Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 12:35 Ο Resaldis έγραψε: #1 26-07-23 12:35 Αναφέρομαι στις κλασικές τεχνολογίες και όχι στις συνδυαστικές τους δυνατότητες! Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #2 26-07-23 15:04 πισής κλασικά, εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμα και προ σμαρτ τιβί. Οι λόγοι προφανείς. Πέρα από τους συναισθηματικούς -ενδεχόμενα υπερβολικούς - λόγους πως τηλεόραση βλέπουν μόνο οι υπέργηροι οι παραιτημένοι που πριν καταλήξουν γερούνδια διέλυσαν την χώρα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #3 26-07-23 15:21 Εγώ ανοίγω την τηλεόραση για να δω Eurovision και μουντιάλ. Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.005 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:36 Ο GeorgePap2003: #4 26-07-23 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. Click για ανάπτυξη... Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #5 26-07-23 15:39 Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 camil Unboxholics iiTzArismaltor_ Libertus fmarulezkd Scandal marww ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 Memetchi American Economist Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #2 26-07-23 15:04 πισής κλασικά, εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμα και προ σμαρτ τιβί. Οι λόγοι προφανείς. Πέρα από τους συναισθηματικούς -ενδεχόμενα υπερβολικούς - λόγους πως τηλεόραση βλέπουν μόνο οι υπέργηροι οι παραιτημένοι που πριν καταλήξουν γερούνδια διέλυσαν την χώρα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #3 26-07-23 15:21 Εγώ ανοίγω την τηλεόραση για να δω Eurovision και μουντιάλ. Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.005 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:36 Ο GeorgePap2003: #4 26-07-23 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. Click για ανάπτυξη... Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #5 26-07-23 15:39 Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 camil Unboxholics iiTzArismaltor_ Libertus fmarulezkd Scandal marww ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 Memetchi American Economist Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πισής κλασικά, εδώ και άπειρα χρόνια. Ακόμα και προ σμαρτ τιβί. Οι λόγοι προφανείς. Πέρα από τους συναισθηματικούς -ενδεχόμενα υπερβολικούς - λόγους πως τηλεόραση βλέπουν μόνο οι υπέργηροι οι παραιτημένοι που πριν καταλήξουν γερούνδια διέλυσαν την χώρα
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.743 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:21 Η Himela έγραψε: #3 26-07-23 15:21 Εγώ ανοίγω την τηλεόραση για να δω Eurovision και μουντιάλ. Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.005 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:36 Ο GeorgePap2003: #4 26-07-23 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. Click για ανάπτυξη... Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #5 26-07-23 15:39 Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 camil Unboxholics iiTzArismaltor_ Libertus fmarulezkd Scandal marww ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 Memetchi American Economist Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.005 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:36 Ο GeorgePap2003: #4 26-07-23 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. Click για ανάπτυξη... Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #5 26-07-23 15:39 Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 camil Unboxholics iiTzArismaltor_ Libertus fmarulezkd Scandal marww ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 Memetchi American Economist Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άμα θυμηθώ και καλλιτεχνικό πατινάζ. Click για ανάπτυξη... Άυριο μη χάσεις τον ημιτελικό της εθνικής πόλο!!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 15:39 Ο Valder έγραψε: #5 26-07-23 15:39 Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 camil Unboxholics iiTzArismaltor_ Libertus fmarulezkd Scandal marww ΘανάσοςG4 GeorgePap2003 Memetchi American Economist Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια.
Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2023 στις 16:04 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #6 26-07-23 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν εχω τηλεόραση στο σπίτι. Μονο στικάκι για κανα First Dates ή κανα Μουντιάλ/Μουντομπάσκετ και Eurovision κι εγω. Στο πατρικό παίζει για γονείς όλη μέρα η τηλεόραση. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μαθαινω νεες διαφημίσεις που ποτέ δεν ήξερα πως χρειαζόμουν για να προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Αγαπημένος ο Γκύπριος με τα μηδεν κόμμαν ένα μάικρον της Κάμελοτ. Αυστηρά PC προτιμώ εδώ και πολλά χρόνια. Click για ανάπτυξη... πες τα άνθρωπέ μου! Ελεγχόμενη ενημέρωση!!!! μπάλα/μπάσκετ τα βαριέμαι, οπότε πάει το ένα. Την φάση με τους γονείς την υφίσταμαι στην δουλειά όπου απ' όπου περνάω κλείνω τηλεοράσεις με τα πρωινάδικα, ο σπαστικός του χωριού. Και τις ξανανοίγουν μετά. Δυστυχώς στον πολύ μειωμένο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν που με παίρνει πλέον, καθότι τα πελατάκια είναι ιερά :Ρ. Αλλά έθεσες την νοοτροπία
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2023 στις 09:15 Ο Resaldis έγραψε: #7 27-07-23 09:15 Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων.
Στο διαδίκτυο μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά άρθρα που μας καλούν να μην βλέπουμε τηλεόραση, ενώ η αξία του υπολογιστή αμφισβητείται κυρίως από μινιμαλιστές. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο καθένας να ορίσει αυστηρά τον ελεύθερο χρόνο που αφιερώνει στις συγκεκριμένες συσκευές, ώστε ν' αποφύγει τη σωματική αδράνεια και την αδυναμία επίτευξης στόχων.