souzana
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Απλά πανέξυπνη διαφήμιση!!!Βρήκα στο internet ένα βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα ο οποίος σε όλο το σώμα του έχει τατουάζ και μια εταιρία γνώστη καλλυντικών το καλύπτει με ένα ειδικό καλλυντικό και από τι το έψαξα στο site της εταιρίας https://www.vichyconsult.gr/franchises/dermablend.aspx ονομάζεται dermaplend και πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα επάνω του δείτε το βιντεάκι και πείτε απόψεις
Ενθουσιάστηκα, πρώτα από όλα με την ιδέα και τον τρόπο με τον οποίο περνάει το μήνυμα της και έπειτα με το προιόν!!!
P.S. Χαρά που θα έκανε η μάνα του όταν τον είδε στη διαφήμιση.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη σπονδυλική στήλη λες? Δεν θα φαίνεται παραμορφωμένο με την πτυχή του δέρματος σε αυτό το σημείο?όπου δεν ε΄χει κόκκαλο δηλαδή και έχει κρέας δεν πονάει, εκει σκέφτομαι να το κάνω πίσω στην πλάτη κάτω από το σβέρκο που έχει κόκκαλο

souzana
Δραστήριο μέλος

απλα θέλω να κάνω κάπου που να μην φαίνεται και τόσο πολύ λόγω δουλειάς(φιλόλόγος) ΑΝ την ακολουθήσω ποτέ βέβαια

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Καλύτερα να μην κάνεις. Γεμίσαμε. Ψάχνεις κόσμο, να μην έχει.μπα δεν νομίζω!
απλα θέλω να κάνω κάπου που να μην φαίνεται και τόσο πολύ λόγω δουλειάς(φιλόλόγος) ΑΝ την ακολουθήσω ποτέ βέβαια![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

vassonoff
Δραστήριο μέλος
xristiana2000
Νεοφερμένο μέλος

Πριν κάνετε τατουάζ πχ στο μπράτσο ή τη κοιλιά, να ξέρετε πως όταν αρχίσετε να γερνάτε θα σας γίνει σαν πατσά...![]()
αυτο γινετε αν κανεις και στον οφαλο?;/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

πωπωω εχει καταντησει γραφικο να βλεπω τατουαζ με ονειρπαγιδες, πετροχελιδονα, "βαθυστοχαστες" εκφρασεις. καταλαβαινω, αγαπαμε tumblr ομως λιγη πρωτοτυπια πια δε βλαπτει
Εμένα οι ονειροπαγίδες μ'αρέσουν, και οι φράσεις.

Αν αντέξω πόνο και δεν έχω ξεχάσει την ιδέα μέχρι τα 18 μου, θέλω να κάνω στην πλάτη αυτό που έχω στην υπογραφή μου.
Ή το "Imagination is more important than knowledge."

αυτο γινετε αν κανεις και στον οφαλο?;/
![]()
Αφαλό δε ξέρω πάντως και η κοιλιά πέφτει κάποια στιγμή.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σε λίγο καιρό θα γίνει ένα μικρό event, στο όποιο θα έχω την ευκαιρία να κάνω ένα τατουάζ αρκετά πιο φθηνά από ότι σε κανονικές συνθήκες και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά. Το μόνο πρόβλημα μου είναι σχετικά με την απόφαση για το σχέδιο. Δεν θέλω κάτι κλασικό και φορεμένο, θέλω κάτι προτότυπο και με προσωπικότητα, αλλά δεν ξέρω που να ψάξω για έμπνευση. Εκτός από τα βιβλία των τατουατζίδων και τα τατουάζ των άλλων, που θα λέγατε να ρίξω μια ματία;
Gate4
Επιφανές μέλος

Εμένα με είχε κολλήσει η ιδέα να κάνω ονειροπαγίδα τατουάζ πριν ανακαλύψω το tumblrπωπωω εχει καταντησει γραφικο να βλεπω τατουαζ με ονειρπαγιδες, πετροχελιδονα, "βαθυστοχαστες" εκφρασεις. καταλαβαινω, αγαπαμε tumblr ομως λιγη πρωτοτυπια πια δε βλαπτει

Γενικεύεις πολύ. Αν σημαίνει αυτή η ονειροπαγίδα ή αυτές οι εκφράσεις κάτι σημαντικό για κάποιον τι σημασία έχει αν είναι "γνωστή φράση" και υπάρχει στο tumblr;
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

όπου δεν ε΄χει κόκκαλο δηλαδή και έχει κρέας δεν πονάει, εκει σκέφτομαι να το κάνω πίσω στην πλάτη κάτω από το σβέρκο που έχει κόκκαλο
εγώ κάπου διάβασα ότι,η βελόνα δεν φτάνει στη ρίζα των τριχών πόσο μάλλον στα κόκκαλα.Αυτό μάλλον πρέπει να απασχολεί μόνο τις πολύ αδύνατες

Guest 781029
Επισκέπτης

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα με είχε κολλήσει η ιδέα να κάνω ονειροπαγίδα τατουάζ πριν ανακαλύψω το tumblr
Γενικεύεις πολύ. Αν σημαίνει αυτή η ονειροπαγίδα ή αυτές οι εκφράσεις κάτι σημαντικό για κάποιον τι σημασία έχει αν είναι "γνωστή φράση" και υπάρχει στο tumblr;
εγω αν χτυπαγα κατι μονιμο στο δερμα μου θα ηθελα τουλαχιστον να ειναι μοναδικο, πρωτοτυπο ρε παιδι μου. γενικα αντιπαθω τη μαζικοτητα. αλλα ξαναλεω καθενας οτι (νομιζει οτι) τον εκφραζει.
Gate4
Επιφανές μέλος

Ναι νταξ.. Αλλά λέω ότι αν μια από αυτές τις γνωστές φράσεις ή ένα σχέδιο σημαίνει κάτι για μένα δεν θα με ένιαζε αν το ξέρουν πολλοί και έτσι.. Αλλωστε για μένα θα το κάνω..εγω αν χτυπαγα κατι μονιμο στο δερμα μου θα ηθελα τουλαχιστον να ειναι μοναδικο, πρωτοτυπο ρε παιδι μου. γενικα αντιπαθω τη μαζικοτητα. αλλα ξαναλεω καθενας οτι (νομιζει οτι) τον εκφραζει.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

επειδη ακριβως θα εκανα κατι για εμενα δε θα μου αρεσε να το βλεπω και στην κουτση μαρια πανω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- Wilsongeo
- Kate1914
- Luludaki
- rafaela11
- Scandal
- fmarulezkd
- Memetchi
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- Dark_kronos
- marww
- Μαυρίκιος
- Paragontas7000
- chester20080
- Joji
- camil
- Unboxholics
- Abiogenesis
- johnsala
- charmander
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- tsiobieman
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- Sevasti
- User2350
- Alma Libre
- harry akritas
- aye
- orchidea
- don_vito
- CiNeFiL
- Griff
- Viedo
- Ryuzaki
- DimitraA.
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- JohnGreek
- Superhuman
- jj!
- Pipitsa
- cortomaltese
- uni77
- fockos
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- edweimaste
- challenger
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.