Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 00:18 Ο Guest 781029: #521 13-01-13 00:18 Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:33 Η Γίδι έγραψε: #522 20-02-13 16:33 Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η εμμα_τριντεντ: #523 20-02-13 16:35 Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Monte Cristo: #524 20-02-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Click για ανάπτυξη... Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:45 Η Γίδι έγραψε: #525 20-02-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Windows 7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:33 Η Γίδι έγραψε: #522 20-02-13 16:33 Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η εμμα_τριντεντ: #523 20-02-13 16:35 Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Monte Cristo: #524 20-02-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Click για ανάπτυξη... Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:45 Η Γίδι έγραψε: #525 20-02-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η εμμα_τριντεντ: #523 20-02-13 16:35 Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Monte Cristo: #524 20-02-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Click για ανάπτυξη... Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:45 Η Γίδι έγραψε: #525 20-02-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:28 Ο Monte Cristo: #524 20-02-13 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Click για ανάπτυξη... Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:45 Η Γίδι έγραψε: #525 20-02-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 First Προηγούμενη 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 27 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ερώτηση. Το λάπτοπ μου, με windows 7, τα έπαιξε. Το έφτιαξαν αλλά έχασε ό,τι είχε και δε είχε. Τώρα ο καλός γιατρός μού λέει να μου βάλει τα 8... Πέρα από την αρχική ξυνίλα (που είχα περάσει, πχ, όταν πρώτη φορά δούλεψα σε Mac), πώς είναι; Click για ανάπτυξη... Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:45 Η Γίδι έγραψε: #525 20-02-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ: Τα mac εννοείς; 'Η είχες βάλει windows σε mac? Click για ανάπτυξη... Όχι, άσχετο παράδειγμα ήταν, όταν την πρώτη φορά ακούμπησα μακ. Τώρα μιλάμε για Vaio, που θέλει νέα windows. Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Αν και εγώ δεν θα το έκανα, αν θέλεις να τα βάλεις, είναι πολύ σημαντικό να δεις πρώτα αν υπάρχουν οι ανάλογοι drivers Click για ανάπτυξη... Όλα οκ είναι, το έχει άλλωστε αναλάβει τεχνικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.