fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:32 Ο fockos έγραψε: #41 30-06-11 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Το τσατ να δούλευε μόνο... Click για ανάπτυξη... ωραίο το σκυλάκι πρώτη φορά το βλέπω μεγάλο (αυτό θα το λεγα στο τσατ αν λειτουργούσε ) συγγνώμη για το οφφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.990 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Ο Chris1993: #42 30-06-11 18:33 Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Επίσης θέλω να αναφέρω το γεγονός ότι ενώ έχω εγγραφεί 3 η 4 Ιανουαρίου του 2009 (το είχα ελέγξει πρόσφατα οτι ήταν ΟΚ) και το πρώτο μου μήνυμα το αποδεικνύει : Τώρα μου εμφανίζει ότι γράφτηκα τις 25 Νοεμβρίου του 09 (25.11.09) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:46 Η prinCess.: #43 30-06-11 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Click για ανάπτυξη... +1 Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Το πρωί που μπήκα πήγαινε σφαίρα, δε κόλλαγε καθόλου, αλλά τώρα έχει αρχίσει πάλι τα παλιά. Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #44 30-06-11 19:27 Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Click για ανάπτυξη... ναι,, ειναι οι μνημες της προηγουμενης ζωης.. Πόσα hoops έχεις; (με tracerοute το βλέπεις αυτό) Click για ανάπτυξη... και πώς το κανουμε αυτο? αα..11 πηδηματα μου εβγαλε.. ( βρε παιδια,,πώς βλεπουμε τις ip adress στον firefox χωρις προσθετο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2011 Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #45 30-06-11 19:44 Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Το τσατ να δούλευε μόνο... Click για ανάπτυξη... ωραίο το σκυλάκι πρώτη φορά το βλέπω μεγάλο (αυτό θα το λεγα στο τσατ αν λειτουργούσε ) συγγνώμη για το οφφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.990 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Ο Chris1993: #42 30-06-11 18:33 Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Επίσης θέλω να αναφέρω το γεγονός ότι ενώ έχω εγγραφεί 3 η 4 Ιανουαρίου του 2009 (το είχα ελέγξει πρόσφατα οτι ήταν ΟΚ) και το πρώτο μου μήνυμα το αποδεικνύει : Τώρα μου εμφανίζει ότι γράφτηκα τις 25 Νοεμβρίου του 09 (25.11.09) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:46 Η prinCess.: #43 30-06-11 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Click για ανάπτυξη... +1 Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Το πρωί που μπήκα πήγαινε σφαίρα, δε κόλλαγε καθόλου, αλλά τώρα έχει αρχίσει πάλι τα παλιά. Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #44 30-06-11 19:27 Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Click για ανάπτυξη... ναι,, ειναι οι μνημες της προηγουμενης ζωης.. Πόσα hoops έχεις; (με tracerοute το βλέπεις αυτό) Click για ανάπτυξη... και πώς το κανουμε αυτο? αα..11 πηδηματα μου εβγαλε.. ( βρε παιδια,,πώς βλεπουμε τις ip adress στον firefox χωρις προσθετο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2011 Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #45 30-06-11 19:44 Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Επίσης θέλω να αναφέρω το γεγονός ότι ενώ έχω εγγραφεί 3 η 4 Ιανουαρίου του 2009 (το είχα ελέγξει πρόσφατα οτι ήταν ΟΚ) και το πρώτο μου μήνυμα το αποδεικνύει : Τώρα μου εμφανίζει ότι γράφτηκα τις 25 Νοεμβρίου του 09 (25.11.09) !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:46 Η prinCess.: #43 30-06-11 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Click για ανάπτυξη... +1 Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Το πρωί που μπήκα πήγαινε σφαίρα, δε κόλλαγε καθόλου, αλλά τώρα έχει αρχίσει πάλι τα παλιά. Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #44 30-06-11 19:27 Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Click για ανάπτυξη... ναι,, ειναι οι μνημες της προηγουμενης ζωης.. Πόσα hoops έχεις; (με tracerοute το βλέπεις αυτό) Click για ανάπτυξη... και πώς το κανουμε αυτο? αα..11 πηδηματα μου εβγαλε.. ( βρε παιδια,,πώς βλεπουμε τις ip adress στον firefox χωρις προσθετο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2011 Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #45 30-06-11 19:44 Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Εμένα άλλοτε τρέχει πολύ γρήγορα και άλλοτε σαν παλιά Click για ανάπτυξη... +1 Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Το πρωί που μπήκα πήγαινε σφαίρα, δε κόλλαγε καθόλου, αλλά τώρα έχει αρχίσει πάλι τα παλιά. Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:27 Ο Άγγελος έγραψε: #44 30-06-11 19:27 Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Click για ανάπτυξη... ναι,, ειναι οι μνημες της προηγουμενης ζωης.. Πόσα hoops έχεις; (με tracerοute το βλέπεις αυτό) Click για ανάπτυξη... και πώς το κανουμε αυτο? αα..11 πηδηματα μου εβγαλε.. ( βρε παιδια,,πώς βλεπουμε τις ip adress στον firefox χωρις προσθετο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2011 Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #45 30-06-11 19:44 Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά θα' ναι προσωρινό ε; Click για ανάπτυξη... ναι,, ειναι οι μνημες της προηγουμενης ζωης.. Πόσα hoops έχεις; (με tracerοute το βλέπεις αυτό) Click για ανάπτυξη... και πώς το κανουμε αυτο? αα..11 πηδηματα μου εβγαλε.. ( βρε παιδια,,πώς βλεπουμε τις ip adress στον firefox χωρις προσθετο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 19:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #45 30-06-11 19:44 Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το φόρουμ. Παρατήρησα πάντως ότι το chat and fun αργεί σημαντικά να φορτώσει στο δικό μου υπολογιστή. Όχι όμως και το i-school το οποίο ανοίγει μια χαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:19 Ο rolingstones: #46 30-06-11 20:19 ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.636 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:21 Ο fockos έγραψε: #47 30-06-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ρε παιδια φτιαξτε το τσατ μα καλα 5 ατομα απο το πρωι ειναι παλευω απο το πρωι και δεν μπορω Click για ανάπτυξη... και εγώ μπήκα ο βλάκας και ξαναβγήκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:37 Ο Boom έγραψε: #48 30-06-11 20:37 Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hellooooooo. Μας τα πρήξατε με το τσατ, είπαν θα το κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η Subject to change: #49 30-06-11 20:57 Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπομονή με το chat, θα διορθωθεί. Είναι λίγο "δύστροπο" script και μονίμως δημιουργεί προβλήματα. Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Έχασα όλες τις φωτογραφίες που έχω στο άλμπουμ στο προφιλ μουουουουουουου Τις γααααατες μουουουουουου Click για ανάπτυξη... Μην κλαίς, θα διορθωθεί (τώρα που το ανέφερες, γιατί δεν είχα προσέξει κάτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #50 30-06-11 22:47 Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν πάω να μπω στο cnf, αρκετές φορές, που πετάει αυτό: Uploaded with ImageShack.us (επίσης αρνείται να ανεβάσει photos, αυτό είναι παλιό όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 23:12 Η venividivici: #51 30-06-11 23:12 Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή αρχή με το νέο server!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:14 Η Subject to change: #52 01-07-11 00:14 Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρόβλημα με το chat (λογικά) διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο είχε χάσει το license key στη μεταφορά, οπότε είχε γυρίσει στη δοκιμαστική έκδοση, η οποία επέτρεπε μέχρι 5 άτομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Η Subject to change: #53 01-07-11 00:40 To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To πρόβλημα με τις εικόνες στα albums (και λογικά και τα attachments) διορθώθηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 02:35 Ο Τάσος97 έγραψε: #54 01-07-11 02:35 Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 04:00 Ο SICX έγραψε: #55 01-07-11 04:00 εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα με εβγαζε σε ενα αραβικο ηλεκτρονικο καταστημα και λεω τι, αλλαξανε και url??? τεσπα οντως φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα (ειδικα οταν εκανες επεξεργασια παλια κολλουσε εντελως σχεδον)...αλλα ας μη βιαζομαστε, προς το παρον μοιαζει να αξιζε η αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Ο Boom έγραψε: #56 01-07-11 13:10 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 01-07-11 13:22 Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη μεταφορά, από server σε server, χάσαμε τον sid. Click για ανάπτυξη... θα τον πλακωσε καμια ντουλαπα στην μετακομιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:01 Η Resident Evil: #58 01-07-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε παιδια μόνο σε μένα και στο jj! το iSchool σέρνεται ολίγον;;; Δε βλέπω διαφορά στην ταχύτητα... Νομίζω πως αργεί περισσότερο και από πριν.. Τεσπα Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η IL PENSIERO: #59 01-07-11 14:59 Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εύχομαι και σε μεγαλύτερο server... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #60 01-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: cnf και ischool σε μένα σέρνονται πολύ πάντως. ΑΠΑΞ και αποφασίσουν να φορτώσουν η ταχύτητα περιήγησης είναι συμπαθητική [δεν νομίζω βελτιωμένη όμως] αλλά από τη στιγμή που θα πατήσω μέχρι τη στιγμή που θα φορτώσει περνάνε αιώνες. Compared με παλιότερα βέβαια που το cnf τουλ έκανε συχνότατα timeout, τουλάχιστον τώρα φορτώνει. Click για ανάπτυξη... ωραία άλλο ένα άτομο προστέθηκε με επιτυχία στην ομάδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.