Σε λίγο θα μας ζητήσεις κ σαλέπι εσύ...
Μπααααα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

antemian
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χεχε, κάπως έτσι ... τις τελευταίες μέρες κάθε πρωί ξυπνάω με έναν espresso διπλό @ Starbucks ελέγχοντας τα e-mail μουΝομίζω ότι είμαι εθισμένη στα starbucks...νιώθω πολύ άνετα. Λες και έχω πάει για καφέ σε μια φίλη μου. Άσε που κάνουν καταπληκτικούς καφέδες!!! αχ!!!......συγκινήθηκα πάλι σνιφ...![]()

Niyia
Διάσημο μέλος

Ποιος θα μου πει τι συμβολίζει το σήμα των starbucks? Κάπου άκουσα ότι κάτι σημαίνει αλλά δεν θυμάμαι.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

The logo is a "twin-tailed siren" (the siren of Greek mythology)
Niyia
Διάσημο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εξαρτάται, με τι τους συγκρίνεις...Νομίζω ότι είμαι εθισμένη στα starbucks...νιώθω πολύ άνετα. Λες και έχω πάει για καφέ σε μια φίλη μου. Άσε που κάνουν καταπληκτικούς καφέδες!!! αχ!!!......συγκινήθηκα πάλι σνιφ...![]()

Είδα χθες για μια ακόμη φορά το You've got message και ο Tom Hanks λέει κάτι πολύ καλό. Τα Starbucks είναι το ιδανικό μέρος για τους αναποφάσιστους. Για δύο λεπτά κάθε μέρα νιώθουν ότι μπορούν να εξουσιάσουν την ζωή τους διαλέγοντας έναν καφέ που έχει για όνομα 10 λέξεις. Γενικά όμως είναι συμπαθητικούλι καφέ. Έχει και τον χώρο για το λαπτοπάκι, καλή μουσική, σχετική ησυχία για να διαβάσεις και πολύ καυτερές μέντες
![]()
Πολύ σωστό αυτό

Μου αρέσουν αρκετά οι καφέδες τους, οι κρύοι κυρίως (frappuccino

Από ανάγκη παίρνω καφέ από εκεί εδώ και κάποιους μήνες και πλεόν μου φαίνονται νερουλοί και ανούσιοι.
Δηλαδή όχι ότι δε θα ξαναπάρω, αλλά πολύ σπάνια.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Οπως ακριβώς και το περιβάλλον τους δηλαδή.Παρατήρησα ότι τα βαρέθηκα.
Από ανάγκη παίρνω καφέ από εκεί εδώ και κάποιους μήνες και πλεόν μου φαίνονται νερουλοί και ανούσιοι.
antemian
Νεοφερμένο μέλος

Φραπουτσινο, μοκατσινο,φρεντοτσινο,νεροτσινο,χυμοπορτοκαλοτσινο κτλ κτλ.
Η καταλληξη μου κανει για Ιταλικη μαραφετια, αλλα παρολο που ειμαι τοσα χρονια εδω δεν το εχω παρατηρησει και ουτε το εχω συνδιασει με κατι για να δω τι μπορει να σημαινει.
Κι εκτος αυτου προσωπικα μ'εκνευριζει...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χμμμ, IIRC στα Starbucks μόνο ο Frappuccino και ο Cappuccino έχουν αυτή την κατάληξηΜπορει να μου πει κανεις απο που εχει ερθει αυτη η εμπνευση και καταληγουν ολοι οι "καφεδες" σχεδον σε -ccino?
Φραπουτσινο, μοκατσινο,φρεντοτσινο,νεροτσινο,χυμοπορτοκαλοτσινο κτλ κτλ.
Η καταλληξη μου κανει για Ιταλικη μαραφετια, αλλα παρολο που ειμαι τοσα χρονια εδω δεν το εχω παρατηρησει και ουτε το εχω συνδιασει με κατι για να δω τι μπορει να σημαινει.
Κι εκτος αυτου προσωπικα μ'εκνευριζει...![]()

Σε starbucks ακομα να παω παντως.

Niyia
Διάσημο μέλος

Kαλα, γενικοτερα μου δημιουργηθηκε η απορια...Γιατι σε διαφορα μαγαζια το εχουν "υιοθετησει" και τωρα μου ηρθε.
Σε starbucks ακομα να παω παντως.![]()
Κ μας το λες έτσι απλά?

Γρήγορααααααααααααααααααα....

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Με έξτρα σιρόπι καραμέλα, για να καταλάβεις τη γεύση!Γρήγορααααααααααααααααααα....α, κ να πάρεις φραπουτσίνο κάραμελ
![]()

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Καλά, και να μην πας δεν χάνεις και τίποτα.Kαλα, γενικοτερα μου δημιουργηθηκε η απορια...Γιατι σε διαφορα μαγαζια το εχουν "υιοθετησει" και τωρα μου ηρθε.
Σε starbucks ακομα να παω παντως.![]()
Υπάρχουν πολλά καλύτερα καφέ, με μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ποικιλία ροφημάτων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.