sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η sisoula έγραψε: #161 06-01-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: Δηλαδη αμα δεν ηταν μπροστα δεν θα ειχες κανενα προβλημα ε? Υ.Σ Spoiler Σε ειχε για τον πουτσο Click για ανάπτυξη... Όντως αλλά μετά το καλοσκέφτεσαι πιο ψύχραιμα και καταλήγεις ότι αυτός δεν είναι για σένα ή ότι δεν είσαι προχωρημένος/η για τέτοια.Οπότε κάθεσαι στα αυγά σου και προτείνεις άλλη περίεργη φάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 22:57 Ο taketrance: #162 06-01-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Όντως αλλά μετά το καλοσκέφτεσαι πιο ψύχραιμα και καταλήγεις ότι αυτός δεν είναι για σένα ή ότι δεν είσαι προχωρημένος/η για τέτοια.Οπότε κάθεσαι στα αυγά σου και προτείνεις άλλη περίεργη φάση. Click για ανάπτυξη... για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η sisoula έγραψε: #163 06-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: για πες Click για ανάπτυξη... Την άλλη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:04 Ο taketrance: #164 06-01-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Την άλλη φάση? Click για ανάπτυξη... ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:07 Ο Guest 781029: #165 06-01-13 23:07 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από firefly13: Δηλαδη αμα δεν ηταν μπροστα δεν θα ειχες κανενα προβλημα ε? Υ.Σ Spoiler Σε ειχε για τον πουτσο Click για ανάπτυξη... Όντως αλλά μετά το καλοσκέφτεσαι πιο ψύχραιμα και καταλήγεις ότι αυτός δεν είναι για σένα ή ότι δεν είσαι προχωρημένος/η για τέτοια.Οπότε κάθεσαι στα αυγά σου και προτείνεις άλλη περίεργη φάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 22:57 Ο taketrance: #162 06-01-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Όντως αλλά μετά το καλοσκέφτεσαι πιο ψύχραιμα και καταλήγεις ότι αυτός δεν είναι για σένα ή ότι δεν είσαι προχωρημένος/η για τέτοια.Οπότε κάθεσαι στα αυγά σου και προτείνεις άλλη περίεργη φάση. Click για ανάπτυξη... για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η sisoula έγραψε: #163 06-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: για πες Click για ανάπτυξη... Την άλλη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:04 Ο taketrance: #164 06-01-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Την άλλη φάση? Click για ανάπτυξη... ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:07 Ο Guest 781029: #165 06-01-13 23:07 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Όντως αλλά μετά το καλοσκέφτεσαι πιο ψύχραιμα και καταλήγεις ότι αυτός δεν είναι για σένα ή ότι δεν είσαι προχωρημένος/η για τέτοια.Οπότε κάθεσαι στα αυγά σου και προτείνεις άλλη περίεργη φάση. Click για ανάπτυξη... για πες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η sisoula έγραψε: #163 06-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: για πες Click για ανάπτυξη... Την άλλη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:04 Ο taketrance: #164 06-01-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Την άλλη φάση? Click για ανάπτυξη... ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:07 Ο Guest 781029: #165 06-01-13 23:07 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: για πες Click για ανάπτυξη... Την άλλη φάση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:04 Ο taketrance: #164 06-01-13 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Την άλλη φάση? Click για ανάπτυξη... ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:07 Ο Guest 781029: #165 06-01-13 23:07 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Την άλλη φάση? Click για ανάπτυξη... ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:07 Ο Guest 781029: #165 06-01-13 23:07 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:11 Η sisoula έγραψε: #166 06-01-13 23:11 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιανουαρίου 2013 _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: ναι ρε παιδι μου να παρουμε ετσι μια ιδεα απ 'αυτα τα περιεργα κι εμεις ! Click για ανάπτυξη... Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Πες ωρέ ιδέες να σκεφτόμαστε γιατί βαριόμαστε Click για ανάπτυξη... Φαντασιααααα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:13 Η _Silence_: #167 06-01-13 23:13 Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα έδινα/δάνειζα/μοιραζόμουν το αμόρε με καμία . χαχαχααχ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ ΔΙΚΌΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:16 Ο taketrance: #168 06-01-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Εε να κάνουμε ένα σκηνικό , να βάλουμε πρόστυχα εσώρουχα (γυναίκες) και να κάνουμε διάφορα καψόνια γενικά να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει εκείνη την στιγμή για να του βγάλουμε από το μυαλό αυτό που μας ζήτησε. Click για ανάπτυξη... α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sisoula Νεοφερμένο μέλος Η sisoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:18 Η sisoula έγραψε: #169 06-01-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: α ενταξει ψιλοχαλαρες καταστασεις δηλαδη , δε τα λες και περιεργα... Click για ανάπτυξη... Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:21 Ο Guest 781029: #170 06-01-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... Εεεε... τότε δεν κάνουμε δουλειά έτσι (μην φανταστείτε τίποτα πρόστυχο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο taketrance: #171 06-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sisoula: Τα περίεργα δεν λέγονται.. Τα βλέπεις στην πράξη! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε νταξει μια παρεα ειμαστε δω περα σιγα... χαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 10:24 Ο Irodis έγραψε: #172 07-01-13 10:24 Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα το έκανα με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Gilda έγραψε: #173 07-01-13 16:02 Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Ο Guest 781029: #174 07-01-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εμένα μου φαίνεται μια μεγάλη βλακεία αυτό. Καλο θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να το κανουν, να χωρίσουν, γιατί προς τα εκεί οδεύουν και απλά δεν το χουν πάρει χαμπάρι. Click για ανάπτυξη... για να μιλήσουμε σοβαρά ούτε εγώ θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 22:51 Η Λιβία Αυγούστα: #175 07-01-13 22:51 Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:01 Η fantasmenos: #176 07-01-13 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Το αυτοκινητο και ο αντρας δεν δανειζονται ποτε. Click για ανάπτυξη... Στην Αργεντινή, την περίοδο της μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα το 2001, οι πολίτες αντάλλασαν προϊόντα και υπηρεσίες μεταξύ τους ώστε να επιβιώσουν μιας και το χρήμα ήταν σπάνιο. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί αποκλειστικότητας χρήσης του προϊόντος "άντρας". Πότε να μην λες ποτέ... Επίσης, το ρωμαϊκό γιούζερνέιμ δεν ταιριάζει με αυτή την αναχρονιστική άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η prinCess.: #177 07-01-13 23:03 pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
pointless. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cracken Νεοφερμένο μέλος Ο Cracken αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Ο Cracken έγραψε: #178 25-01-13 22:59 το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Venios Requiem charmander Scandal Paragontas7000 Angelikaaa thenutritionist Jack of Spades taketrance touvlo camil fockos fortheloveofshizaya giannhs2001 Kate1914 American Economist Searching Entropy24 Ωρορα GeorgePap2003 geostr Wonderkid panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:19 Η penni_k έγραψε: #179 11-02-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Cracken: το θεμα ειναι οτι αν γινει εστω και μια φορα θα ξαναγινει . οποτε το ζευγαρι πρεπει να ειναι προετοιμασμενο για τις μελλοντικες συνεπειες.παντως αν ερθει η megan fox και μου το προτεινει δεν θα πω οχι. για παντρεμενα ζευγαρια με παιδια δεν μου φαινετε ασχημη ιδεα . Click για ανάπτυξη... Γενικα οποιος αγαπαει δεν αντεχει να το κανει αυτο και ας ειναι η megan fox για τον ανδρα κ o prant pitt για την γυναικα. Η γνωμη μου ειναι οτι η οικογενεια πρεπει να σε δενει οχι να σε απομακρυνει αλλιως δεν χρειαζεται να την κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antreas.crazy Νεοφερμένο μέλος Ο antreas.crazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Οκτωβρίου 2013 στις 15:41 Ο antreas.crazy: #180 17-10-13 15:41 Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Οκτωβρίου 2013
Μου αρέσει. Θέλω πολύ.... Πάρα πολύ. Γουστάρω ανταλλαγές συντρόφων. Με παντρεμένα ζευγάρια όπως εμείς..... Για τρελό sex όλοι μαζί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.