εφτασαν κιολας?
ειναι καλα για υπολογιστη ή ειναι κυριως για φορητα συστηματα?
ποια διαφορα εχουν απο τα 7 πρακτικα?
εγω λειτουργω ακομα με xp να φανταστεις,,και θελω να βαλω 7..
με αναβαθμιση τα εβαλες ή φρεσκα?
μου φαινεται απιστευτο αν ειναι πιο γρηγορα απο τα 7..

Δε παρουσιάστηκαν επίσημα εγώ τα έχω (εχουν διαρεύσει στα torrent site).
(το release preview Μπορεις να τα κατεβάσεις από το site της microsoft και να τα χρησιμοποιησεις δοκιμαστικά)
https://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/download (δε ξέρω τι λιγοτερο έχουν).
Το λειτουργικό είναι πολύ γρήγορο (όχι αργότερο απο τα λινουξ και το μακ) και είναι απίστευτα όμορφα. Είναι σχεδιασμένα για tablets αλλά η χρήση του ποντικιου κάθε άλλο παρά κουραστική είναι (έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά).
Το λειτουργικό είναι οθόνη με παράθυρα και κάθε παράθυρο έχει και μια εφαρμογή. Υπάρχει εφαρμογή με χάρτες, με καιρό (καμία σχεση με την αντίστοιχη στα mac πολύ ανώτερη) και έχει γίνει φοβερή δουλειά στο multimedia κομμάτι. Πραγματικά δεν κολλάνε με τπτ.
Το σύστημα μου είναι ένα acer 4 χρόνων και πάει σαφώς πιο γρήγορα από τα 7.
Επίσης φοβερή είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή χάρτες, και ταξίδια (που προβάλει φωτογραφίες σε διαφορες πολείς του κόσμου (πολλές είναι 360 μοίρες). Η καλύτερη εφαρμογή είναι αυτή που λεει το καιρό (καλύτερη από κάθε αλλη αντίστοιχη) ενώ καλή είναι και του ημερολογίου.....
Όλα αυτά γίνοντια απίτευτα γρήγορα, ο σχεδιασμός τους είναι πρωτότυπος και σίγουρα θα η microsoft με αυτο΄το λειτουργικό κάνει πολλά βήματα μπροστά από την apple.
Δεν μου έχουν κολλήσει ποτέ....

Δε χρειάζεται να βάλεις τα 7 τα 8 είναι πολύ πιο γρήγορα.
και δε χρειάστηκε να βάλω εντελώς τίποτα απο drivers που χρειαζόμουνα στα 7 αναγνωρίστηκαν όλα μόνα τους.
Στα 8 ξεχάστε το έναρξη προγραμμα..... δεν υπάρχει έναρξη

η επιφάνεια εργασίας είναι απλά μια εφαρμογή .....
Έχει μια εφαρμογή xbox live (Στην ουσία αυτό είναι για να παίζει διαδικτυακά παιχνίδια ) και λογικά θα ενεργοποιηθεί με την επίσημη κυκλοφορία τους.
Επίσης έχει πολλα παιχνιδια (πχ το pinball των windows me σε νέα έκδοση)
ανυπομωνώ τώρα οι φανατικοί λινουξάδες και μακάδες του φορουμ τι αλλο θα σκεφτούν για να βγάλουν το λειτουργικό που έχουν καλύτερα