vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

19-10-21

22:46
Καλησπέρα,
Μιας και έρχεται σιγά σιγά η black Friday, έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες προσφορές. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet κυρίως για σημειώσεις, μιας και για πλοήγηση σε ίντερνετ κτλ έχω το κινητό + laptop. Οπότε, δεν χρειάζομαι κάτι τόσο ακριβό ή το νεότερο μοντέλο. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;
(υπάρχει και αυτό:
, το οποίο μου εμφανίζεται συχνά πυκνά στην αρχική αλλά δεν ξέρω αν αξίζει-ειδικά για την τιμή του)
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Μιας και έρχεται σιγά σιγά η black Friday, έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες προσφορές. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet κυρίως για σημειώσεις, μιας και για πλοήγηση σε ίντερνετ κτλ έχω το κινητό + laptop. Οπότε, δεν χρειάζομαι κάτι τόσο ακριβό ή το νεότερο μοντέλο. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;
(υπάρχει και αυτό:
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

19-10-21

23:55
τώρα σοβαρά μιλάς πιστεύεις στις εκπτώσεις της συγκεκριμένης μέρας?
και θα κάνεις και υπομονή για κάτι που είναι έτσι και αλλιώς σχεδόν τζάμπα? αύριο μπορείς
να πας και να πάρεις 2-3 ηλεκτρονικά σημειωματάρια με ενα 20αρικο.
www.bestprice.gr
και θα κάνεις και υπομονή για κάτι που είναι έτσι και αλλιώς σχεδόν τζάμπα? αύριο μπορείς

ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets
Βρες την καλύτερη τιμή για ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets από χιλιάδες καταστήματα. Δες τιμές, χαρακτηριστικά, προσφορές και αξιολογήσεις για ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets!

vanessa99
Δραστήριο μέλος

20-10-21

00:20
τώρα σοβαρά μιλάς πιστεύεις στις εκπτώσεις της συγκεκριμένης μέρας?
![]()
ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets
Βρες την καλύτερη τιμή για ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets από χιλιάδες καταστήματα. Δες τιμές, χαρακτηριστικά, προσφορές και αξιολογήσεις για ηλεκτρονικο σημειωματαριο - Gadgets!www.bestprice.gr
Λάθος μου που δεν το διευκρίνησα λίγο καλύτερα. Σημειώσεις για τη σχολή εννοούσα. Σημειώσεις γενικά, πάνω σε διαφάνειες που μας δίνουν κτλ. Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά στην οργάνωση και στη κατανόηση. Απλά πέρα από αυτό, δεν το χρειάζομαι για πιο "βαριά" χρήση, για αυτό δεν ξέρω που να προσανατολιστω
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

20-10-21

00:32
θέλεις κάτι δηλαδή σαν το kindle της amazon;
vanessa99
Δραστήριο μέλος

22-10-21

22:52
Καλησπέρα, προσανατολιζομαι προς αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22925817/S...-10-4-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Oxford-Grey.htmlθέλεις κάτι δηλαδή σαν το kindle της amazon;
Φαίνεται αρκετά τίμιο για τα χρήματα του και μεγάλο συν ότι συμπεριλαμβάνει και το πενάκι
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος

23-10-21

21:43
Καλησπέρα, προσανατολιζομαι προς αυτό: https://www.skroutz.gr/s/22925817/Samsung-Galaxy-Tab-S6-Lite-10-4-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Oxford-Grey.html
Φαίνεται αρκετά τίμιο για τα χρήματα του και μεγάλο συν ότι συμπεριλαμβάνει και το πενάκι
Είναι επώνυμο και γενικότερα τα samsung έχουν βγάλει πολύ δουλειά για επαγγελματική χρήση σε ταξί
σε συνθήκες άσχημες (κακομεταχείριση, ζέστη) και για πολλά χρόνια, αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι κάθε
samsung θα βγει άξιο, αυτό που κοιτάς έχει αρκετά μεγάλο χώρο αποθήκευσης ειδικά η 128GB έκδοση
και ram, έχει επεξεργαστή Exynos, ορισμένοι για λόγους απόδοσης προτιμούν με επεξεργαστή Snapdragon
αντί για Exynos, δεν έχει φακό.
να ξέρεις οι γραφίδες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε τάμπλετ με εφαρμογές σχεδίασης
είναι πάμφθηνες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...