αρχειοθετημενη στο PC ακρόαση μουσικής, που είχα σαν τακτική στα 00s και 10s. Κατεβάσματα album πειρατικά, ripping cds και δεν συμμαζεύόταν. Σχετικά με αυτά που έχω γράψει παραπάνω, σαν να το πήρανε χαμπάρι ότι μας προτείνανε άσχετη μουσική στις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις και το φτιάξανε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #25 31-10-23 22:26 Το spotify έχει γίνει τελείως δύσχρηστο, εκτός αν πλερώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander Mitsaras23 Unboxholics rafaela11 Scandal Kate1914 chester20080 Joji A350 Luludaki Γατέχων taketrance AggelikiGr Paragontas7000 Sosstoss jj! giannhs2001 fmarulezkd Memetchi tslef8 Ria99 Xristinaqui harry akritas orchidea SlimShady Griff gregory nub Libertus louminis Scott Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Καλά το Spotify στις τελευταίες 3 - 4 εβδομαδιαίες ανακαλύψεις τα έχει χάσει τελείως με αποκορύφωμα την τελευταία. Δε ξέρω τι σκατά κάνανε στον αλγόριθμο, πάντως το 80% των τραγουδιών σε μένα είναι μη Αγγλικά/ Ελληνικά! Στη μέση του playback το σταμάτησα. ok είπαμε να προωθηθούν οι μικρότεροι καλλιτέχνες και να μάθουμε και κανένα μη ελληνοαγγλικό τραγούδι, αλλά αυτό είναι σκέτη παραφροσύνη! Click για ανάπτυξη... Όντως και σε εμένα μου έβγαζε κάτι τελείως άκυρα στη μέση του πλειλιστ δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τουλάχιστον το άλμπουμ της ανάδρομης 2022 το πέτυχε
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2023 στις 21:46 Ο Scandal έγραψε: #24 29-10-23 21:46 Παρά την αύξηση τιμών, το Spotify αναφέρει κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα που περιγράφει το Spotify όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δημοσιεύει την νέα έκθεση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο και δείχνουν όλα πως είναι ιδιαίτερα θετικά. Η εταιρεία παρουσίασε κέρδη 65 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και λε... myphone.gr Το Spotify είναι από τους λόγους που από το 2017 έφυγα από την αρχειοθετημενη στο PC ακρόαση μουσικής, που είχα σαν τακτική στα 00s και 10s. Κατεβάσματα album πειρατικά, ripping cds και δεν συμμαζεύόταν. Σχετικά με αυτά που έχω γράψει παραπάνω, σαν να το πήρανε χαμπάρι ότι μας προτείνανε άσχετη μουσική στις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις και το φτιάξανε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #25 31-10-23 22:26 Το spotify έχει γίνει τελείως δύσχρηστο, εκτός αν πλερώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander Mitsaras23 Unboxholics rafaela11 Scandal Kate1914 chester20080 Joji A350 Luludaki Γατέχων taketrance AggelikiGr Paragontas7000 Sosstoss jj! giannhs2001 fmarulezkd Memetchi tslef8 Ria99 Xristinaqui harry akritas orchidea SlimShady Griff gregory nub Libertus louminis Scott Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρά την αύξηση τιμών, το Spotify αναφέρει κερδοφόρο τρίτο τρίμηνο Πολύ αισιόδοξα είναι τα νούμερα που περιγράφει το Spotify όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία δημοσιεύει την νέα έκθεση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο και δείχνουν όλα πως είναι ιδιαίτερα θετικά. Η εταιρεία παρουσίασε κέρδη 65 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο και λε... myphone.gr Το Spotify είναι από τους λόγους που από το 2017 έφυγα από την αρχειοθετημενη στο PC ακρόαση μουσικής, που είχα σαν τακτική στα 00s και 10s. Κατεβάσματα album πειρατικά, ripping cds και δεν συμμαζεύόταν. Σχετικά με αυτά που έχω γράψει παραπάνω, σαν να το πήρανε χαμπάρι ότι μας προτείνανε άσχετη μουσική στις εβδομαδιαίες ανακαλύψεις και το φτιάξανε.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 22:26 Η Κάμπια έγραψε: #25 31-10-23 22:26 Το spotify έχει γίνει τελείως δύσχρηστο, εκτός αν πλερώ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala charmander Mitsaras23 Unboxholics rafaela11 Scandal Kate1914 chester20080 Joji A350 Luludaki Γατέχων taketrance AggelikiGr Paragontas7000 Sosstoss jj! giannhs2001 fmarulezkd Memetchi tslef8 Ria99 Xristinaqui harry akritas orchidea SlimShady Griff gregory nub Libertus louminis Scott Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 21:33 Ο Scandal έγραψε: #26 19-01-24 21:33 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 15:41 Ο Scandal έγραψε: #27 03-03-24 15:41 Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαρτίου 2024
Πολλοί μηνιαίοι ακροατές για νεκρό συγκρότημα των 90s / 00s. Είχαν τραγουδάρες πάντως. Πάρτε κι ένα remaster video: