Εγω να πω για μηχανακι;...!

Λοιπον, μικρος ηθελα παντα αμαξι, σχεδιαζα τι αμαξι θα παρω, και αν και αλλαζα καθε 2 βδομαδες αυτοκινιτο επιλογης, ειμουν παντα σιγουρος οτι αυτο το αμαξι τελικα ειναι αυτο το οπιο θα παρω (μη δυνοντας συμασια στο οτι σε 4 και 5 χρονια αλλαζουν πολλα πραγματα στην αυτοκινιση)
Τωρα πλεων δεν ξερω αν θελω... Μολις κλεισω τα 18 πολυ πιθανων να βγαλω διπλωμα για να μπορω να περνω το αυτοκινιτο του πατερα μου η την κλουβα οποτε χρειαστει (για να κουβαλισω κατι, λογο βροχης η δεν ξερω και γω τι αλλο) η το αμαξι του ξαδερφου μου για καμια βολτα κλπ. Αλλα δικο μου αμαξι, οχι, στα 18 μου δεν βρησκω λογο να εχω... Θα εχω (ελπιζω) την μηχανουλα μου για της μετακινισεις μου, το να εχω και αμαξι ειναι και πλεονεξια, και πεταμενα λευτα, και περισσοτερο σε προβλημα θα με βαλει παρα θα μου λυσει τα χερια. Και εναν χρονο μετα, ως φοιτιτης, δεν ξερω καν που θα ειμαι και τι θα κανω, οποτε δεν μπορω να κρινω απο τωρα....
Στα δικυκλα τωρα, παντα ηθελα... Παντα το ζηταγα στο στυλ "Οταν γινω 16 θα μου παρεις μηχανακι ε;" Και παντα η απαντιση ητανε ναι, Τελικα στα 15 μου αρχισα το ψησιμο, και 2-3 μηνες μετα απεκτισα τον μπομπο μου. Μπορει να μην ειμουν καν σε ηλικια που να μπορω να βγαλω διπλωμα, αλλα ο πατερα μου ειχε εμπιστοσυνη στην ωριμοτιτα και την κριση μου (και προς το παρων τον επιβαιβεωνω).Βενζινες πληρωνω μονος μου, σερβισε κανω μαζι με τον πατερα μου και για φθορες και τα σχετικα πληρωνει ο πατερας μου. Αλλα φυσικα ανα πασα στιγμη, εχει το δικο του κλειδι, τον καβαλαει και παει οπου θελει. Και οχι επειδη αυτος βαζει τα λευτα, απλος δεν πιστευω οτι υπαρχει καπιος λογος να ενοχλουμε που παει ο μπαμπας μου βολτα με το μηχανακι μου επειδη γουσταρει, η επειδη δεν τον βολευει να παει με την μηχανη του η επειδη η μηχανη του εχει παθει κατι.
Τωρα, λιγους μηνες πριν τα 18, εχω αρχισει να σκευτομαι τι μηχανη θα παρω στα 18 μου,αυτην την φορα με διπλωμα. Δεν εχουμε συζιτισει ιδιετερα για αυτο με τον πατερα μου, ξερει οτι ειμαι αναμεσα σε καπια μοντελα και δεν μου εκοψε ποτε τα φτερα. Εχω αλλωστε καπια λευτα τα οπια δεν εχω καμια αντιριση να χρησιμοποιηθουν για την αγορα μιας μηχανης σε περιπτωση που το προβλημα ειναι η αγορα.