Subject to change
e-steki.gr Founder

Α παρντόν, δεν κατάλαβα τι εστί ζγούρΔε πόσταρα μέσα από γευσιγνωστική σκοπιά. Απλά έδωσα τη χιουμοριστική χροιά της περιοχής μου πάνω στο θέμα φαγητό, η οποία πάνω κάτω συνοψίζεται στο μεγαλείο που αντλείται από το αρνίσιο παιδάκι και τη χρήση των χορταρικών μόνο ως ντεκορ.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Τι μαγαζιά έχετε να μου προτείνετε στην Αθήνα και τι προτάσεις παραγγελίας από αυτά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά δοκίμασα πριν κάνα χρόνο sushi και δεν ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε πολύ όμως h σως wasabi. Δεν θα ξαναέτρωγα αλλά η παρέα μου θέλει να πάμε σήμερα για sushi.
Τι μαγαζιά έχετε να μου προτείνετε στην Αθήνα και τι προτάσεις παραγγελίας από αυτά;![]()
Φαντάγκο .. μπορείτε να πάτε στο Golden Phoinix στο Κεφαλάρι που έχει είναι κινέζικο, αλλά έχει και αρκετά καλό σούσι. Έτσι όσοι θέλουν θα φάνε σούσι και όσοι θέλουν κινέζικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Και καλό, αν και μικρό και χωρίς καλό εξαερισμό είναι το Furin Kazan στο Σύνταγμα.
Δεν με παίρνετε και μένα ρε Φαντάγκο? Μου ήρθε λιγούρα.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι προτιμάμε στο κέντρο κάπου, το Κεφαλάρι νομίζω είναι μακρυά.
Ευχαριστώ!

υγ: αν μπορείτε να μου λέτε και καμία οδό να το βρίσκω στο χάρτη, καλό είναι

Διάβασα ότι το Square Sushi είναι ακριβό. Ισχύει;
Η αλήθεια είναι ότι προτιμάμε στο κέντρο κάπου, το Κεφαλάρι νομίζω είναι μακρυά.
Ευχαριστώ!
υγ: αν μπορείτε να μου λέτε και καμία οδό να το βρίσκω στο χάρτη, καλό είναι![]()
Κοίτα τα ιαπωνέζικα γενικά είναι ακριβά ... για να φας κάτι της προκοπής και βέβαια καθαρό έτσι! Μην ξεχνάς ότι είναι βέβαια τρόπον τινά επεξεργασμένο, αλλά παραμένει άψητο, οπότε καλό θα είναι να έχεις κάποια εγγύηση τουλάχιστον ότι είναι φρέσκο.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ αλλα δεν έφαγα sushi. Εφαγα noodles.Λέμε να πάμε στο Furin Kazan. Το έχει δοκιμάσει κανείς;![]()

οι υπόλοιποι πάντως ενθουσιαστήκαν. Υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα Ιαπωνικά στην Αθήνα. Απλά σαν χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου είνια πιο ωραίο!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν πήγαμε Furin Kazan και πραγματικά απορώ πως είναι το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σουΕγώ αλλα δεν έφαγα sushi. Εφαγα noodles.
οι υπόλοιποι πάντως ενθουσιαστήκαν. Υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα Ιαπωνικά στην Αθήνα. Απλά σαν χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου είνια πιο ωραίο!

Τον χώρο τον βρήκα μια χαρά. Καθαρός, λίγο μικρός μεν, λιτός και απέριττος. Τι άλλο δηλαδή θέλεις από ένα μαγαζί για sushi; Και ιαπωνική διακόσμηση;

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ναι, όταν θα παω για σουσι θέλω ο χωρος να μου "δίνει" και κάτι. Όταν θα πάω σε χασαποταβέρνα την περιμένω αλλιώς, όταν θα πάω σε μπυραρία αλλιώς κλπ κλπ!

Αλήθεια το service πως ήταν? Αν θυμάμαι καλά εμείς είχαμε ένα ψιλοπροβληματάκι συννενοησης.
(Aχρηστη πληροφορία της ημέρας. Οι λέξεις fu rin ka zan νομίζω πως σημαίνουν αερας, γη, φωτιά, νερό όχι με την ίδια σειρά. Και δεν παίρνω και όρκο γιαυτό!)
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Όσο για το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου με καλύτερο χώρο από αυτό, θα ήθελα να το δω

underwater
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Έχω μία καλή μου φίλη που φτιάχνει και έχουμε πει να αγοράσουμε μαζί τρία άτομα τα υλικά να φτιάξουμε χειροποίητο. Γενικά λατρεύω το σούσι και είναι κάτι που θα πλήρωνα να δοκιμάσω κάτι ακριβό, ποιοτικό.Αρκετά παλιό thread. Εγώ πλέον 2020 παίρνω sushi από Koi και Shishan sushi bar![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ειναι ευκολο το χειροποιητο αν μιλας για rolls. Αν αναφερεσαι στο κανονικο σουσι, θελει τεχνικη και καλο ψαρι. Εγω μονο rolls εχω φτιαξει και εχω επιχειρησει μια φορα και το κανονικο, αλλα δεν μου βγηκε ομορφο. Για rolls χρειαζεσαι λιγα υλικα: nori, rice vinegar, ζαχαρη, ρυζι για σουσι και μετα θελεις υλικα για την γεμιση ή το πασπαλισμα.Έχω μία καλή μου φίλη που φτιάχνει και έχουμε πει να αγοράσουμε μαζί τρία άτομα τα υλικά να φτιάξουμε χειροποίητο. Γενικά λατρεύω το σούσι και είναι κάτι που θα πλήρωνα να δοκιμάσω κάτι ακριβό, ποιοτικό.
Το πιο ευκολο ειναι το σασιμι

Ναι ναι νομίζω rolls κάνει και σασιμι. Όταν αποφασίζουμε νά φτιάξουμε θά σάς πω την εμπειρία μουΕιναι ευκολο το χειροποιητο αν μιλας για rolls. Αν αναφερεσαι στο κανονικο σουσι, θελει τεχνικη και καλο ψαρι. Εγω μονο rolls εχω φτιαξει και εχω επιχειρησει μια φορα και το κανονικο, αλλα δεν μου βγηκε ομορφο. Για rolls χρειαζεσαι λιγα υλικα: nori, rice vinegar, ζαχαρη, ρυζι για σουσι και μετα θελεις υλικα για την γεμιση ή το πασπαλισμα.
Το πιο ευκολο ειναι το σασιμι![]()
Scandal
Διαχειριστής

Niwatori Roll: Ρολό με κοτόπουλο τηγανητό, λάχανο, πικάντικη μαγιονέζα & από πάνω φυστίκι, σχοινόπρασο, sweet chili mayo & sesame sauce
Salmon Skin Roll: Ρολό με τηγανητό δέρμα σολομού, πασπαλισμένο με shichimi, φρέσκο κρεμμύδι & teriyaki σως
Τα 3 πιάτα γίνανε δύο, δεν αντέχει το στομάχι μου πια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.