Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ρομαντική - Δραματική ταινία βασισμένη σε βιβλίο, με αντικείμενο δύο εφήβους κατά την δεκαετία του '40, που ερωτεύονται ο ένας τον άλλον.
Την είδα προχθές κι απλά θα πω: αυτά είναι.
Όσοι δεν την έχετε δει, να έχετε μαζί σας 3 κιλά χαρτομάντηλα. Δεν γίνεται να μην κλάψετε.

Χαλαρά 10/10.
IMDb link
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

εχω δει αποσπασματα απο το youtube και εχω ξετρελλαθει

αχ και παλι αχχχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη, ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία έχει αυτό το κάτι παραπάνω από τις άλλες...
Η φωτογραφία σε μαγεύει, η πλοκή σε καθηλώνει και ο Ryan Gosling με τη Rachel Mac Adams δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό δίνοντας σου την αίσθηση πως η αγάπη τους μπορεί στ' αλήθεια να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Σε κάνουν να χαρείς, να λυπηθείς, να γελάσεις, να ερωτευθείς, να πονέσεις- και στο τέλος να εύχεσαι να ζούσες κι εσύ μια ιστορία παρόμοια με τη δική τους.
Να τη δείτε οπωσδήποτε

πς. Ζωωρζ- μπράβο παιζιμ

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Όσοι δεν την έχετε δει, να έχετε μαζί σας 3 κιλά χαρτομάντηλα. Δεν γίνεται να μην κλάψετε.![]()
Γίνεται, γίνεται!

<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

εγω να δουμε ποτε θα την δω που ολο το αναβαλλω![]()
Να τη δεις σύντομα.

Ίσως να ναι η μοναδική φορά που θα συμφωνήσω με τους κριτικούς, αλλά αυτή η ταινία κρύβει μια μαγεία και έναν ρομαντισμό που δεν βρίσκεις σε πολλές του είδους.
moonlight
Διάσημο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

βεβαια το ριξα το κλαματακι μου δε λεω αλλα μπορει να εφταιγε και η φορτιση που ειχα η γενικοτερη...
παντως οταν τελειωσε δεν ειπα αμαννννν τι ΤΑΙΝΙΑ...
Noisette
Περιβόητο μέλος

Καλά ντεεε μην βαρατε!
Ενώ γενικά κατι τέτοιες μελο ταινιες μου αρεσουν αυτη δεν μου αρεσε!!!!!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Γιατί βρε Μάρω? Εγώ ξετρελάθηκα με το τέλος της. Ενώ στη μέση μου την είχαν σπάσει οι πρωταγωνιστές με τις αποφάσεις τους, το στυλ τους και τα λάθη τους, το ότι πέθαναν μαζί ήταν καλό χαρτί και σίγουρος τρόπος για να πλαντάξω στο κλάμα![]()
Θεικη ταινια ρε. Απο τις ΠΙΟ αγαπημενες μου, μη πω Η αγαπημενη μου![]()
Ειλικρινά και γω δεν ξερω...Δεν το περιμενα...Θεωρουσα οτι βλεποντας την θα πλανταξω στο κλαμα οπως στον Γλυκο Νοεμβρη...αλλα τιποτα!!!Θα την ξαναδω με την πρωτη ευκαιρια και θα σας πω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.