Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

12-07-23

14:30
Γιατί πιστεύετε ότι το twitter δεν είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-07-23

14:31
Εμένα είναι το αγαπημένο μου social πάντωςΓιατί πιστεύετε ότι το twitter δεν είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα;
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

12-07-23

14:33
Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για ενημέρωση σε διάφορα πράγματα που ακολουθώ. Δεν ποστάρω τίποτα όμωςΕμένα είναι το αγαπημένο μου social πάντως

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-07-23

14:34
Εγώ ποσταρω όλα τα θεατρικά δρώμενα, δεν ξέρω, το λατρεύωΤο χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για ενημέρωση σε διάφορα πράγματα που ακολουθώ. Δεν ποστάρω τίποτα όμως![]()

Gabriele
Νεοφερμένο μέλος
Ο Gabriele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

12-01-24

17:47
Καλησπέρα σε όλους!Πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποίηση στο X(Twitter) ότι αποσυνδέθηκα από έναν λογαριασμό με ένα περίεργο όνομα.Το θέμα είναι ότι δεν είχα ποτέ λογαριασμό στο Χ(Το είχα κατεβάσει αλλά ούτε που ασχολήθηκα).Αγχώθηκα κάπως,επειδή δεν ξέρω τι λογαριασμός ήταν αυτός και αν έχει κάνει κάποια δημοσίευση.Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...