Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

26-07-23

12:35
Αναφέρομαι στις κλασικές τεχνολογίες και όχι στις συνδυαστικές τους δυνατότητες!
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

26-07-23

15:04
πισής κλασικά, εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμα και προ σμαρτ τιβί. Οι λόγοι προφανείς. Πέρα από τους συναισθηματικούς -ενδεχόμενα υπερβολικούς - λόγους πως τηλεόραση βλέπουν μόνο οι υπέργηροι οι παραιτημένοι που πριν καταλήξουν γερούνδια διέλυσαν την χώρα

26-07-23

15:21
Εγώ ανοίγω την τηλεόραση για να δω Eurovision και μουντιάλ. Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

26-07-23

15:36
Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!!Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

26-07-23

15:39
Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω.
Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα.
Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ.
Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια.
Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

26-07-23

16:04
πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!!Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω.
μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ.
Αλλά έθεσες την νοοτροπία
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

27-07-23

09:15
Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...