Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.987 μηνύματα. Σήμερα στις 15:22 Ο Dreamweaver: #241 Σήμερα στις 15:22 Η συμμετοχη των φτωχων και ειδικα των γυναικων στην πολιτικη ειναι επιζημια για τη λειτουργια της Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.861 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Η Himela έγραψε: #242 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η συμμετοχη των φτωχων και ειδικα των γυναικων στην πολιτικη ειναι επιζημια για τη λειτουργια της Click για ανάπτυξη... Unpopular opinion είπαμε καλέ, όχι ragebait. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.861 μηνύματα. Σήμερα στις 18:55 Η Himela έγραψε: #242 Σήμερα στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η συμμετοχη των φτωχων και ειδικα των γυναικων στην πολιτικη ειναι επιζημια για τη λειτουργια της Click για ανάπτυξη... Unpopular opinion είπαμε καλέ, όχι ragebait.
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η συμμετοχη των φτωχων και ειδικα των γυναικων στην πολιτικη ειναι επιζημια για τη λειτουργια της Click για ανάπτυξη... Unpopular opinion είπαμε καλέ, όχι ragebait.