O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το village το θεωρώ πολύ καλή ταινία.... Αν και εγώ είχα ακούσει πολύ καλλίτερα λόγια από αυτό που είδα . Αλλά ήταν πολύ καλή ταινία....Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Μόλις τελείωσα το Village (Σκοτεινό Χωριό) του Shyamalan. Είχα ακούσει τα χειρότερα γι' αυτό αλλά μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αν και ο εν λόγω σκηνοθέτης ευθύνεται για μία από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών (Signs), αυτή ήταν ότι έπρεπε για το είδος της.
Το signs καλλίτερα να μην το σχολιάσω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Οχι και εμένα μου είχε αρέσει το σκοτεινό χωριο.Αλλά η αλήθεια είναι οτι αλλοι στην παρέα ξενέρωσαν με το τέλος.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γενικώς έχουμε μια τάση να αλλάζουμε λίγο τους τίτλους και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγοΑρχική Δημοσίευση από emufear:Κορυφή το τέλος προσκύνησα.. η μετάφραση της ταινίας θα έπρεπε να είναι Χωριό σκέτο!
Maggie
Περιβόητο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Όντως το ''Σκοτεινό Χωριό'' ήταν μεγάλη πατάτα![]()
Οσο για το Χωριό,πιστεύω ότι έπεσε θύμα του marketing καθώς προωθήθηκε σαν μια ταινία τρόμου και μόνο τέτοια δεν ήταν.Αν το δεις χωρίς αυτήν την προκατάληψη νομίζω ότι ήταν ωραία ταινία.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Βλέπω υπάρχει ρεύμα υπέρ του Village. Πάλι καλά... Μα είπα κι εγώ σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η ταινία, μόνο σ' εμένα;
ειλικρινά και γω το ίδιο πράγμα αντιμετώπισα... αναρωτιόμουν αν είμαι ufo που μου άρεσε!!!

και μια λεπτομέρια σχετικά με το τέλος που έκανε μεγάλη διαφορά και λίγοι το πρόσεξαν προφανώς...
αλλα δεν βρίσκω το spamer πως μπαίνει για να το γράψω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:ειλικρινά και γω το ίδιο πράγμα αντιμετώπισα... αναρωτιόμουν αν είμαι ufo που μου άρεσε!!!![]()
και μια λεπτομέρια σχετικά με το τέλος που έκανε μεγάλη διαφορά και λίγοι το πρόσεξαν προφανώς...
αλλα δεν βρίσκω το spamer πως μπαίνει για να το γράψω![]()
![]()
καλά είμαι μέγας στόκος

Λοιπόν.... λεπτομέρια για το τέλος του village που μου άρεσε....

Θα προτεινα να σκηνοθετει περισσοτερο και τα σεναρια να τα διορθωνουν καποιοι άλλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.