truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σουηδία
Ισπανία
Ρωσία
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά όπως και να 'χει είναι καλή κλήρωση. Και όπως βλέπουμε πάλι Ισπανία και Ρωσία στον όμιλο όπως το 2004
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελλάδα
Σουηδία
Ισπανία
Ρωσία
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά όπως και να 'χει είναι καλή κλήρωση. Και όπως βλέπουμε πάλι Ισπανία και Ρωσία στον όμιλο όπως το 2004
Eτσι μια χαρα...
Το μονο που θα ηθελα ηταν στην θεση της Ρωσιας να ειχαμε την Αγγλια, να τους δειξουμε τι σημαινει να εχεις λιακαδα τον Δεκεμβρη!

Δεν μασαμε και παλι γυρο με τζατζικι και απ'ολα θα κερασουμε οπως το 2004!

το ξερω οτι φαινομαι πολυ αισιοδοξος, αλλα πιστευω οτι μπορουμε με σωστη τακτικη να προχωρησουμε τουλαχιστον στους 8.
Τουλαχιστον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

"Έλα ρε, από αυτές που μπορούν να το πάρουν".
Ντροπή μου το ξέρω...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έτσι τα παιδιά θα παίξουν πιο ελεύθερα.

[B]Group A[/B] [B]Group B[/B]
Switzerland Austria
Czech Republic Croatia
Portugal Germany
Turkey Poland
[B]Group C[/B] [B]Group D[/B]
Netherlands Greece
Italy Sweden
Romania Spain
France Russia
Εγώ χαίρομαι που δεν έχουμε Ρουμανία!!

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο όμιλος θα είναι ανταγωνιστικός, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν βαθμούς από όλες τις άλλες.
Καλή τύχη, anyway

Υ.Γ. Το καλοκαίρι, θα βλέπουμε τα σχόλια που έχουμε κάνει εδώ στο thread, και θα λέμε: "Ποιός να 'ξερε τότε ότι θα το παίρναμε πάλι!"

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Code:[B]Group C[/B] Netherlands Italy Romania France
Όμιλος φωτιά. Πολύ χαίρομαι που δύο από τις αγαπημένες μου ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφτιλίσουν την Γαλλία...
Hunter
Περιβόητο μέλος

μην σου πω τρειςΌμιλος φωτιά. Πολύ χαίρομαι που δύο από τις αγαπημένες μου ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ξεφτιλίσουν την Γαλλία...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τεσπα, ας πάμε να παίξουμε κι ας προκύψει ό,τι να 'ναι.

Το χρέος μας - να περάσουμε στο EURO - το πράξαμε και με το παραπάνω. Τώρα ας το διασκεδάσουμε.

@qwertyuiop σκοπος της Εθνικης στην παρουσα φαση δεν ειναι να ξανακακτησει το Ευρωπαικο.
Τετοιο πραγμα δεν το εχουν καταφερει μεγαθηρια του ποδοσφαιρου με παικτες που παιρνει ο καθενας οσο κοστιζει η εθνικη μας με τα πουλμαν μεσα.
σκοπος της ειναι να κανει οσο το δυνατον καλλιτερες εμφανησεις και να αρχισει να αποτελει σιγα σιγα μια ομαδα η οποια ΚΑΙ θα λαμβανεται σοβαα απο τους αντιπαλους, ΚΑΙ θα δινει το παρων σε καθε μεγαλη διοργανωση ΚΑΙ θα μπορει να κοιταει τα μεγαλα ονοματα στα ματια.
Με λιγα λογια να πλασαριστουμε στην "ελιτ" (οσο πιο ψηλα βασικα) των Εθνικων ομαδων.
Ας δουμε ηδη το γεγονος οτι ολοκληρη Αγγλια θα μας κοιταζει απο τον καναπε της.
Οσον αφορα τον ομιλο της Ιταλιας...φωτια!
Τοσο απλα!
Δεν υπαρχει ευκολος αγωνας και να μην βλεπουν την Ρουμανια για αουτσαιντερ, κανενας απο τους "μεγαλους".
Εχει πολυ δεμενη ομαδα, με πολυ ταλεντο και που αντεχει στο δυνατο παιχνιδι.
Η Ιταλια εαν δεν παιξει κατενατσιο, θα τα παει καλα.
Για την Ολλανδια δεν ξερω γιατι δεν την εχω παρακολουθησει.
Για την Γαλλια...της ευχομαι τελευταια στον ομιλο.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

To πρωτο παιχνιδι ειναι το ΣΗ ΜΑ ΝΤΙ ΚΟ ΤΕ ΡΟ εαν θελουμε να περασουμε στους οχτω και να παμε και παρακατω.
@qwertyuiop σκοπος της Εθνικης στην παρουσα φαση δεν ειναι να ξανακακτησει το Ευρωπαικο.
Τετοιο πραγμα δεν το εχουν καταφερει μεγαθηρια του ποδοσφαιρου με παικτες που παιρνει ο καθενας οσο κοστιζει η εθνικη μας με τα πουλμαν μεσα.
σκοπος της ειναι να κανει οσο το δυνατον καλλιτερες εμφανησεις και να αρχισει να αποτελει σιγα σιγα μια ομαδα η οποια ΚΑΙ θα λαμβανεται σοβαα απο τους αντιπαλους, ΚΑΙ θα δινει το παρων σε καθε μεγαλη διοργανωση ΚΑΙ θα μπορει να κοιταει τα μεγαλα ονοματα στα ματια.
Με λιγα λογια να πλασαριστουμε στην "ελιτ" (οσο πιο ψηλα βασικα) των Εθνικων ομαδων.
Ας δουμε ηδη το γεγονος οτι ολοκληρη Αγγλια θα μας κοιταζει απο τον καναπε της.
Οσον αφορα τον ομιλο της Ιταλιας...φωτια!
Τοσο απλα!
Δεν υπαρχει ευκολος αγωνας και να μην βλεπουν την Ρουμανια για αουτσαιντερ, κανενας απο τους "μεγαλους".
Εχει πολυ δεμενη ομαδα, με πολυ ταλεντο και που αντεχει στο δυνατο παιχνιδι.
Η Ιταλια εαν δεν παιξει κατενατσιο, θα τα παει καλα.
Για την Ολλανδια δεν ξερω γιατι δεν την εχω παρακολουθησει.
Για την Γαλλια...της ευχομαι τελευταια στον ομιλο.
1) Έρχεσαι στα λόγια μου

2) Γιατί τέτοιο μένος βρε παιδιά για τη Γαλλία? Τι σας έκανε η κακομοίρα?

Καποιους πρεπει να αντιπαθουμε.

Που να δεις ποσο αντιπαθω την Αγγλια!

Αλλα εκειιιιιιιιιιι στον καναπεεεεεεεε φετος!

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ποδοσφαιρο ειναι βρε!
Καποιους πρεπει να αντιπαθουμε.
Που να δεις ποσο αντιπαθω την Αγγλια!
Αλλα εκειιιιιιιιιιι στον καναπεεεεεεεε φετος!![]()
Κι εγώ τους Άγγλους τους αντιπαθώ...
ΑΛΛΑ
Υπάρχει μια ομάδα που θέλω να σφάξω μέχρι τον τελευταίο παίχτη! Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ! (muahahahahaha).
Πάντα μου την έπσαγαν. Είναι αναρχικοί, αλκοολικοί, τεμπέληδες, βρωμύλοι, ηλίθιοι, παιδεραστές και ναρκομανείς. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο χαίρομαι με τις κλιματικές αλλαγές, είναι γιατί θα ανέβει λίγο το επίπεδο της Θάλασσας και θα τους πνίξει όλους! (muahahahahaha)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εμ, υπερβάλλεις λίγο. :SΚι εγώ τους Άγγλους τους αντιπαθώ...
ΑΛΛΑ
Υπάρχει μια ομάδα που θέλω να σφάξω μέχρι τον τελευταίο παίχτη! Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ! (muahahahahaha).
Πάντα μου την έπσαγαν. Είναι αναρχικοί, αλκοολικοί, τεμπέληδες, βρωμύλοι, ηλίθιοι, παιδεραστές και ναρκομανείς. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο χαίρομαι με τις κλιματικές αλλαγές, είναι γιατί θα ανέβει λίγο το επίπεδο της Θάλασσας και θα τους πνίξει όλους! (muahahahahaha)
Δεν μπορείς να γενικεύσεις σε καμία περίπτωση έτσι για όλους. Και δεν είναι και λόγος να αντιπαθήσεις μία ομάδα - imho.
Anyway, άποψή σου και σεβαστή.
Αλλά ας μην φύγουμε offtopic.

Εχει να κανει καθαρα με τους ποδοσφαιριστες, της ομαδες συλλογους που εχει η καθε χωρα και που ισως να μην γουσταρω,με το ποδοσφαιρικο στυλ της, με το αν μας εχει κερδισει και θελω εκδικηση κτλ.
Αλλο ποδοσφαιρο, αλλο καθαυτο μια χωρα.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Εμ, υπερβάλλεις λίγο. :S
Δεν μπορείς να γενικεύσεις σε καμία περίπτωση έτσι για όλους. Και δεν είναι και λόγος να αντιπαθήσεις μία ομάδα - imho.
Anyway, άποψή σου και σεβαστή.
Αλλά ας μην φύγουμε offtopic.![]()
Εγώ βασίζομαι στη νοοτροπία της συγκεκριμένης ομάδας. Αλλά αφού η χώρα είναι τέτοιο χάλι, συμψηφίζονται αυτά τα δυο και δένει το γλυκό.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Βλέπω έχουμε σύμπνοια απόψεων.

και από την υπογραφή σου:Είναι αναρχικοί, αλκοολικοί, τεμπέληδες, βρωμύλοι, ηλίθιοι, παιδεραστές και ναρκομανείς. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο χαίρομαι με τις κλιματικές αλλαγές, είναι γιατί θα ανέβει λίγο το επίπεδο της Θάλασσας και θα τους πνίξει όλους! (muahahahahaha)
Οπότε θα έπρεπε να τους συμπαθείς, ε;ΕΙΜΑΙ ΒΡΟΜΥΛΟΣ ΜΠΛΙΑΑΑΧ ΕΙΜΑΙ ΒΡΟΜΥΛΟΣ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θυμηθείτε την Ρουμανία πριν δυο-τρεις δεκαετίες.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Την Ιταλία δεν την πάω γιατί είναι φάρδοι και παίζουν τσάτσικα. Την Γαλλία γιατί θεωρούν ότι τους νικήσαμε τυχαία (παρόλο που είμασταν κλάσεις ανώτεροι τους στο μεταξύ μας παιχνίδι). Οπότε Η αγαπημένη μου Ολλανδία και το καημενούλι outsider Ρουμανία, ελπίζω να τους σκίσουν!
Βλέπω έχουμε σύμπνοια απόψεων.
και από την υπογραφή σου:
Οπότε θα έπρεπε να τους συμπαθείς, ε;
Χαχαχαχαχα! Έχεις αίσθηση του χιούμορ εσύ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.