Hunter
Περιβόητο μέλος

ποια η γνώμη σας; στέκουν αυτά που λένε ότι μπορείς να βγάλεις τα άντερα σου σε χρήματα; η μουφα το καρπούζι;
εμένα με απασχολεί το θέμα και προσωπικά διότι ασχολείται η αδελφή μου με αυτό, αλλά δεν βλέπω (εγώ τουλάχιστον) προοπτικές.

Τα προϊόντα που βγάζουν τα έχετε δοκιμάσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

για αυτες ακριβως μιλαω!για τις γνωστές "αλυσίδες" μιλάς?
MonaXoS
Διάσημο μέλος

https://www.geocities.com/apatesgr/

Μιλάει και για το Herbalife συγκεκριμένα
Hunter
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ακριβώςολα αυτα που κανουν chain (αλυσιδωτο) μαρκετινκ ειναι επικερδη για οσους ειναι στην κορυφη της πυραμιδας...και μονο για αυτους.

Όσο για τα αλλα, ένας φίλος μου είναι/ήταν μέσα σε αυτά, του έστειλα email και θα επανέλθω...
Γενικά έχω πολύ αρνητική εικόνα, for the record.
mania
Επιφανές μέλος

Ηταν όλα τόσο ψέυτικα, τόσο ίδια, τόσο δασκαλεμένα, όλοι τους ήξεραν τι έλεγαν για να τραβήξουν την περιέργια, η αγορά των προιόντων μας είπαν είναι υποχρεωτική και μόνο έτσι μπορούσες να δοκιμάσεις κάτι σαν γέυση.
Προσωπικά δεν δέχτικα και δεν πίστεψα κάτι πάνω σε αυτό, δεν πιστέυω ότι έχει κάποια διαφορά το δικό του τσάι με το τσάι που μαζέυει η γιαγιά μου απο το βουνό, ούτε το κακάο με όποια γνωστή μάρκα.
Πιστέυω ότι είναι καραπατάτα, είχε πεί για αδυνάτισμα π.χ. και έλεγε τα εξείς
-πίνοντας αυτό το ιδικό ρόφιμα, με καλή διατροφή και λίγη άσκηση θα έχει φανταστικά αποτελέσματα...
Μα καλά ρε φίλε, άν είχα υγειηνή διατροφή και άσκηση ποιός ο λόγος να πάρω το κοριοζούμι που με ταίζεις;
Πιστέυω ότι έτσι λειτουργεί, δεν μπορείς να λές ότι κάνουν θάυματα και να ζητάς να κάνει κάποιος εξτρά γυμναστικές διατροφές, δεν γίνετε, ο απελπισμένος δεν το καταλαβένει αλλα ένας νορμάλ μπορεί να σκευτεί μια χαρά

mania
Επιφανές μέλος

Ναι, αυτό με το τουπέ το έχω αντιληφθεί κι εγώ. Μου έλεγε αυτό το παιδί, που γενικά είχε μια megalomania, ότι "ρε συ, ο άλλος ήταν 35 και είχε πάρει μέσα σε 5 μήνες δουλειάς για τη Herbalife BMW X5! Και μιλάμε είχαν όλοι τέλεια σώματα. Και πολύ ευγενικοί ." Μεταφράστε μονοι σας...
Οταν πάς είναι σαν γκρούπ θέραπει.
-γεια σας είμαι η Μαρία, είμαι 25 χρονών και είμαι κομμώτρια
-Τι κάνεις εδώ Μαρία;Ρωτάει ο μεγάλος..
-Η κομμωτική δεν μου έδεινε αρκετά χρήματα και αποφάσισα να δώ πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.
-Πόσα έπαιρνες πρίν Μαρία; ξαναρωτάει
-Επαιρνα πολλύ λίγα και αυτό επειδή όταν ήθελαν με φώναζαν, τώρα πιά δεν έχω πρόβλημα όσο δουλέψω τόσα θα πάρω..
-Και δουλέυεις πολλύ;
-Οχι, μόνο με 4 ώρες την ημέρα βγάζω και 1000 ευρώ με μεγάλη ευκολία...
Και μετά χειροκροτούν οι άλλες καρακάξες και η κάθε μία λέει την εργασία της και πόσα πέρνει..
Η φάση είναι ότι καμία δεν λέει ότι πέρνει κάτω απο 1000 ευρώ και καμία ότι δουλέυει πάνω απο 6 ώρες

Γίνετε να βάλετε άλλο στην δημοσκόπηση; υπάρχουν και άλλες γνώμες δεν είναι δύο άκρα μόνο καλέ

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι μπορείς να κερδίσεις λεφτά αν το κυνηγήσεις! Βέβαια δεν ξέρω αν Herbalife είναι σαν την Oriflame. Για την ακρίβεια είμαι στην Oriflame εδώ και 2 μήνες και χωρίς να έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου (ποια συνέδρια μου λέτε δηλαδή; )ήδη από τον δεύτερο μήνα (που είναι και μόνο 10 του μηνός ακόμη) έχω αρχίσει να κερδίζω λεφτά! Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου ελπίζω να έχω κερδίσει ένα μικροποσό. (όχι τίποτε σπουδαίο αλλά χαμένη δεν θα βγω)

Πιστεύω ότι αν το κυνηγήσει κανείς μπορεί να κερδίσει κάποια ποσά ή τουλάχιστον να παίρνει τα καλλυντικά του δωρεάν

Δεν ξέρω βέβαια αν η Herballife είναι η ίδια περίπτωση. Γιατί η Oriflame έχει τόσο χαμηλές τιμές που όντως συμφέρει πολύ στον καταναλωτή είτε την έχει για προσωπικές του αγορές είτε για να βγάλει λεφτά!
Πω πω, ζωντανή διαφήμιση είμαι! Όποιος θέλει να γίνει μέλος ας μου στείλει πμ

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hunter
Περιβόητο μέλος

https://herbalifegr.blogspot.com/
https://hellastv.blogspot.com/2007/03/herbalife.html
https://www.geocities.com/apatesgr/interview.htm
https://www.forums.gr/archive/index.php/t-8037.html
(see "Trifyllenia" user)
https://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-112122.html
https://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=38782
(sorry για τα τεραστια links)
Hunter, μονο για το οικονομικό ρωτάς?
Οι παραπάνω πηγες είναι μονο εμπειρίες και τίποτα επιστημονικό, απλά είπα να τις βάλω.
https://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/alerts/pyrdalrt.shtm
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στην πυραμίδα σου δίνουν κάποια προϊόντα για να τα πουλήσεις. Ωστόσο εσύ πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα έχεις ικανοποιητικές πωλήσεις. Αν έχει κάποιος την δυνατότητα να σκεφτεί τέτοιους τρόπους γιατί να μην δοκιμάσει μόνος του να πουλήσει κάτι χωρίς πυραμίδες κτλ;Πανο, δεν καταλαβα τιποτα απο ολα αυτα που ειπες, η ειμαι πολυ γκαου η γερασα υπερβολικα.
Hunter
Περιβόητο μέλος

α γεια σου , τωρα σε καταλαβαΣτην πυραμίδα σου δίνουν κάποια προϊόντα για να τα πουλήσεις. Ωστόσο εσύ πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα έχεις ικανοποιητικές πωλήσεις. Αν έχει κάποιος την δυνατότητα να σκεφτεί τέτοιους τρόπους γιατί να μην δοκιμάσει μόνος του να πουλήσει κάτι χωρίς πυραμίδες κτλ;

τα προιοντα ομως που θα τα βρεις;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Τασο, στα λενε ολα ωραια και ομορφα, στο ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ευκολο αλλα δεν ειναι, στην ουσια δουλευεις για αυτον που σε εγραψε στο προγραμμα αυτο, εαν δεν γραψεις εσυ κανεναν την πατησες, μενεις στασιμος και μετα λογωδοτεις στον αποπανω σουΓια εμενα που δεν εχω καταλαβει τπτ θα μου εξηγισετε; Δλδ τι δουλεια υποτιθετε οτι κανει ο αλλος τοσο λιγες ωρες και βγαζει αυτα τα λευτα; Και αν δεν στεκι αυτο τοτε που βρησκωνται ολοι αυτοι να πουνε οτι βγαζουν τοσα με τοση λιγη δουλεια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.