Vkey
Επιφανές μέλος

θεωρητικά πάντα το πρώτο αυτοκίνητο είναι αυτό που μας πήραν οι γονείς...ένα μεταχειρισμένο Lancia Y με μηχανικό τιμόνι (μπλιαχ

Οπότε το πρώτο μου αυτοκίνητο το πήρα αισίως το καλοκαίρι στα χέρια μου με δικά μου λεφτά... Οι βενζίνες στο Βόλο είναι των γονιών μου καθώς και τα σερβις...Η ασφάλεια είναι όλη δικιά μου....
Η ανάγκη για τουτού δημιουργήθηκε από τις αλλεπάλληλες αλλαγές πόλεων...η κατάσταση δεν παλεύονταν απλά...και από την εξάρτηση των άλλων που θα πάμε, τι ώρα θα γυρίσουμε ή ότι πριν πάρω αυτοκίνητο είχα κάνει τους ταξιτζήδες απλά πλούσιους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα έχω ένα Micra αυτόματο (το πήρα καινούργιο) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, όχι τόσο για το Micra, αλλά για το αυτόματο που με έχει βολέψει πάααρα πολύ !!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

....
ε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρώτο αμάξι που οδήγησα ήταν του πατέρα μου, αυτό που έχει ακόμη δηλαδή.... Toyota corolla sedan, μοντέλο του '95... Τον είχα πρήξει πριν καν τελειώσω το σχολείο, να με βάλει μέσα να με μάθει όταν είχαμε πάει για Πάσχα στο εξοχικό μου... Πάντα τον παρακολουθούσα όταν οδηγούσε και είχα το στυλ του, αλλά ποτέ δεν μπορεσα να καταλάβω (μέχρι εκείνη την ευλογημένη στιγμή που με έβαλε στο αμάξι) πως μπαίνει η πρώτη... Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι πρέπει να αφήνεις λίγο λίγο τον συμπλέκτη για να φύγει το τετράτροχο

Πήρα δίπλωμα 13-8-2003 και τον χειμώνα του ίδιου έτους εγώ ζαχάρωνα το πεζό 206 που είχε βγει. Η μητέρα μου ήθελε καινούργιο, ο πατερας μου το σκεφτόταν... Τελικά μου πήραν ένα μεταχειρισμένο, παλιό, πεζό 205, μοντέλο του 92 και έμαθα πάνω σε αυτό. Και καλυτερα γιατί μετά από 6 χρόνια οδήγησης, θεωρώ τον εαυτό μου σαφώς αρκετά έμπειρη!
Φέτος, λοιπόν, σκεφτόντουσαν οι δικοί μου να μου αγοράσουν πλέον ένα πιο καινούργιο αυτοκίνητο γιατί το άξιζα λέει. Η μάνα μου ήθελε καινούργιο, ο πατέρας μου προτιμούσε πάλι κανα μεταχειρισμένο, αλλά πιο καινούργιο και στρωμένο αμάξι. Τελικά υπερίσχυσε το καινούργιο

οπότε και τα 2 τουτιά, όπως καταλάβατε, ήταν δώρο από τους γονείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

ατην ουσια με αυτο εμαθα να οδηγω!!
αλλα μετα το πουλησα

μπλιαξ!!
δεν μου αρεσουν τα τζιπ, γι αυτο ο καλος μου ο μπαμπακας μου πηρε το καλοκαιρι το καινουριο μου αυτοκινητακι!!!
ενα αυτοκινητο που ηθελα καιρο,που αντιπροσωπευει εμενα!!
(βεβαια το ηθελα και αυτο σε ροζ... αλλα το πηρα σε μαυρο)

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

ζουμ ζουμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Σε χρυσαφί χρώμα - ξεκίνησε - ώσπου το τράκαρα (δεν έφταιγα εγώ) και του βάλαμε μπλε σκούρο φτερό κι λευκό παρμπρίζ.

Δε θα το ξεχάσω ποτέ...

JeyTsav
Νεοφερμένο μέλος

Στα 18 μου μολίς έβγαλα το δίπλωμα άρχισε να μου το δίνει σιγά-σιγά...!! Τώρα το χω πάρει μονοπώλειο

Είμαι φοιτήτης και βοηθάει απίστευτα στις μετακινήσεις.. Εκτός απτίς μέρες που γίνεται χαμός απο κίνηση και τις μέρες που δεν βρίσκω με τίποτα πάρκινγκ... Σχεδόν πάντα δηλαδή

Τελικά άρχισα να οδηγάω και μηχανάκι... Αυτό πραγματικά είναι το κάτι άλλο... Εκμηδενίζει τις αποστάσεις μέσα στην πόλη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LongTom
Νεοφερμένο μέλος

Πραγματικά τα panzer ξεκινούν.Τι Mercedes και Porsche όλοι πρόσεχαν μην πέσω επάνω τους(εκτός από αυτούς που είχαν Yugo)

Όλο σίδερο και ποιος μας πιάνει(όταν φυσικά δεν έκανε τερτίπια στην αλλάγη από 1 σε 2

Τώρα χρησιμοποιώ το Corrola '91 του πατρός μου.Μιλάμε για τεχνολογία έχει και αλάρμ.

Το καλύτερο ήταν ότι επειδή τα παραπάνω έχουν μηχανικό τιμόνι και σκληρά πετάλ όταν πήγα να οδηγήσω αυτόματο 206 στην Τσεχία πήγα να σκοτωθώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Το δικο μου πρωτο αμαξι ειναι ενα Fiat Punto του 2001 (νομιζω??)... Μονο που... Παρ' ολο που πλεον το αποκαλω αυτοκινητο μου, δεν το εχω οδηγησει... Γιατι ειναι αυτο που μου εταξε ο πατερας μου αν τα πηγαινα καλα στις πανελληνιες, απο την Β' Λυκειου ακομα που δεν διαβαζα...
Αλλα ακομα δεν εχω κλεισει τα 18 και δεν μπορω να βγαλω διπλωμα....

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.