iLiaC
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

εγω εχω κανει το ονομα τς κοπελας μουκαι δεν το ξερουν οι δικοι μου...!γτ το χω κανει σε σημειο που δεν φαινεται...!
συγγνωμη στα 14 εκανες τετοιο τατουαζ?
χεννα?
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να εννοεις χενα!εγω εχω κανει το ονομα τς κοπελας μουκαι δεν το ξερουν οι δικοι μου...!γτ το χω κανει σε σημειο που δεν φαινεται...!
caaasta
Νεοφερμένο μέλος

εχω ακουσει οτι υπαρχει χενα που κραταει μεχρι και χρονο..ισχυει κατι τετοιο??και αν ναι απο ποιοτητα δν θα λεει και πολλα,ε..??
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω ακουσει οτι υπαρχει χενα που κραταει μεχρι και χρονο..ισχυει κατι τετοιο??και αν ναι απο ποιοτητα δν θα λεει και πολλα,ε..??
δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...κ ούτε αυτά τα ημιμόνιμα τατού που ακούγονται. Το τατού ή το κάνεις ή δε το κάνεις...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, και την αδεια που την βρηκες για το τατου ακριβως;εγω εχω κανει το ονομα τς κοπελας μουκαι δεν το ξερουν οι δικοι μου...!γτ το χω κανει σε σημειο που δεν φαινεται...!

Τεσπα, ακομη και να το χες οντως κανει, θα σουν γελοιος, σορρυ.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απ το να κανεις τατου ονομα γκομενας/γκομενου. Ειδικα σε τετοια ηλικια.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδα χτες το the wall(για πρωτη φορα νε, κραξτε με το αξιζω. :p), και θυμηθηκα το τατου της πιου και σκεφτηκα ποσο γαματο ειναι και ποσο γαματη ειναι η τοποθεσια που το εκανε.
Περασα απο το θρεντ για να πω αυτο. Νε. :p
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

iLiaC
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ααα ενταξει τοτε.Πεσαμε να το φαμε το παιδι!ναι ρε παιδια.χενα.το κανονικο αργοτερα.εχουμε ακομη.σορρυ που δεν το ειπα.νομιζα οτι γι αυτο μιλαγαμε...!

g3orgi0
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τεσπα, ναι, θα εκανα, και κατα πισα πιθανοτιτα θα κανω στο μελον.
Το τατουαζ για μενα, δεν ειναι απλα κατι που μου αρεσει και λεω να το βαλω πανω μου να με ομορφενει, ειναι κατι που δειχνει κατι απο μενα και με εχει σημαδεψει ουτος η αλλος στην ζωη μου, γιατι οχι και στο σωμα μου; Προς το παρων δεν εχω ζησει κατι τοσο σημαντικο που να μπορω να πω με σιγουρια οτι θα το κανω ενα τατουαζ καπια στιγμη.
Αν και εχω κατα νου να κανω καμια στιγμη κατι, που ισως να μην δειχνει καπιο σοβαρο συμβαν στην ζωη μου, αλλα ενα τεραστιο μερος της ζωης μου.
Δεν κανω ομως τιποτα ακομα, γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασουν τα επομενα χρονια, και ειμαι πολυ νεος για να χτυπισω κατι, οχι γιατι θα το μετανιωσω, αλλα γιατι αυτα που εχω ζησει μεχρι τωρα, μαλλον δεν θα ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα που θα ζησω αργοτερα, και γιατι αυτα που θα μπορουσα να κανω τατουαζ τωρα, και να με αντιπροσωπευουν, πολυ πιθανων αργοτερα να μην ειναι ενα τοσο σοβαρο μερος τις ζωης μου, οποτε αν για καθε τι μικρο βαραω και ενα τατουαζ, δεν θα μου φτασει το δερμα μου...
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος

γεια σε ολους...μες στο πασχα προκειτε να κανω τατουαζ...π προτειναν τα το κανω στο στιθος...βεβαια σκεφτομαι ακομη το μερος ..αλλα θα ηθελα να μ προτεινετε διαφορα σχεδια γτ δν μπορω να βρω κανα ωραιο...
αν είναι να το κάνεις απλά για να έχεις τατού τότε εγώ θα σου έλεγα να μη το κάνεις...όταν βρεις ένα σχέδιο που σου καθήσει στο μυαλό και σε κάνει να πεις "ναι αυτό το θέλω πάνω στο σώμα μου" τότε πήγαινε χτύπα το....
g3orgi0
Νεοφερμένο μέλος

lunatic ftw
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@
Νεοφερμένο μέλος

fffppp
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.