TV ή PC;

Ποια συσκευή προτιμάτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Αναφέρομαι στις κλασικές τεχνολογίες και όχι στις συνδυαστικές τους δυνατότητες!

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.
πισής κλασικά, εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμα και προ σμαρτ τιβί. Οι λόγοι προφανείς. Πέρα από τους συναισθηματικούς -ενδεχόμενα υπερβολικούς - λόγους πως τηλεόραση βλέπουν μόνο οι υπέργηροι οι παραιτημένοι που πριν καταλήξουν γερούνδια διέλυσαν την χώρα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Εγώ ανοίγω την τηλεόραση για να δω Eurovision και μουντιάλ. Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω.

Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα.

Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ.

Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια.

Τσιγάρα σέρτικα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.
Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω.

Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα.

Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ.

Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια.
πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!!
μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ.
Αλλά έθεσες την νοοτροπία

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια