Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

- Βανέσσα
- Χριστίνα
- Βάσω
- Ντέμη
- και Τραπεζίτης, αν θέλετε

Πάντως το να βλέπεις με το να παίζεις έχει διαφορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν θέλετε μπορείτε να παίξετε σε ένα τύπου εξωμειωτή σούπερ deal... αρκεί να βρω το σχετικό λινκ που είναι σε ένα από τα μέιλ μου

Φυσικά δεν συγκρίνεται με το πραγματικό, αλλά για πρακτική στην υπομονή και τα νεύρα...καλό είναι!

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Πάνως όπως είπε και ο Κρόνος δεν μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα όταν το τι μπορείς να κερδίσεις από το κουτί σου είναι εξαρχής προκαθορισμένο. Μόνος αστάθμητος παράγοντας το παζάρεμα.
Και δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τον κόσμο που αγχώνεται με το αν κάποιος τρίτος θα κερδίσει η όχι δια της κολοφαρδίας! Θυμάμαι μια απορία προς το άτομο μου, μα καλά δεν βλέπεις τώρα Deal? Ο τύπος είναι να κερδίσει 150000? και εγώ να απαντώ , γιατί εγώ θα τα πάρω?
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Τα λεφτά που δίνουν τα κανάλια (τα μεγάλα τουλάχιστον) είναι 100% αληθινά και η διαδικασία που τα δίνουν άλλο 100% κανονική. Για λίγα ευρώ (ακόμα και 100.000 €, είναι λίγα μπροστά στο ημερήσιο τζίρο ενός καναλιού 1,5 - 2 εκ ευρώ) δεν πρόκεται το κανάλι να ρισκάρει πρόστιμο απο το ραδιοτηλεοπτικό ή διασηρμό απο αντίπαλο κανάλι.
Άλλωστε μόνο και μόνο απο τους χορηγούς, τα έσοδα απο διαφήμιση και απο τα sms τα έχει βγάλει τα λεφτά το κανάλι, φαντάσου ότι σε σπάνιες πειρπτώσεις θα δόσει ένα ποσό πάνω από 50.000€ ενώ τα καθημερινά του έσοδα απο τα παραπάνω μπορεί να αγκίζουν τα 250.000€
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...