touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. Χθες στις 08:53 Η touvlo έγραψε: #1 Χθες στις 08:53 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο τραγούδι που ακούστηκε στη Eurovision όλα τα χρόνια; Βάζω κάποιες επιλογές τραγουδιών που θεωρήθηκαν επιτυχίς, αλλά ας έχουμε και μεις τη δική μας άποψη: Παρακαλώ, μόνο το καλύτερο πείτε dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. Χθες στις 18:59 Ο dum dum boy: #2 Χθες στις 18:59 Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:22 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.848 μηνύματα. Χθες στις 19:27 Ο Dias έγραψε: #3 Χθες στις 19:27 Παναγιά μου (Μαρίζα Κωχ) , Ελλάδα 1976 (Υπήρχε απειλή ότι στο κοινό θα υπήρχε τούρκος ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος θα εκτελούσε την τραγουδίστρια. Η Μαρίζα όμως δεν φοβήθηκε) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr charmander Memetchi taketrance American Economist camil Scandal touvlo Kate1914 abyssiniancat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιο θεωρείτε το καλύτερο τραγούδι που ακούστηκε στη Eurovision όλα τα χρόνια; Βάζω κάποιες επιλογές τραγουδιών που θεωρήθηκαν επιτυχίς, αλλά ας έχουμε και μεις τη δική μας άποψη: Παρακαλώ, μόνο το καλύτερο πείτε
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. Χθες στις 18:59 Ο dum dum boy: #2 Χθες στις 18:59 Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:22 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.848 μηνύματα. Χθες στις 19:27 Ο Dias έγραψε: #3 Χθες στις 19:27 Παναγιά μου (Μαρίζα Κωχ) , Ελλάδα 1976 (Υπήρχε απειλή ότι στο κοινό θα υπήρχε τούρκος ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος θα εκτελούσε την τραγουδίστρια. Η Μαρίζα όμως δεν φοβήθηκε) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.848 μηνύματα. Χθες στις 19:27 Ο Dias έγραψε: #3 Χθες στις 19:27 Παναγιά μου (Μαρίζα Κωχ) , Ελλάδα 1976 (Υπήρχε απειλή ότι στο κοινό θα υπήρχε τούρκος ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος θα εκτελούσε την τραγουδίστρια. Η Μαρίζα όμως δεν φοβήθηκε)
Παναγιά μου (Μαρίζα Κωχ) , Ελλάδα 1976 (Υπήρχε απειλή ότι στο κοινό θα υπήρχε τούρκος ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος θα εκτελούσε την τραγουδίστρια. Η Μαρίζα όμως δεν φοβήθηκε)