Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Με αφορμή τη χθεσινή πρόκρισή μας ας μιλήσουμε λίγο και για το euro2008. Πιστεύετε ότι θα έχουμε κάποια αξιόλογη πορεία φέτος; Θα περάσουμε τουλάχιστον προημιτελικά;
Θα πάει κανείς σας στη φιέστα με τη Μάλτα στις 17/11;
Όσοι έχετε δει την εθνική τι έχετε να πείτε για το παιχνίδι της σε όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης;
Σκέφτεται κανείς να πάει από κοντά;
Και πώς κρίνετε, για όσους έχουν μία σφαιρική εικόνα (πού 'σαι Άγγελε;

Έως τώρα έχουν προκριθεί οι εξής χώρες, με χρονική σειρά:
- Ελβετία (host)
- Αυστρία (host)
- Γερμανία
- Ελλάδα
- Ρουμανία
- Τσεχία
Το επίσημο site της διοργάνωσης: www.euro2008.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Πάντως χθες για μια ακόμα φορά φάνηκε η αλλαζονια που δέρνεις τους παίκτες, με το που βάλουν ένα γκόλ νομίζουν ότι πήραν και τον αγώνα.
Τα νεύρα μου που τους έβλεπα να κάθονται, άσε να έχουν οι άλλοι το άγχος να μην φάνε δευτερό!

evouli
Διάσημο μέλος

Πάντως χθες για μια ακόμα φορά φάνηκε η αλλαζονια που δέρνεις τους παίκτες, με το που βάλουν ένα γκόλ νομίζουν ότι πήραν και τον αγώνα.
Τα νεύρα μου που τους έβλεπα να κάθονται, άσε να έχουν οι άλλοι το άγχος να μην φάνε δευτερό!![]()
κλασική ελληνική τακτική, τι να πεις..

εγώ εχω συνηθισει να το βλεπω αυτο απο την ομαδα μου οποτε δεν μου εκανε φοβερη εντυπωση..

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

κλασική ελληνική τακτική, τι να πεις..
εγώ εχω συνηθισει να το βλεπω αυτο απο την ομαδα μου οποτε δεν μου εκανε φοβερη εντυπωση..![]()
Άστα βράστα, έτσι και με την Τουρκία στο 1-4 με το που έβαλε γκολ ο Κυριάκος αράξανε λες και είμασταν στο 90'.
Πάντως μπράβο τους για ότι έκαναν μέχρι τώρα, αυτό δεν χωράει συζήτηση, αλλα τόσες ευκαιρίες χαμένες ρε γμτ?
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο τις εμμονές του να μην είχε ο Γερμανός -με Καψή και Γκούμα στον πάγκο???

Πιστεύω στο Euro θα έχουμε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή πορεία.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Να κάνω τις προβλέψεις μου:
Με κόκκινο αυτές που έχουν ήδη περάσει:
- Ελβετία (host)
- Αυστρία (host)
- Γερμανία
- Ελλάδα
- Ρουμανία
- Τσεχία
- Πολωνία
- Πορτογαλία
- Γαλλία
- Ιταλία (θα περάσει τη Σκοτία εύκολα ή δύσκολα)
- Νορβηγία
- Κροατία
- Ρωσία (αφού νίκησε και τους μισητούς Αγγλους)
- Σουηδία
- Ισπανία
- Ολλανδία
Diavoleas
Νεοφερμένο μέλος

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, και Ελβετία γουστάρω τρελα. Πολύ ταλέντο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ας περάσουν οι Άγγλοι πρώτα και μετά τους υποστηρίζεις.Εκτός από την Ελλάδα μας, εγώ θα υποστηρίξω φανατικά την Ολλανδία και την Αγγλία. Μακάρι να περάσει επίσης και η Ουαλία, που αποτελεί προσωπική μου αδυναμία
Α, και Ελβετία γουστάρω τρελα. Πολύ ταλέντο.

Ήδη έχει αρχίσει η προπονητολογία στο νησί, αν θα μείνει ο MacLaren ή αν θα 'ρθει ο Μουρίνιο ή κάνας άλλος..
Πάντως πάρτυ θα κάνει όποια ομάδα έχει για επικεφαλή την Αυστρία (Group B). Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα περάσει στους 8.

Να τους ριξουμε 2 κομματια να γουσταρουμε!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Λίγες μέρες πριν το ματς με την Τουρκία στην Πόλη, μία τούρκικη εφημερίδα έγραψε: "Έχετε ξανά την ευκαιρία να τους ρίξετε στη θάλασσα".
(Φαίνεται ότι όσο ορισμένοι προσπαθούν - και καλά κάνουν - να ηρεμήσουν τα πνεύματα, τόσο ορισμένες μερίδες τα υποδαυλίζουν.)
Ερωτηθείς ο Γιούρκας είπε: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον οι Τούρκοι θα κάνουν πρώτοι μπάνιο από εμάς." 8)

Εμένα ξες τι μ' άρεσε, Μάριε;
Λίγες μέρες πριν το ματς με την Τουρκία στην Πόλη, μία τούρκικη εφημερίδα έγραψε: "Έχετε ξανά την ευκαιρία να τους ρίξετε στη θάλασσα".
Ερωτηθείς ο Γιούρκας είπε: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον οι Τούρκοι θα κάνουν πρώτοι μπάνιο από εμάς." 8)
Εγω Γιωργο να σου πω την αληθεια ελαχιστη διαφορα μου εκανε οτι ηταν η Τουρκια αντιπαλος.
Πιο πολυ ηθελα να παρω πισω το 1-4 παρα να το παρω πισω επειδη ηταν με την Τουρκια.
Απο την αλλη δυστυχως μεσω του αθλητισμου υπαρχουν ακομα πολλες παλιοφυλαδες (δεν λεω απο Ελλαδα η Τουρκια) οι οποιες ψαχνουν αφορμη και βημα για να φανατισουν και να δημιουργησουν μιση.
Αυτες τις φυλλαδες Γιωργο προσωπικα ουτε για κ.....χαρτο (και συγγνωμη κιολας) δεν θα τις χρησιμοποιουσα.
Ο αθλητισμος υποτιθεται οτι ενωνει και δεν διχαζει.Ειτε οσων αφορα την Εθνικη ειτε συλλογους.

Θελω να πιστευω οτι ειμαστε "ανωτεροι" και θα μπουμε σε αυτο το τρυπακι παλι.
Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι εσυ υποστηριξες κατι απο τα παραπανω που λεω ετσι?
Απλως βρηκα ευκαιρια να τα πω.

Και προσωπικα σαν φιλαθλος χαρηκα πολυ για το οτι πηραμε το αιμα μας πισω, για το οτι παιξαμε καλυτερη μπαλα,για το οτι τους πηραμε στην εδρα τους, για το οτι ειμαστε ηδη EURO ενω αλλες μεγαλες δυναμεις ακομα "ψαχνονται".

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Oh yes, ακόμα κι αν διάφοροι υποκινούν παλιά μίση.Ο αθλητισμος υποτιθεται οτι ενωνει και δεν διχαζει.Ειτε οσων αφορα την Εθνικη ειτε συλλογους.![]()

Εγώ σκέφτομαι να πάω να δω κάνα ματσάκι!!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Φιλαράκι έπεσες μέσα (με εξαίρεση τους Νορβηγούς), αν και φαντάζομαι δεν περίμενες τους Ρώσους να περάσουν έτσι.Να κάνω τις προβλέψεις μου:
Με κόκκινο αυτές που έχουν ήδη περάσει:
- Ελβετία (host)
- Αυστρία (host)
- Γερμανία
- Ελλάδα
- Ρουμανία
- Τσεχία
- Πολωνία
- Πορτογαλία
- Γαλλία
- Ιταλία (θα περάσει τη Σκοτία εύκολα ή δύσκολα)
- Νορβηγία
- Κροατία
- Ρωσία (αφού νίκησε και τους μισητούς Αγγλους)
- Σουηδία
- Ισπανία
- Ολλανδία

Έλεος βέβαια με το παιχνίδι των Ολλανδών και Γερμανών.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.