Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-07-21

16:57
Δοκίμασε αρχικά να βγαίνεις έξω στον ήλιο ξυπνάς και να μην χρησιμοποιείς οθόνες και φώτα μετά τις 10 και μετά βλέπεις. Δεν είναι απαραίτητο πως Τωρα βρίσκεσαι στον χρόνο τύπο σου.

16-07-21

17:01
Εγώ πάντως όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ healάρω κάνα δυο dungeon με healer druid που οκ είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, το πιο κοιμησιαρικο healing που υπάρχει, ή παίζω κάνα παιχνίδι heroes. 

Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

28-07-21

16:27
Εγώ εάν είμαι σε ταραχή και όλο σκέφτομαι βάζω ένα podcast για να κάνω inner noise canceling
. Μετά ο ύπνος έρχεται μόνος του. Αλλά σε γενικές καταστάσεις με πιάνει ο ύπνος κατευθείαν. Παλιά βέβαια είχα θέμα,ο παραμικρός θόρυβος με τρόμαζε και δεν κοιμόμουν (έβλεπα κόκκινο κύκλο λολ),αλλά το έλυσα και αυτό όταν μεγάλωσα λίγο χαχα.

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος
Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

29-07-21

03:51
Παιδιά κοιμάστε εύκολα τα βράδια ή ειστε από αυτούς που γυρνάνε σαν την σούβλα στο κρεββάτι μέχρι να βολευτούν σε μια θέση και μετράνε προβατάκια;
Εγώ πότε έτσι πότε αλλιώς αλλά τις περισσότερες φορές για κοιμηθώ μπορώ να κάνω και καμία ώρα. Άλλοτε το μυαλό μου σκέφτεται άλλο είμαι τόσο κουρασμένη που με πιάνει εκνευρισμός και με τρελαίνει.
Πειτε κανένα tip ωστε να μας παίρνει ο ύπνος πιο γρήγορα εμας τις ξενύχττισσες και τους ξενύχτηδες ....Γενικά πώς να μην σκεφτόμαστε το βράδυ τι κάναμε ολην την ημέρα, τι θα κάνουμε αυριο, φοβους ανασφάλειες κλπ;
2.30 κοντά το πρωί και το μάτι γαρίδα..
σου γραφω τωρα και ειναι 4 παρα κατι τα ξημερωματα! χθες κοιμηθηκα κατα τις 2 το πρωι για παραδειγμα.παιζει ρολο αν γυμναζεσαι ,αν εχεις αγχος αν δουλευεις πολλοι παραγοντες.αυτη τη στιγμη εγω δεν κουραζομαι και ετσι με 7 ωρες υπνο το πολυ ειμαι μια χαρα.δεν εχει τυχει για μεγαλο χρονικο διαστημα να εχω αυπνιες περαν του φυσιολογικου για τα δικα μου δεδομενα αλλα νομιζω βοηθανε τα εξης.μακρια απο οθονες υπολογιστης κινητα κτλ.να διαβαζεις κανενα βιβλιο και αν για καποιο λογο πεσεις στο κρεβατι και δεν νυσταζεις καλυτερα σηκω επανω και κανε κατι.βγες στο μπαλκονι ασχολήσου με κατι!μονο μην αχγωθεις θα τα κανεις χριροτερα να θυμασαι ο οργανισμος σου ξερει καλυτερα για το ποτε θα νυσταξει κτλ.μονο αμα φτασει η φαση στο αμην παρε συμβουλη απο ψυχολογο κτλ! ελπιζω να βοηθησα!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-02-22

22:23

Αυξημένος ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου για όσους αργούν να κοιμηθούν | LiFO
Οι άνθρωποι που μένουν ξύπνιοι έως αργά τη νύχτα και δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι την επόμενη μέρα, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σε σχέση με όσους πέφτουν νωρίς για ύπνο και ξυπνούν επίσης νωρίς

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

18-02-22

23:22
Το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος (είτε συνεργατικό είτε ατομικό).
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.062 μηνύματα.

18-02-22

23:23
μα μ'αυτό δεν μενεις ξυπνιος ολο το βραδυ..;Το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος (είτε συνεργατικό είτε ατομικό).
View attachment 97040

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

19-02-22

00:08
για γρήγορο ύπνο....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- User2350
- sunsetpp
- Joji
- SweetGirl
- jj!
- Memetchi
- Paragontas7000
- L0st
- chester20080
- Scandal
- Αλκης Κ.
- Εχέμυθη