Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

καλή μας τύχη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά πάλι σε χειμερινή νάρκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Το πρώτο αγώνισμα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τον κατάπιε τον μανάβη ο Τούρκος.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Το πρώτο αγώνισμα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τον κατάπιε τον μανάβη ο Τούρκος.
αν μπορείς να βρεις το τελικό σκορ πες το μας :p
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Λες και υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε..όχι μόνο λόγω ικανότητας, αλλά λόγω..παραγωγής!
Εδώ τόσα στήνονται το χάσιμο της μαντσέτας, διαστρεβλώνονται τα λόγια στους υπότιτλους και
δεν θα ήταν στημμένο το ματς Ελλάδα-Τουρκία που η παραγωγή είναι τουρκική; Σιγά μη μας άφηναν να κερδίσουμε,
ο Ερντογάν θα έκλεινε το τσαντίρι τους την επόμενη ημέρα..
Ο άλλος ο Κοκκινομάλλης στο στόχο παπ,παπ, παπ τέλος. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν τους είχαν ήδη πάει στην πίστα για εξάσκηση...όλα να τα περιμένεις..
Gate4
Επιφανές μέλος

Βρείτε τις διαφορές.

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην ένωση περιμεναμε πολλοι οτι θα ειναι πλεον ατομικα τα αγωνισματα. Ε οχι ηλιθιε τηλεθεατη, ομαδες θα ναι.
Μετα καναμε υπομονη οτι σε λιγο θα γινουν ατομικα. ΟΧΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, φαε στη μαπα 3 αγωνισματα με Τουρκους.
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καπου θα ξεπεταχτει ο Ρουβας.
ημαρτον δηλαδη, εχει ξεφτιλιστει η κατασταση.
Gate4
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

- Ντάνος, Χρανιώτης, Μπο
- Κοκκινάκης, Βαλαβάνη
- Μισθοφόρος, Σάρα
- Μάριος, Βασάλος
- Σπαλιάρας
Ίσως την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα ατομικά αγωνίσματα. Ο Σπαλιάρας θα είναι ρυθμιστής του παιχνιδιού.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξερω πως αλλιως να το γραψω.
Να ξεκουμπιστεί ο Μπο επιτέλους, που ψωνίστηκε κιόλας ο γιδοβοσκός, 2,5 μήνες καθόταν εκτός παιχνιδιού, βουτούσε με κλειστή τη μυτούλα. Τόσο πουθενάς, ούτε μια ρίμα δεν κατάφερε να πει σε όλο το σοου,τον πάτησε ο Σφάχτης της Καρύδας

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Το survivor έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του. Δεν υπάρχει αγωνία, τίποτα. Όλα τα μαθαίνεις από τα σπόιλερ πιο πριν-που οκ αν θες ανοίγεις-αλλά γενικότερα όταν ξεκίνησε ήταν τέρμα πορωτικό. Εγώ έχω σταματήσει εντελώς να βλέπω παραλία κλπ...το ανοίγω περίπου στις 10μιση και βλέπω λίγο αγώνισμα και done. Όλες αυτές οι ψευτοίντριγκες που δημιουργούνται από την παραγωγή δε σας θυμίζουν κλασικό τούρικο σήριαλ;Ίσως την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα ατομικά αγωνίσματα. Ο Σπαλιάρας θα είναι ρυθμιστής του παιχνιδιού.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Το survivor έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του. Δεν υπάρχει αγωνία, τίποτα. Όλα τα μαθαίνεις από τα σπόιλερ πιο πριν-που οκ αν θες ανοίγεις-αλλά γενικότερα όταν ξεκίνησε ήταν τέρμα πορωτικό. Εγώ έχω σταματήσει εντελώς να βλέπω παραλία κλπ...το ανοίγω περίπου στις 10μιση και βλέπω λίγο αγώνισμα και done. Όλες αυτές οι ψευτοίντριγκες που δημιουργούνται από την παραγωγή δε σας θυμίζουν κλασικό τούρικο σήριαλ;![]()
Αυτό με τα σποιλερς είναι τραγικό... Πραγματικα χάνεις κάθε ενδιαφέρον αν ξέρεις τα αποτελέσματα από πριν

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Μα έτσι δεν είναι; Και εγώ δεν μπορώ με τίποτα να μην τα ανοίξωΑυτό με τα σποιλερς είναι τραγικό... Πραγματοκα χάνεις κάθε ενδιαφέρον αν ξέρεις τα αποτελέσματα από πριν![]()

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Μα έτσι δεν είναι; Και εγώ δεν μπορώ με τίποτα να μην τα ανοίξω![]()
Εγώ δεν τα ανοίγω αλλά καμία φορά τα σχολιάζουμε με παρεα, στο messenger κτλ και πάντα υπάρχει κάποιος που θα σου κάνει σποιλ

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

(τσακωμος με σφάκτη της καρύδας Σπαλιάρα ,Καλλέργη και Κοκκινάκη )
Gate4
Επιφανές μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Ξέχασες την zen master, Σόφη.Πάντως για να λέμε και της Βαλαβάνης το δίκιο ,δεν ειναι αυτη που κατάφερε να τσακωθει με τα πιο ζεν ατομα του νησιου αλλα η Παπαδοπούλου...
(τσακωμος με σφάκτη της καρύδας Σπαλιάρα ,Καλλέργη και Κοκκινάκη )
- Δεν ξέρω ποιος έχει πάρει τις κουβέρτες σου. Τι θες να κάνω τώρα; Θες να τσακώνεσαι με όλους;
-ΟΡΙΣΤΕ; ΟΡΙΣΤΕ; ΟΡΙΣΤΕ ΣΟΦΗ...;
(Μετά από λίγο η Σόφη-->

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.