Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ασχετο, Hetfield (να σε φωναζω james; )το msn το εχουν ενσοματομενο τα linux
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πολες θα ελεγα ... δεν υποστηριζει σχεδον τπτΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Opensource ειναι αλλα εχει ελαχιστες διαφορες απο τον κανονικο msn.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πολες θα ελεγα ... δεν υποστηριζει σχεδον τπτ
Εγκάθετος της Microsoft είσαι, τι άλλο θα έλεγες!

Τώρα μπορείτε να με "γλύψετε" με συγχαρητήρια για το πόστ μου, προς τέρψην μου!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hunter
Περιβόητο μέλος

1. Windows 2003 Enterprise Server
2. Ubuntu
3. MacOSX x86

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hunter
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Ελπιζω να μην λεω μπαρουφες..

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Πάντως σκέφτομαι για φορητό, μιας κ θα το χρειαστώ στο 4ο έτος κ μεταπτυχιακό αργότερα κ θέλω να είναι Mac! Καλή επιλογη;
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

io-io χρησιμοποιώ inux εδώ και 4 μήνες και έχω ενθουσιαστεί.Δυσκολεύτηκα αρκετά στην αρχή, δε λέω, αλλά τώρα δε μπορω χωρίς αυτόΑρχική Δημοσίευση από io-io:Εγω εχω Windows XP αλλα ο φιλος μου εχει Linux και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον! Με βλεπω να αλλαζω και εγω μεσα στο καλοκαιρι. Βασικα, χωρις να ξερω και πολλα, εχω την εντυπωση οτι τα Windows επενδυουν πιο πολυ στην εμφανιση, γιαυτο και ειναι πιο δημοφιλη σε ανθρωπους που δεν ξερουν και πολλα απο υπολογιστες, ενω το Linux ειναι πιο.. σε βαθος, αν βγαζει νοημα αυτο που λεω. Δλδ, ειναι πιο ασφαλη, μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα, και χρησιμοποιωντας τα εισαι πιο ενεργο μελος στην ολη διαδικασια....
Υ.Γ. Ελπιζω να μην λεω μπαρουφες..![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από io-io:Εγω εχω Windows XP αλλα ο φιλος μου εχει Linux και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον! Με βλεπω να αλλαζω και εγω μεσα στο καλοκαιρι. Βασικα, χωρις να ξερω και πολλα, εχω την εντυπωση οτι τα Windows επενδυουν πιο πολυ στην εμφανιση, γιαυτο και ειναι πιο δημοφιλη σε ανθρωπους που δεν ξερουν και πολλα απο υπολογιστες, ενω το Linux ειναι πιο.. σε βαθος, αν βγαζει νοημα αυτο που λεω. Δλδ, ειναι πιο ασφαλη, μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα, και χρησιμοποιωντας τα εισαι πιο ενεργο μελος στην ολη διαδικασια....
Υ.Γ. Ελπιζω να μην λεω μπαρουφες..![]()
Τα windows επενδυουν στην συμβατοτητα και απλοτητα ειναι ενας απο τους λογους που εχουν πετυχει. Ο αλλος λογος ειναι αν μια εταιρια θελει να υποστηριξη κατι σε linux πρεπει να υποστηριξει τουλαχιστον της γνωστες διανομες ή στην χειρότερη να βγαλει το ιδιο προιον και σε deb και σε rpm ... δλδ τοσο κοπος για το 2% χμμμ δεν αξιζει ... τι λες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.