myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περίμενε πρώτα να αποκτήσεις εμπειρίες και μετά κάνε κάτι διακριτικό, χωρίς πολλά χρώματα που να σε εκφράζει και να μην το μετανιώσεις την επόμενη μέρα....
ετσι ακριβος!!!
SpyRos____
Νεοφερμένο μέλος

μελλον...ομως μου πε ενας φιλος οτι ο ιστος ειναι συμβολικο τατουαζ
για τους gay. αληθευει?? ξερετε τιποτα???
(μεταξυ μας χεστηκα

καθενος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήθελα αργότερα να κάνω μία αγελάδα στο κούτελο.![]()
Καταπληκτική ιδέα!Ζηλεύω...

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχχα σωστή η παίκτρια!!!εγώ έχω έναν χαρταετό εδώ και 4 χρόνια χαμηλά στην μέση και ναι..πόνεσα πάρα πολύ!!!!Θα ήθελα αργότερα να κάνω μία αγελάδα στο κούτελο.![]()
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχχα σωστή η παίκτρια!!!εγώ έχω έναν χαρταετό εδώ και 4 χρόνια χαμηλά στην μέση και ναι..πόνεσα πάρα πολύ!!!!
Υπάρχει πράγματι αυτή η αίσθηση του συνεχούς τρυπήματος? Ένιωσες το μελάνι να μπαίνει κάτω από το δέρμα σου, ή ο πόνος ήταν τόσο αφόρητος που δεν κατάλαβες τίποτα?
aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει πράγματι αυτή η αίσθηση του συνεχούς τρυπήματος? Ένιωσες το μελάνι να μπαίνει κάτω από το δέρμα σου, ή ο πόνος ήταν τόσο αφόρητος που δεν κατάλαβες τίποτα?
μην αγχώνεσαι!δεν είναι και αφόρητος..απλά εγώ έκανα το λάθος και το προηγούμενο βράδυ βγήκα έξω και ήπια και αυτό δεν κάνει γιατι κατά τη διάρκεια έτρεχε πολύ αίμα.αν δεν έπινα δε θα πονούσα τόσο..το μέλανι οταν σε χαράζει είναι που πονάει το χρώμα είναι σαν γαργαλητό.αν το θες αλλα φοβάσαι ξεκίνα με κάτι πολύ μικρο..
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

μην αγχώνεσαι!δεν είναι και αφόρητος..απλά εγώ έκανα το λάθος και το προηγούμενο βράδυ βγήκα έξω και ήπια και αυτό δεν κάνει γιατι κατά τη διάρκεια έτρεχε πολύ αίμα.αν δεν έπινα δε θα πονούσα τόσο..το μέλανι οταν σε χαράζει είναι που πονάει το χρώμα είναι σαν γαργαλητό.αν το θες αλλα φοβάσαι ξεκίνα με κάτι πολύ μικρο..
Μπα... Δε θα έλεγα ότι αξίζει και τόσο τον κόπο να κάνει κανείς κάτι τέτοιο.
maraki love
Διάσημο μέλος

aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Μπα... Δε θα έλεγα ότι αξίζει και τόσο τον κόπο να κάνει κανείς κάτι τέτοιο.
κοίτα,το τατουάζ θες και το κανεις,δεν έχεις αμφιβολίες ασχέτως αν πονάει ή όχι.και πρέπει να το θες πολύ ακριβώς για να μην το μετανιώσεις αργότερα.το lazer για να το αφαιρέσεις κοστίζει το 3πλάσιο και ο πόνος είναι επίσης 3πλάσιος.γι'αυτό όσοι δεν είστε σίγουροι μακρια απο βελόνες μέχρι να το πάρετε αποφαση γιατι μετα θα τρεχετε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δεν κάνετε από το άλλο το πώς το λένε?χένα?Που φέυγει κιόλας σε κάτι μέρες.
Μετά από λίγες μέρες, αυτό που μένει και φαίνεται είναι σαν βρωμιές. Είχε κάνει ένας συμμαθητής μου στο χέρι του και μετά ήταν απαίσιο. Βέβαια ο ίδιος δεν είχε κάνει και μπάνιο για να κρατήσει το τατουάζ, το οποίο έγινε λίγο άλλα κι άλλα. Ξεθώριασε, δε φαινόταν το σχήμα καλά κλπ.
Πάντως, το πιο αίσχος είναι να βλέπεις κάτι γερόντια με τατουάζ... Να κρέμονται και οι πατσάδες και το τατουάζ μαζί...
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως, το πιο αίσχος είναι να βλέπεις κάτι γερόντια με τατουάζ... Να κρέμονται και οι πατσάδες και το τατουάζ μαζί...
Να ένας λόγος για να μην κάνεις ποτέ.
aphrodite24fiera
Νεοφερμένο μέλος

Να ένας λόγος για να μην κάνεις ποτέ.
το κάνεις κάπου που να μην φαίνεται..γιατί είστε τόσο επιθετικοί?κάποιοι κάνουν τατουάζ απλά για την τέχνη κατι που εγω δε συμφωνω αλλα δικαίωμα τους.κάποιοι γιατί εχουν βιώσει κάποιο γεγονός που τους χαράκωσε συναισθηματικά και τους πλήγωσε πολύ.το τατουάζ τους είναι για να τους θυμίζει αυτην την εμπειρία.αυτο είναι κάτι που δεν το σνομπάρεις και ας είναι και 70 χρονων.προσωπικά δεν μ ενοχλεί
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.