chris80
Νεοφερμένο μέλος

https://thehangover.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ξέρω οφφτοπικ! Αλλά δεν άντεξα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosgrig
Νεοφερμένο μέλος

Κέρδισα σε ένα site μια πρόσκληση!!!!!!!!!!

Ανυπομονώ, έχω ακούσει τα καλύτερα για την ταινία

Πριν μερικές ημέρες είδα σε ειδική προβολή την ταινία "The hangover" που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους κριτικούς "η απόλυτη κωμωδία του καλοκαιριού". Το σχόλιο αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Πρόκειται για μια πραγματικά διασκεδαστική, έξυπνη ταινία, που έχει και πολύ όμορφες εικόνες από το Λας Βέγκας και την έρημο. Σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα - θα αρχίσει να παίζεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της ταινίας αλλά και σε ένα ανεπίσημο blog στα ελληνικά.
A, και μην αποθαρρυνθείτε από το γεγονός ότι το καστ δεν αποτελείται από διάσημους ηθοποιούς. Πιστεύω ότι ο πραγματικά κωμικός Zach Galifianakis θα ανήκει σύντομα σε αυτή την κατηγορία

tasosgrig
Νεοφερμένο μέλος

Να το πω πιο απλά...
The Hangover Rulez!!!!!
Ο "Έλληνας" Zach Galifianakis είναι κορυφαίος και έχει και τον καλύτερο ρόλο της ταινίας. Ο μόνος που ίσως μπορεί να σταθεί δίπλα του είναι ο gay Κινέζος μαφιόζος... αλλά σταματάω εδώ :-) μη σας χαλάσω την ταινία!
Πολύ καλός ρυθμός, ατάκες που πέφτουν βροχή και μια αίθουσα να έχει λυθεί στα γέλια. Καταπληκτική εμπειρία!

Ο "Έλληνας" Zach Galifianakis είναι κορυφαίος και έχει και τον καλύτερο ρόλο της ταινίας.
Για το φίλο tasosgrig (και επειδή κι εγώ συμφωνώ ότι ο Galifianakis είναι κορυφαίος στο The Hangover) ένα μικρό δωράκι: το site του Zach Galifianakis, που, κατά τη γνώμη μου, του ταιριάζει πολύ

Επίσης, στα Νέα διάβασα μια πολύ καλή συνέντευξη του Galifianakis με τίτλο "H μεγάλη ελπίδα της αμερικανικής κωμωδίας", από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Αγαπητέ tasosgrig, νομίζω ότι θα σας αρέσει.

tasosgrig
Νεοφερμένο μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

https://thehangover.gr/post/137661488/the-hangover-sneak-previews

https://thehangover.gr/post/138408815/funny-video
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε γενικές γραμμές δηλαδή ήταν μία μέτρια ταινία. Θα της έβαζα ένα 5/10.
Μίλησε η σκύλα που κρύβω μέσα μου... Και τώρα σκάω

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

χαχα..Σε γενικές γραμμές δηλαδή ήταν μία μέτρια ταινία. Θα της έβαζα ένα 5/10.
Μίλησε η σκύλα που κρύβω μέσα μου... Και τώρα σκάω![]()

Και μενα να σου πω την αληθεια δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση για ολο αυτον τον ντορο που εγινε γυρω απ'την ταινια. Kαταραμενα hypes

Με λιγα λογια ηταν πολυ κοντα στο υφος της κλασσικης αμερικανικης φαρσοκωμωδιας παρα κατι το εναλλακτικο(αυτο που νομιζα οτι θα δω εγω). Ο ρολος του Γαληφιανακη ας πουμε ειναι σημα κατατεθεν μιας κοινης χαζοκωμωδιας. Ο τυπος που ειναι χυμαδιο, που γελοιοποιειται συνεχεια, που μπλεκεται μαζι με ολους και με ολα.. Μια βολικη φιγουρα για να στησεις μια απλοικη κωμωδια..
Ωστωσο ενω σαν βαση ειχε την κλασσικη αμερικανια, το στορυ ειχε μια ευρηματικοτητα παραπανω απ'τις αλλες κωμωδιες. Η ιστορια ειναι δυνατη και χρωματισμενη ωραια (λας βεγκας ρουλς

Σιγουρα μια καλη κωμωδια που πρεπει να δεις σιγουρα. Βγαζει γελοιο..

6,5/10
Isiliel
Επιφανές μέλος

Με τίποτα όμως!Σιγουρα μια καλη κωμωδια που πρεπει να δεις σιγουρα. Βγαζει γελοιο..![]()

Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ever.
Δε γέλασα καθόλου και το κυριότερο: βαρέθηκα.

Για να μη νιώθει η fielda σκύλα που έδωσε χαμηλή βαθμολογία, εγώ του δίνω 3/10.
Ούτε μισό παραπάνω.

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.