Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,534 μηνύματα.

21-10-24

21:12
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

21-10-24

21:21
Εννοείς το "εκτέλεσε" ; Ότι φάλτσαρε ;
Το εκτελεσε
Έχει ωραία χροιά, όμως, η φωνή του. Και "ζεστή"...Έχει δυνατότητες, αν τον αναλάβουν...
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,534 μηνύματα.

21-10-24

21:23
Στοναρε απίστευτα πολύ, προσπαθούσε να μιμηθεί τα γυρίσματα του APON και γενικά ήταν άθλιο, απλά κακιστοΕννοείς το "εκτέλεσε" ; Ότι φάλτσαρε ;
Έχει ωραία χροιά, όμως, η φωνή του. Και "ζεστή"...Έχει δυνατότητες, αν τον αναλάβουν...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

21-10-24

21:25
Εεεε για να "γυρίσουν" κάτι "είδαν". Αυτό που είπα. Έχει "κάτι" η φωνή του. Άλλωστε, τις μιμήσεις θα του "τις κόψουν"...Στοναρε απίστευτα πολύ, προσπαθούσε να μιμηθεί τα γυρίσματα του APON και γενικά ήταν άθλιο, απλά κακιστο
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

21-10-24

21:26
Τι έχει ρε παιδιά η φωνή του;Εεεε για να "γυρίσουν" κάτι "είδαν". Αυτό που είπα. Έχει "κάτι" η φωνή του. Άλλωστε, τις μιμήσεις θα του "τις κόψουν"...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

21-10-24

21:27
Είπα παραπάνω. Δεν το ξέρω το παιδί...Αλλά έχει "ζεστή" φωνή και ωραία χροιά. Με μαθήματα θα φτιάξει. Αυτά, που έχει, είναι καλά στοιχεία. Και τα "τσίμπησαν"...Τι έχει ρε παιδιά η φωνή του;
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

21-10-24

21:33
Οκει, μπορεί να έχεις δίκιοΕίπα παραπάνω. Δεν το ξέρω το παιδί...Αλλά έχει "ζεστή" φωνή και ωραία χροιά. Με μαθήματα θα φτιάξει. Αυτά, που έχει, είναι καλά στοιχεία. Και τα "τσίμπησαν"...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,902 μηνύματα.

22-10-24

17:03
Ειχε ωραια χροια αλλα τεχνικα το σκοτωσε το κομματι . 3-4 ωραιες φωνες εχουν περασει , μετριο το φετινο voice
Το εκτελεσε
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.

22-10-24

17:33
Πραγματικά χάλια..Ειχε ωραια χροια αλλα τεχνικα το σκοτωσε το κομματι . 3-4 ωραιες φωνες εχουν περασει , μετριο το φετινο voice
Πέρασαν μερικές ωραίες φωνές όπως:
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.

22-10-24

17:39
Θα το ξεκινήσω κι εγώ!
Το μόνο που ελπίζω είναι να μην δω γνώριμες φάτσες.
Δηλαδή παίκτες που έχουν από τα προηγούμενα χρόνια πάρει σβάρνα όλα τα σχετικά shows.
Δηλαδή παίκτες που έχουν από τα προηγούμενα χρόνια πάρει σβάρνα όλα τα σχετικά shows.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.

22-10-24

17:46
Γενικά φέτος μου φαίνεται προσωπικά σε ορισμένες φάσεις πολύ χτυπητά στημένοΘα το ξεκινήσω κι εγώ!
πχ τώρα αυτόν που ανέφερε ο Μητσος δεν γίνεται ρε φίλε να μην άκουσαν τη παραφωνία πραγματικά… γύρισαν κιόλας
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,902 μηνύματα.

22-10-24

17:48
O 1ος πολυ καλος , οι αλλοι 2 οκ αλλα δεν με ενθουσιαζουνΠραγματικά χάλια..
Πέρασαν μερικές ωραίες φωνές όπως:
Εχω ξεχωρισει αυτον που εστειλες και αυτην εδω
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.

22-10-24

17:49
Δεν ξέρω για τον παίκτη που λέτε, αλλά γενικά πολλές φορές το νιώθω κι εγώ στα παιχνίδια αυτά ότι είναι μιλημένοι να γυρίσουν από την παραγωγή ή από άλλους.πχ τώρα αυτόν που ανέφερε ο Μητσος δεν γίνεται ρε φίλε να μην άκουσαν τη παραφωνία πραγματικά… γύρισαν κιόλας
Κλασικές καθοριστικές γνωριμίες.
Micro
Συντονιστής

27-10-24

12:11
Ο ένας χειρότερος από τον άλλον στο χθεσινό επεισόδιο
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.

27-10-24

12:37
Απορω ποιος το βλεπει. Βαλτε first dates καθε μερα να γουσταρουμε ρε πουστη μου.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

27-10-24

14:32
Πρόγραμμα 2017 Μάστερσεφ, the Voice, Survivor
Πρόγραμμα 2024 Μάστερσεφ,the Voice, Survivor
....
Οι πιο φρέσκες εκπομπές της Ελληνικής tv
Πρόγραμμα 2024 Μάστερσεφ,the Voice, Survivor
....
Οι πιο φρέσκες εκπομπές της Ελληνικής tv
Scandal
Διαχειριστής

29-10-24

01:07
Επειδή δεν το εχω ξεκινήσει και λένε στα social για κάποιον παίκτη ότι έγινε κάτι με τον Μάστορα, για ποιον λένε, μπορεί να βάλει κάποιος βίντεο να δούμε να κρίνουμε;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,586 μηνύματα.

29-10-24

01:21
Επειδή δεν το εχω ξεκινήσει και λένε στα social για κάποιον παίκτη ότι έγινε κάτι με τον Μάστορα, για ποιον λένε, μπορεί να βάλει κάποιος βίντεο να δούμε να κρίνουμε;

The Voice: Έκανε τους 4 κριτές να γυρίσουν, αλλά μετά τους εκνεύρισε – Πρωτοφανές σκηνικό (βίντεο)
Ο διαγωνιζόμενος στο The Voice κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία του και τους τέσσερις κριτές, ωστόσο στην πορεία τους προβλημάτισε με τη συμπεριφορά του.

Scandal
Διαχειριστής

29-10-24

01:48
Thanks, το είδα!![]()
The Voice: Έκανε τους 4 κριτές να γυρίσουν, αλλά μετά τους εκνεύρισε – Πρωτοφανές σκηνικό (βίντεο)
Ο διαγωνιζόμενος στο The Voice κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία του και τους τέσσερις κριτές, ωστόσο στην πορεία τους προβλημάτισε με τη συμπεριφορά του.flashnews.gr
Με τον συγκεκριμένο θα έχουν σίγουρα θέματα. Κυρίως γιατί έχει άποψη για τα πράγματα ως μουσικός και είναι και κάποιας ηλικίας. Θα ήταν αστείο να πήγαινε με Μάστορα, ίσως τελικά ο Μαζωνακης να ήταν πράγματι η καλύτερη επιλογή, δλδ ως πιο ψημενος με τη μουσική και τα χρόνια coach.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,586 μηνύματα.

29-10-24

09:34
Thanks, το είδα!
Με τον συγκεκριμένο θα έχουν σίγουρα θέματα. Κυρίως γιατί έχει άποψη για τα πράγματα ως μουσικός και είναι και κάποιας ηλικίας. Θα ήταν αστείο να πήγαινε με Μάστορα, ίσως τελικά ο Μαζωνακης να ήταν πράγματι η καλύτερη επιλογή, δλδ ως πιο ψημενος με τη μουσική και τα χρόνια coach.
Ποια άποψη ως μουσικός; Αφού είπε στα 19 του τραγουδούσε. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάτι επαγγελματικά απ ότι καταλαβαίνω.
Και με αυτή τη στάση του, καταλαβαίνω τον λόγο που δε συνεργάστηκε κανένα μεγάλο όνομα μαζί του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.