Subject to change
e-steki.gr Founder

1) Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι. Δεν είναι δυνατόν αν κάποια μέλη κάποια στιγμή παραβιάσουν κανόνες να δεχόμαστε να μας πουν "τολμας να μου ρίξεις warning?? Εγώ ρε έχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ για αυτό το site!"
2) Τα έξοδα είναι σε μηνιαία βάση οπότε η ελάφρυνση δεν είναι σημαντική. Άντε όσοι δώσουν να δώσουν μια φορά. Άντε με αυτά τα χρήματα να βγάλουμε 2,3,4 μήνες hosting. Μετά τι;
3) Δεν μου αρέσει η ιδέα οικονομικών δοσοληψιών με τα μέλη. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Οι ανύπαρκτοι τους ακόμα καλύτερους.

4) Δεν θέλουμε να νιώθουμε "υποχρεωμένοι" για μερικά ευρώ.
5) Μου φαίνεται λίγο "ζητιανιά", κάτι σαν "ελεήστε τον πτωχό", "ο,τι έχετε ευχαρίστηση". Και δεν θέλουμε οικτο.
6) Δεν θέλω να υπάρξουν αμφιβολίες για το τι θα κάνουμε τα χρήματα. Και πάντα υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
7) Δεν θέλουμε να δημιουργθούν "μέλη κατώτερης κατηγορίας" που δεν θα έχουν δώσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο το Forum, πολύ απλά μπορούν μα μπουν διαφημίσεις.Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Ναι δε λέω, έχουν κάτι παραπάνω από βάση αυτά που λές και τα σκέφτηκα και εγώ. Παρόλα αυτά κρίνοντας από τους ρυθμούς ανάπτυξης του φόρουμ, κάποτε θα έρθει η ώρα που θα μεγαλώσει τόσο πολύ που θα χρειάζεται και νέα μετακίνηση προς ακόμα μεγαλύτερο χώρο και πάει λέγοντας. Κατανοώ ότι όλα αυτά ίσως φαντάζουν πολύ μακρινά (Και ίσως είναι), αλλά κάποτε θα ρθείτε σε αυτή τη θέση. Ως πότε θα τα καταφέρνετε μόνοι σας? Κάποτε θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το εκβιαστικό δίλλημα ή δέχεστε βοήθεια ή κλείνετε λόγω οικονομικών προβλημάτων το φόρουμ.Τέλοσπάντων, τουλάχιστον τώρα κάτι τέτοιο είναι πολύ μακριά και θέλω να πιστεύω ότι δε διαφαίνεται στον ορίζοντα ούτε με κυάλια, ΑΛΛΑ κρατήστε αυτά που είπα κάπου στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας και προετοιμαστείτε. Η εποχή των παχέων αγελάδων κάποτε θα φτάσει στο τέλος...

Όσο μεγαλύτερο και γνωστό είναι ένα site, τόσο πιο πολλά μπορούν να το πληρώνουν οι διαφημιστές.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Ναι δε λέω, έχουν κάτι παραπάνω από βάση αυτά που λές και τα σκέφτηκα και εγώ. Παρόλα αυτά κρίνοντας από τους ρυθμούς ανάπτυξης του φόρουμ, κάποτε θα έρθει η ώρα που θα μεγαλώσει τόσο πολύ που θα χρειάζεται και νέα μετακίνηση προς ακόμα μεγαλύτερο χώρο και πάει λέγοντας. Κατανοώ ότι όλα αυτά ίσως φαντάζουν πολύ μακρινά (Και ίσως είναι), αλλά κάποτε θα ρθείτε σε αυτή τη θέση. Ως πότε θα τα καταφέρνετε μόνοι σας? Κάποτε θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το εκβιαστικό δίλλημα ή δέχεστε βοήθεια ή κλείνετε λόγω οικονομικών προβλημάτων το φόρουμ.Τέλοσπάντων, τουλάχιστον τώρα κάτι τέτοιο είναι πολύ μακριά και θέλω να πιστεύω ότι δε διαφαίνεται στον ορίζοντα ούτε με κυάλια, ΑΛΛΑ κρατήστε αυτά που είπα κάπου στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας και προετοιμαστείτε. Η εποχή των παχέων αγελάδων κάποτε θα φτάσει στο τέλος...
Γι'άυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις

Αν πια γίνει τέτοια η κατάσταση θα είναι και αρκετά μεγάλο ώστε να βγάζει τα έξοδα του μόνο του και να μην επιβαρύνει εμάς ή εσάς

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:εγώ τέλω, προτού γεράσω πολύ και από την αρθρίτιδα δε μπορώ να γράψω στο πληκτρολόγιο, να το δω να φτάνει τα 1000 ενεργά μέλη, και να κάνουμε και συναυλίες, festivals και τέτοια![]()
Μονο τοσα; Θα εχει πολλα περισσοτερα πιστευψε με...
Εγω απορω πως θα ειανι η κατασταση οταν γερασω εγω...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Παιδιά τελικά είναι οριστικό. Θα πάμε σε semi-dedicated!!![]()
![]()
![]()

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

νικος1087
Νεοφερμένο μέλος

1) Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι. Δεν είναι δυνατόν αν κάποια μέλη κάποια στιγμή παραβιάσουν κανόνες να δεχόμαστε να μας πουν "τολμας να μου ρίξεις warning?? Εγώ ρε έχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ για αυτό το site!"
Σε καμία περίπτωση δε μπορεί ο οποιοσδήποτε να παραβιάζει κανόνες και όρους επειδή πληρώνει, εφ’ όσον αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις προϋποθέσεις που ορίζετε για να γίνει μέλος του e-steki.
2) Τα έξοδα είναι σε μηνιαία βάση οπότε η ελάφρυνση δεν είναι σημαντική. Άντε όσοι δώσουν να δώσουν μια φορά. Άντε με αυτά τα χρήματα να βγάλουμε 2,3,4 μήνες hosting. Μετά τι;
3) Δεν μου αρέσει η ιδέα οικονομικών δοσοληψιών με τα μέλη. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Οι ανύπαρκτοι τους ακόμα καλύτερους.
Δοκιμάστε ετήσια η εξάμηνη η ακόμα και τρίμηνη συνδρομή για τα μέλη που μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν στο e-steki. Έτσι και καλούς λογαριασμούς και καλούς φίλους θα κάνετε.
4) Δεν θέλουμε να νιώθουμε "υποχρεωμένοι" για μερικά ευρώ.
5) Μου φαίνεται λίγο "ζητιανιά", κάτι σαν "ελεήστε τον πτωχό", "ο,τι έχετε ευχαρίστηση". Και δεν θέλουμε οικτο.
Ούτε υποχρεωμένοι αλλά ούτε και ζητιάνοι πρέπει να αισθάνεστε. Αντίθετα εμείς πρέπει να νοιώθουμε υποχρεωμένοι, για την ευκαιρία που μας δίνετε να επικοινωνούμε και να χαλαρώνουμε με ποιότητα.
6) Δεν θέλω να υπάρξουν αμφιβολίες για το τι θα κάνουμε τα χρήματα. Και πάντα υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Είμαι σίγουρος ο’τι όσοι θέλουν να υπάρχει το e-stekiμπορούν να εκτιμήσουν τι κοστίζει μια τέτοια προσπάθεια και, είναι πρόθυμοι να το στηρίξουν χωρίς μιζέρια.
7) Δεν θέλουμε να δημιουργθούν "μέλη κατώτερης κατηγορίας" που δεν θα έχουν δώσει.
Ποιος άλλος εκτός από τους δημιουργούς του e-stekiθα ξέρει ποιος έδωσε και ποιος όχι;
Πιστεύω ότι κανείς από τους δημιουργούς του e-stekiθα έκανε ποτέ τέτοιους διαχωρισμούς.
Γι'άυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις
Αν πια γίνει τέτοια η κατάσταση θα είναι και αρκετά μεγάλο ώστε να βγάζει τα έξοδα του μόνο του και να μην επιβαρύνει εμάς ή εσάς
Νομίζω ότι θα πρέπει να στηριχθείτε στα μέλη του e-steki, αποκλειστικά. Οι διαφημίσεις είναι ο «Δούρειος Ίππος» για την «άλωση» της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας , της αμεροληψίας αλλά, και της ποιότητας το e-steki.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εκτος απο αυτο ... μεχρι στιγμη ολα πανε καλα ... και τα βγαζουμε περα μονοι μας εστω και μια μικρη δυσκολια ... αλλα τα βγαζουμε ... γιατι να μπουμε σε καποια διαδικασια που δεν ειναι αναγκαια

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακόμα και η πρόθεση σας να βοηθήσετε μας δίνει κουράγιο

Νίκο, τι σε κάνει να πιστευεις οτι η διαφήμιση είναι δούρειος ίππος γιατην «άλωση» της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας , της αμεροληψίας αλλά, και της ποιότητας του e-steki; Δηλαδή όταν αν διαφημίζεται το Χ προιόν ή υπηρεσία οτι θα απαγορεύουμε να μιλάνε εναντίον του όσοι είχαν αρνητικές εμπειρίες ή θα αποσιωπούσαμε εμείς τις δικές μας; Αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ και ούτε ξέρω κάποιο άλλο φόρουμ που έγινε... Αλοίμονο, έτσι πια θα κατέληγε το στέκι επιχείρηση και όχι χόμπι.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Παιδιά.... είναι πάααααααααρα πολύ σημαντική η υποστήριξη μας στον Πάνο και την Λία, είναι παρα πολύ σημαντικό να ΞΕΡΟΥΝ ότι αν τελικώς μας χρειαστουν θα μας εχουν συμμάχους και στα οικονομικα, ειναι πάρα πολυ σημαντικό που ΟΛΟΙ ενδιαφερομαστε...

ΟΜΩΣ.... ειναι παααααααααρα πολύ σημαντικο και για αυτους να ΠΑΛΕΨΟΥΝ αρχικά ΜΟΝΟΙ τους να τα καταφέρουν.... έτσι κι αλλιως στη ζωή δεν είναι πάντα όλα ευκολα.... ουτε θα έχουν πάντα κάποιον κοντα τους ότι κι αν συμβει....
Ας τους αφήσουμε να δουν τι θα κανουν... (οσο κι αν μου τη δινει που δε με αφηνουν να βοηθησω οικονομικα, άλλο τοσο τους καταλαβαινω απολυτα!)
Ας τους αφησουμε για την ώρα.... ξέρουν πολυ καλά οτι ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΔΩ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Οπου εχω δει δωρεες παντα τα μελη που εκαναν καποια ειχαν ειδικο τιτλο ... αρα αυτους που δεν πληρωνουν θα τους ξερουν ολοι ..
Έχεις δίκιο σε αυτό. Και εγώ οπου το έχω δεί να εφαρμόζεται, τα μέλη αυτά είχαν ειδικό τίτλο. Για εδώ, αν ΚΑΠΟΤΕ χρειαστεί να εφαρμοστεί το donation, καλό θα είναι να ΜΗΝ φέρουν κανένα ειδικό τίτλο τα μέλη που θα έχουν προσφέρει τον οβολό τους, ούτε να γίνεται γνωστό μέσω πόστς ποιοί δίνουν και ποιοί όχι, για ευνόητους λόγους.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα είναι λιγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Πχ εγώ αν είχα δώσει κάτι για ένα site θα ήθελα να είχα κάποιο διαφορετικό τίτλο... Απο την άλλη έτσι δημιουργούνται "διακρίσεις"... Οπότε το καλύτερο είναι να μην γίνει καν κάτι τέτοιο εκτός αν παραστεί μεγάλη ανάγκηΑρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Έχεις δίκιο σε αυτό. Και εγώ οπου το έχω δεί να εφαρμόζεται, τα μέλη αυτά είχαν ειδικό τίτλο. Για εδώ, αν ΚΑΠΟΤΕ χρειαστεί να εφαρμοστεί το donation, καλό θα είναι να ΜΗΝ φέρουν κανένα ειδικό τίτλο τα μέλη που θα έχουν προσφέρει τον οβολό τους, ούτε να γίνεται γνωστό μέσω πόστς ποιοί δίνουν και ποιοί όχι, για ευνόητους λόγους.![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.