Vkey
Επιφανές μέλος

για να ειμαι ειλικρινης.. δε θα ναι η πρωτη φορα![]()
όντως... πάντα εκεί δεν καταλήγουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισα ισα που μπορεί να τους εξιτάρει η ιδέα!!! χοχοχοοχ

Vkey
Επιφανές μέλος

μη λες πολλαααα! μπορει οι αλλοι να μη θελουν![]()
Φτάνει που θέλουμε εμείς

πωπω...οι κακιές παρέες με κατέστρεψαν κι εμένα

Giovanna
Επιφανές μέλος

παντως οι πηγες μου, λενε οτι το προγραμμα που ειδαμε εμεις ηταν πιο ενδιαφερον απο του προηγουμενου σου-κου!

Vkey
Επιφανές μέλος

Καλά....ένα τηλ Βικάκι μην πας Βόλο έλα Αθήνα δεν έγινε...καλά!!!
Μου το χρωστάτε

mania
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

είχα πάει μια φορά με μια μεγάλη παρέα από κάτι ταρίφες... είχαμε ρίξει πολύ γέλιο περισσότερο με τις ατάκες τους. γενικά δεν με εντυπωσίασε κάτι, ούτε τρελάθηκα. θα έλεγα ότι ήταν μάλλον βαρετά...
γι'αυτό και το χειρότερο μου είναι να με καλέσουν σε μπάτσελορ σε στριπτιτζάδικο... εντάξει, θα κάνεις χαβαλέ αλλά για πόση ώρα; άσε που συνήθως τα ποτά σε τέτοια μαγαζιά είναι άστα να πάνε, οπότε δεν μπορείς να πιείς κιόλας για να περάσει η ώρα... χίλιες φορές στο χειρότερο παρακμιακό σκυλάδικο παρά σε strip show...![]()
Τα ποτά μια χαρά ειναι σε λέω..

για να ειμαι ειλικρινης.. δε θα ναι η πρωτη φορα![]()
όντως... πάντα εκεί δεν καταλήγουμε;![]()
Μήπως να κρυβατε λογια;

Και για να μη σχολιάζω μόνο, εγώ από εκεί που το είχα καημό, σχεδόν τα έχω δει όλα πια!

Η πρώτη μου εμπειρία (πήγα και σε 2-3 διαφορετικά μαγαζιά συνολικά) ήταν στον στρατό με φίλους που μας παρακίνησαν, όπως και το 90% των αντρών που η πρώτη τους εμπειρία είναι κατά την διάρκεια της "κουραστικής" θητείας

Πάντως αξίζει να πάτε για πρώτη φορά σε γκλαμουράτο και ακριβό strip show, η διαφορά στο θέαμα, κοπέλες και περιποίηση είναι τεράστια σε σχέση με τα παρακμιακά που βρίσκονται κοντά σε κέντρα νεοσυλλέκτων.
Πάντως ήταν υπέροχη εμπειρία (πήρα και private dance εννοείτε..) και αξίζει να την ζήσετε με μερικούς καλούς φίλους/ες (ποτέ σε συνδιασμό, αρχίζουν οι ντροπές και σε αυτά τα μαγαζιά δεν είναι για ντροπές

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω πολύ να πάω (σε ανδρικό στριπτίζ προφανώς

Θα πέσει τρελό γέλειο...
χοχοχο

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εχει τ'ύχει όμως να στήσουμε ένα τέτοι show στο σπίτι ενός φίλου....

Giovanna
Επιφανές μέλος

ειμαι καλα γιατρε μου??

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ρε παιδια, το ανδρικο στριπτιζ δε θελω να το βλεπω καν!!
ειμαι καλα γιατρε μου??![]()
δε ξέρω...για κοίταξε ανάμεσα στα πόδια σου...τι βλέπεις?

Hunter
Περιβόητο μέλος

οι γυναικες (και ανδρες - γιατι υπαρχουν ναι) που δουλευουν σε αυτα τα μαγαζια κανουν την δουλεια αυτη ειτε απο επιλογη τους ειτε επειδη εχουν αναγκη τα χρηματα.
μια χορευτρια σε ενα απο τα ΚΑΛΑ μαγαζια της Αθηνας μπορει σε ενα βραδυ να βγαλει μεχρι και 100? για την τσεπη της, μπορει βεβαια να μην βγαλει και τιποτα. μην νομιζεται οτι πλεουν στο χρημα αυτα τα ατομα - εαν πας εσυ και κερασεις ενα ποτο που θα σου κοστισει εσενα πχ 10? η κοπελα η αντρας θα παρει το 1?, στο δε χορο που πιθανον να σου κανει που θα σου στοιχισει εσενα καλε μου θαμονα 10 - 12 ? αυτη θα παρει 3?. εαν χορευει στην πιστα η κοπελα η ο αντρας θα παρει 10? την καθε φορα που θα ανεβει, εαν τα βγαλει ολα (πραγμα που γινεται μονο σε καλα μαγαζια) θα παρει 20?.
εγω προσωπικα της θαυμαζω αυτες - οχι για τα σωματα τους (γιατι υπαρχουν και τα μπαζα beleive me i know) αλλα γιατι καθονται με τον καθε λιγουρη και τον αφηνουν να πιανει οτι θελει (με μετρο παντα γιατι υπαρχει και ο σερβιτορος που διακριτηκα προσεχει τι κανει ο καθε πελατης).
και ναι δηλωνω οτι εχω παει και συνεχιζω να πηγαινω σε αυτα τα μαγαζια, οχι γιατι ειμαι λιγουρης αλλα επειδη μ'αρεσει να διασκεδαζω και να βλεπω ομορφα πραγματα, παλια πηγαινα μονος μου, τωρα παντα θα παω με παρεα, θα κερασω κανα χορο, κανα ποτο, θα γελασω, θα θαυμασω.
αυτα τα λιγα απο μενα
Giovanna
Επιφανές μέλος

δε ξέρω...για κοίταξε ανάμεσα στα πόδια σου...τι βλέπεις?![]()
τωρα δε μπορω, ειναι απασχολημενος.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

πωπω...
Hunter
Περιβόητο μέλος

εγω θα στα μαθω ολα ;χαντερ δεν ηξερα οτι οι κοπελες βγαζουν τοσα λιγα!!!
πωπω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.