Neraida
Επιφανές μέλος

και το σεναριο μου αρεσε (αν και θα προτιμουσα αισιο τελος για τους δυο ηρωες) και τα εφε ηταν καταπληκτικα και η μουσικη υπεροχη, καθως και οι ερμηνειες....
το οτι αναμφιβολα ηταν μια εμπορικη ταινια δε σημαινει οτι δεν ηταν και ποιοτικη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Πώπω πως την ξέχασα. Και εμένα απίστευτα πολύ μάρεσε. Όλο το πακέτο.Εμενα που μου αρεσει το love story του τιγρη κι δρακου σαν παραδειγμα κι οχι αυτο του τιτανικου ειμαι περιεργη demelene?![]()
Πάντως το the road home να ξέρετε είναι απίστευτο έργο αγάπης. Πρωταγωνιστεί η κινεζούλα από το Τίγρης και Δράκος και προσωπικά είναι μια πραγματική ιστορία αγάπης στα πλαίσια μια ταινίας σχετικου ιστορικού περιεχομένου.
Αλλά γιατί ρωτάς αν είσαι περίεργη χριστινάκι?
Σχετικά με τον Τιτανικό ότι είχε σχέση με την ιστορία του πλοίου ήταν καταπληκτικό. Κρίμα που δώσαν τόση σημασία στην ιστορία αγάπης.
Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε η διαφήμιση με το πρόβατο της Cranch όποιος το θυμαται. Λοιπόν στην σκηνή που έχει πάει ως γιαγιά η kate και πετάει το μενταγιόν πετάγεται ένας από μπροστά και λέει ρε συ σαν το πρόβατο της Cranch είναι αυτή. Λυνόμαστε όλοι στην πλευρά μας και μια παρέα από κοριτσάκια που σκεφτόμασταν να τους δώσουμε χαρτομάντηλα μας αγριοκοιτάζαν.
Πάντως για τα εφέ και την βύθιση ίσως το ξαναέβλεπα σε fast forward.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki
Δραστήριο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

εκεί που αρχίζουν και ψοφάνε είναι όλα τα λεφτά όμως.
όσοι από εσάς νομίζετε ότι η κέιτ ήθελε να σωθεί και γιαυτό δεν άφησε το τζακ.
ΛΑΘΟΣ
απλά ακολοθούσε το higher agenta των παραγωγών και δαιμόνιων σεναριογράφων.
μουχαχαχαχαχα
ΙΔΟΥ
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κ εμενα με αγγιξε η ταινια κ πιστευω πως ειναι πολυ καλη γι' αυτο εσπασε κ ταμεια αλλωστε...
Από πότε η εμπορικότητα μιας ταινίας είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα?

Εντάξει, το Titanic ήταν πολύ μέτριο. Τεχνικά άρτιο, όμως οι χαρακτήρες ήταν τελείως κενοί και συνηθισμένοι, δεν έδωσαν πάτημα στους 2 πρωταγωνιστές να κάνουν κάτι καλό με τον ρόλο (ενώ τους λατρεύω και τους δύο). Δεν είχε κάποιο ξεχωριστό στυλ, ήταν μια πολύ καθαρή εικόνα του πως θα περίμενε κανείς να είναι εκείνη η εποχή, και δεν μπορώ να πω πως με ξάφνιασε ούτε με ενθουσίασε..

Το love story και ο θάνατος με έκαναν να δακρύσω στο σινεμά και να νευριάσω παράλληλα με τον ευατό μου που υπέκυψα ενώ ήξερα πως αυτές οι σκηνές απευθύνονταν στα χαμηλότερα μας "ένστικτα" και πέταξαν την συγκίνηση με εντελώς χύμα τρόπο.

Demelene
Διάσημο μέλος

Μήπως ήταν δάκρυ χαράς?Το love story και ο θάνατος με έκαναν να δακρύσω στο σινεμά και να

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Ποιος μιλησε για ποιοτητα??Αν μια ταινια(ή ενα σιριαλ ή κ οτιδηποτε αλλο) ειναι καλη δεν ειναι απαραιτητα κ ποιοτικη...Κ το αντιστροφο αν κατι ειναι ποιοτικο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ καλο...Για την συγκεκριμενη ταινια τωρα πιστευω οτι δεν ηταν τελειως εμπορικη... κ οι ερμηνειες των ηθοποιων ήταν πολυ καλες κατα τη γνωμη μου....Από πότε η εμπορικότητα μιας ταινίας είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα?
Το love story και ο θάνατος με έκαναν να δακρύσω στο σινεμά και να νευριάσω παράλληλα με τον ευατό μου που υπέκυψα ενώ ήξερα πως αυτές οι σκηνές απευθύνονταν στα χαμηλότερα μας "ένστικτα" και πέταξαν την συγκίνηση με εντελώς χύμα τρόπο.![]()
Neraida
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιος μιλησε για ποιοτητα??Αν μια ταινια(ή ενα σιριαλ ή κ οτιδηποτε αλλο) ειναι καλη δεν ειναι απαραιτητα κ ποιοτικη...Κ το αντιστροφο αν κατι ειναι ποιοτικο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ καλο...Για την συγκεκριμενη ταινια τωρα πιστευω οτι δεν ηταν τελειως εμπορικη... κ οι ερμηνειες των ηθοποιων ήταν πολυ καλες κατα τη γνωμη μου....
Όταν εσύ λες "Πολύ Καλή" προφανώς κρίνεις την ποιότητα της προς το γούστο σου, ή την ιδέα σου για το ομαδικό μας γούστο. Το καλή δεν είναι αυθαίρετο, αλλά προκύπτει ως χαρακτηρισμός ιδιότητας, αυτής της ποιότητας της ταινίας.
Άλλες πιθανές χρήσεις του "Πολύ Καλή", από τον παραγωγό ως προς το πόσα έβγαλε, μένουν απ'έξω.

kleftra
Διάσημο μέλος

ΟΜG

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Για μενα κ το τονιζω αυτο η ταινια ηταν πολυ καλη.....Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα αυτο ειναι αντικειμενικο...Παντως δεν πιστευω πως η ταινια ηταν μια εμπορικη βλακεια οκ?'Η μηπως εχεις κ καμια αλλη απορια για να σου τη λυσω???Όταν εσύ λες "Πολύ Καλή" προφανώς κρίνεις την ποιότητα της προς το γούστο σου, ή την ιδέα σου για το ομαδικό μας γούστο. Το καλή δεν είναι αυθαίρετο, αλλά προκύπτει ως χαρακτηρισμός ιδιότητας, αυτής της ποιότητας της ταινίας.
Άλλες πιθανές χρήσεις του "Πολύ Καλή", από τον παραγωγώ ως προς το πόσα έβγαλε, μένουν απ'έξω.![]()
Maggie
Περιβόητο μέλος

Κι εμένα μ άρεσε πολύ η ταινία αυτή και συμφωνώ απολύτως με τη NeraidaΕμενα παντως με αγγιξε και με συγκινησε οταν την ειδα...
και το σεναριο μου αρεσε (αν και θα προτιμουσα αισιο τελος για τους δυο ηρωες) και τα εφε ηταν καταπληκτικα και η μουσικη υπεροχη, καθως και οι ερμηνειες....
το οτι αναμφιβολα ηταν μια εμπορικη ταινια δε σημαινει οτι δεν ηταν και ποιοτικη...

Εκεί που έκλειγα πολύ ήταν όταν βούλιαζε το πλοίο, όταν έλεγε μια μαμά σε κάτι παιδάκια ένα παραμύθι και διάφοροι άνθρωποι που έμειναν μέσα στο πλοίο γιατί ήξεραν ότι δεν πρόκειτο να σωθούν αφού δεν ανηκαν στην υψηλη κοινωνική τάξη...
Πολύ καλή ταινία για μένα

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εντάξει,όταν είχε πρωτοβγεί η ταινία,δεν το αρνούμαι ότι κι εγώ είχα -ως παιδούλα..

Γι'αυτόν τον λόγο και μόνο,εγώ θεωρώ τον Τιτανικό πάρα πολύ καλή ταινία,και από την αρχή της τραγωδίας δε και μετά,την θεωρώ εκπληκτική..βέβαια, παίζουν και τεράστιο ρόλο τα εφέ..ναι,έχει και το χαζοαμερικάνικο λάβ-στόρυ μέσα,αλλά πώς αλλιώς θα έβγαινε 3 ώρες έργο..? και μην μου πείτε ότι δεν το βρήκατε ρομαντικό,όπως και να'χει..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μέχρι στιγμής οι μόνοι που είπαν οτι τους άρεσε ήμουν εγώ, η roumana, η crazy lover και η Neraida [edit: και Maggie και burbuja].
Μήπως απλά έχει γίνει "μοδα" να ΜΗΝ μας άρεσει, ως αντίδραση στην μεγάλη επιτυχία που συνάντησε; Μήπως επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι βλάκες, και στους περισσότερους ανθρώπους άρεσε θεωρούμε οτι αν παραδεχτούμε οτι μας άρεσε αυτόματα κατατασσόμαστε στους χαζούς, ακαλλιέργητους και τη μάζα; Μήπως θεωρούμε οτι αν πούμε οτι δεν μας άρεσε "ανεβαίνει το κασέ μας";
Δεν λέω οτι γίνεται ενσυνείδητα αυτό, απλά υπάρχει μια προκατάληψη. Προσωπικά και πριν ανοίξω το θέμα έλεγα "κοίτα να δεις, τώρα αμα πω οτι μου άρεσε θα με κατατάξουν στις χαζογκόμενες

Εγώ απορώ, πως είναι δυνατόν στην ψηφοφορία να έχει τοπερισσότερες ψήφους και στο θέμα να λένε οι περισσότεροι οτι δεν τους άρεσε;
Μέχρι στιγμής οι μόνοι που είπαν οτι τους άρεσε ήμουν εγώ, η roumana, η crazy lover και η Neraida.
Μήπως απλά έχει γίνει "μοδα" να ΜΗΝ μας άρεσει, ως αντίδραση στην μεγάλη επιτυχία που συνάντησε; Μήπως επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι βλάκες, και στους περισσότερους ανθρώπους άρεσε θεωρούμε οτι αν παραδεχτούμε οτι μας άρεσε αυτόματα κατατασσόμαστε στους χαζούς, ακαλλιέργητους και τη μάζα; Μήπως θεωρούμε οτι αν πούμε οτι δεν μας άρεσε "ανεβαίνει το κασέ μας";
Δεν λέω οτι γίνεται ενσυνείδητα αυτό, απλά υπάρχει μια προκατάληψη. Προσωπικά και πριν ανοίξω το θέμα έλεγα "κοίτα να δεις, τώρα αμα πω οτι μου άρεσε θα με κατατάξουν στις χαζογκόμενες".
αχ έλα , τα 'κανε η φοράδα στο αλώνι...
κι επειδή δεν το εννοώ έτσι "κακά":
δεν ξέρω, σίγουρα δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι...
αλλά κι εγώ, ούτε αντιδραστική είμαι, ούτε οργισμένη εφηβεία είχα τότε...
και στην τελική, μη δίνουμε τόση αξία σε μία ταινία.
Έχει εχθρούς, αλλά έχει και πολλά άτομα, για τα οποία ήταν απλά αδιάφορη και που ποτέ δεν κατάλαβαν γιατί πια τόοοσος ντόρος.
Καλό ο Λέο, αλλά... έεελα μωρέεεεε...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.