γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.012 μηνύματα.

16-08-24

16:10
ναι ετσι... εχουμε σκεπτομενα στομαχια..οταν δοκιμαζουμε κατι μη φιλικο ( πχ ωμο ψαρι) εχουμε μια επιφυλακτικοτητα και το κανουμε πολυ δειλα...αν επιβεβαιωθει η διστακτοτητα μας με την παραξενη ασχημη γευση και ποσοτητα τοτε το στομαχι μας δεν εχει λογο να το θελει.Φαντάζομαι ότι έφταιγε το γεγονός ότι το δοκίμασα πρώτη φορά και δεν έχει συνηθίσει το στομάχι μου
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

30-08-24

15:01
Το shisan έβαλε 1+1 δώρο ένα από τα πιο ακριβά του rolls, το banana. 

juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα.

30-08-24

19:38
Εχω shisan 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μουΤο shisan έβαλε 1+1 δώρο ένα από τα πιο ακριβά του rolls, το banana.![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-08-24

19:42
Πρέπει να καταργήθηκε όμως η προσφορά για τις Δεύτερες 50%; Γιατί πήγα πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα σε Shisan αλλά μετά διάβασα ότι ήταν η τελευταία με την έκπτωση.Το shisan έβαλε 1+1 δώρο ένα από τα πιο ακριβά του rolls, το banana.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

30-08-24

19:51
Δεν έχω ιδέα είχα πάνω από μήνα να παραγγείλω sushi.Πρέπει να καταργήθηκε όμως η προσφορά για τις Δεύτερες 50%; Γιατί πήγα πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα σε Shisan αλλά μετά διάβασα ότι ήταν η τελευταία με την έκπτωση.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

30-08-24

19:53
Λατρεύω σούσι
και γενικότερα ασιατική κουζίνα. Έχω βρει ένα à volonté σουσαδικο που απλά πληρώνεις 15 ευρώ. Τρως όσο θες. Έχει μεγάλη ποικιλία, από καυτερά, mild. Έχει και wok. Όντας φοιτητής πήγαινα στο Shisan που και που, μου άρεσε το volcano roll.
Μη ρωτάτε ωστόσο διεύθυνση, σας πέφτει μακριά.

Μη ρωτάτε ωστόσο διεύθυνση, σας πέφτει μακριά.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

31-08-24

12:30
Καλέ τι ωραίο το Shisan. Τώρα μπήκα και το είδα. Κρίμα που δεν έχουμε στην Πάτρα. Έχει τρομερά πολλές επιλογές.Το shisan έβαλε 1+1 δώρο ένα από τα πιο ακριβά του rolls, το banana.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...