Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:25 Η Πουπουλίνα: #21 26-02-23 13:25 Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:30 Ο Nick890 έγραψε: #22 26-02-23 13:30 Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:32 Ο Guest 881237: #23 26-02-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Click για ανάπτυξη... Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο American Economist: #24 26-02-23 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Click για ανάπτυξη... Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:40 Ο Nick890 έγραψε: #25 26-02-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:30 Ο Nick890 έγραψε: #22 26-02-23 13:30 Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:32 Ο Guest 881237: #23 26-02-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Click για ανάπτυξη... Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο American Economist: #24 26-02-23 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Click για ανάπτυξη... Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:40 Ο Nick890 έγραψε: #25 26-02-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:32 Ο Guest 881237: #23 26-02-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Click για ανάπτυξη... Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο American Economist: #24 26-02-23 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Click για ανάπτυξη... Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:40 Ο Nick890 έγραψε: #25 26-02-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Μακραν πιο φθηνα και ποιοτηκοτερα πραγματα το Lidl .....εξου και η τεραστια επιτυχια της στον τομεα Click για ανάπτυξη... Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Ο American Economist: #24 26-02-23 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Click για ανάπτυξη... Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:40 Ο Nick890 έγραψε: #25 26-02-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα Λιντλ εχουν την χειροτερη ποιοτητα για αυτο ειναι φτηνοτερα. Click για ανάπτυξη... Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:40 Ο Nick890 έγραψε: #25 26-02-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Κι εμένα πολύ καλή μου φαίνεται η ποιότητα τους Click για ανάπτυξη... Και επισης στα φρουτα ! Εμεις εχουμε δικο μας ατομο που δουλευει εκει και μας λεει οτι βαζει το προσπωικο του να ελεγχει κομματι κομματι τα μηλα ,μπανανες κλπ για να ειναι καλα Οταν τα μακαρονια κανουν 1 ευρω και κατι στα αλλα μαγαζια εκει κανει 70 λεπτα(0.69 για την ακριβεια ) Οταν ο κοσμος (κυριως στην ελλαδα)καταλαβει οτι τα ιδια προιοντα πουλουνται στα σουπερμακρετ απλα αυτα καθοριζουν την τιμη αναλογα με το ποσο δυνατη ειναι ,θα ειναι πλεον αργα .Μεχρι τοτε ασε τα ελληνικα σουπερμακρετ να εκμμεταλευονται ΥΓ:Ο μονος λογος που δεν αγοραζω καμια φορα στα λιντλ ειναι οταν θελω ενα μικρο πραγμα ,ας πουμε ενα πακετο μακαρονια ...γιατι υπολογιζω και την βενιζνη .Αλλα συνηθως γεμιζω το καροτσι για ολοκληρο μηνα .Ενω τα μακαρονια,ρυζι κλπ αγοραζω για 6 μηνες ας πουμε
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:41 Ο Guest 881237: #26 26-02-23 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μία φορά μπήκα στα lidl και έφυγα. Είναι εντελώς ανοργάνωτα και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα δυστυχώς. Εκεί που αξίζουν είναι στα χαρτικά, εργαλεία και σε μαναβική από ότι μου λέει η γιαγιά μου. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:44 Ο American Economist: #27 26-02-23 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Ναι αυτό με τα επώνυμα προϊόντα ισχύει , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει η μάρκα , τα δικά τους είναι πολύ καλά . Τώρα αυτό που λες για την οργάνωση μάλλον ισχύει για το συγκεκριμένο που είχες πάει , εδώ μια χαρά είναι. Click για ανάπτυξη... Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:57 Ο Nick890 έγραψε: #28 26-02-23 13:57 0.61 τα lidl .......1-0 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:04 Ο Guest 881237: #29 26-02-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές στα δικά του προϊόντα επίσης. Τα μακαρόνια τα έχει 0,62€ το ένα, πραγμα που είναι άριστη τιμή. Επίσης , την περίοδο αυτή έχει τα επώνυμα σε προσφορά και έτσι τα βρίσκεις κάτω από το 1€. Click για ανάπτυξη... Ναι ο Σκλαβενίτης είναι νομίζω το πιο οικονομικό ελληνικό σούπερ μάρκετ και ισχύει ότι κ τα δικά του προϊόντα είναι πολύ οικονομικά
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.970 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:17 Η Joji έγραψε: #30 26-02-23 14:17 Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειδικά για κρέας δεν διανοούμαι να πηγαίνει κάποιος στα Lidl. Είναι common sense ότι δεν θα πάρεις ποιότητα. Όταν 1 κιλό κιμά κάνει 12 ευρώ έξω και το βρίσκεις μισή τιμή στα Lidl, κάτι πάει λάθος.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:30 Ο Nick890 έγραψε: #31 26-02-23 14:30 Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμπιστευομαι πιο πολυ σουπερμαρκετ με πιστοποιήσεις ποιοτητας ελεγχου παρα κρεωπολειο χωρις καπια σταμπα ελεγχου πανω .........ή ακομα καλυτερα βιολογικο κρεας Το αλλο αστειο ειναι οτι τα κρεατα προμηθευονται κυριως απο ολλανδια (μεσω του καταστηματος ΕΝΑ,που αυτο το καταστημα εχει ΟΛΑ τα προιοντα που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα ,απ οπου προμηθευονται και μικρο εμποροι ).Στο καταστημα αυτο προμηθευονται οι τοπικοι κρεοπωλεις κρεατα και στο πουλανε μετα διπλασια τιμη για να βγαλουν κερδος (πως θα ζησει η επιχειρηση ?) ολα εγω θα σας τα λεω πχια?
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:57 Ο Skiyo έγραψε: #32 26-02-23 14:57 Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο lidl πάω για να πάρω δημητριακά και σοκολάτες/γκοφρετες που μου αρέσουν άντε και καθαριστικό. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ να παίρνω από τα άλλα σούπερ μάρκετ.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:47 Ο palio_melos: #33 26-02-23 15:47 Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza johnsala alexd99 Unboxholics charmander fmarulezkd camil American Economist Scandal Ilma fourkaki Λάβος giannhs2001 Maraki4you Memetchi back2967 User2350 ggl taketrance Viedo Ωρορα chester20080 jj! Sevasti allall1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κακά τα ψέματα, στο lidl μπορείς να φτάσεις το μικρότερο σύνολο γιατί πολύ απλά έχει σχεδόν τα πάντα σε βερσιόν ιδιωτικής ετικέτας. Το κύριο κακό του lidl για μένα είναι το πόσο κάτεργο φαίνεται και η δεδομένη 10λεπτη αναμονή για ταμείο. (Καλά γενικά στην Ελλαδά πρέπει σιγά-σιγά να έρθει το self checkout, για την ώρα σε κάνα-δύο Βασιλόπουλους και Σκλαβενίτηδες το έχω πετύχει.) Η ποιότητα/γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αν και πολλά από τα προϊόντα είναι από εταιρείες στην ελλάδα με τις οποίες έχει κάνει συμφωνίες (πχ. τις μπύρες του τις βγάζει η ΕΖΑ αν θυμάμαι καλά). Σκλαβενίτης και ακόμα περισσότερο Βασιλόπουλος δεν έχουν την ίδια ποικιλία σε ιδιωτικής ετικέτας και ο Βασιλόπουλος είναι και παραδοσιακά ακριβός στα επώνυμα. Επίσης μεγάλη γκάμα ιδιωτικής έχει και το Market In, πράγμα λίγο οξύμωρο για το μέγεθος του, αν και τον τελευταίο χρόνο όλο και λίγοτερα απ' αυτά βρίσκεις στα ράφια του. Αλλά γενικά, δεν υπάρχει προτίμηση. Το "παίρνω το Χ προϊόν από το Y σούπερ μάρκετ που το έχει τώρα προσφορά" είναι δεδομένο.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:16 Ο Dias έγραψε: #34 26-02-23 16:16 Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γνώρισα κάποιον (συνταξιούχο) που πηγαίνει σε αρκετά supermarket, τσεκάρει τις τιμές και μετά ξαναπηγαίνει και ψωνίζει με τις χαμηλότερες (π.χ. καφέ από το Βασιλόπουλο, ρύζι από το Σκλαβενίτη, ζάχαρη από τα Lidl). Ίσως κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι όσα κερδίζει από τις τιμές τα καίει (και με το παραπάνω) στη βενζίνη.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:52 Η camil έγραψε: #35 26-02-23 19:52 Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα.
Λόγω εγγύτητας προτιμώ το Market In, καμιά φορά όμως πηγαίνω στον Μασούτη ή τον Σκλαβενίτη. Το Lidl δεν έχει ποιότητα. Ως ειδήμων στις σοκολάτες και τις κρέμες καραμελέ μπορώ να πω πως αυτά τα προϊόντα είναι πολύ κατώτερα.