Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:01 Ο Fedde le Grand: #1 23-12-09 18:01 Συγνώμη εάν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλά που ταιριάζει..Παρακαλώ μην το βάλετε στον Κάδο διότι άμα κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παρόμοιο που το βάζει;;Τώρα πείτε μου..Ξέρει κανένας κανά site για δημιουργία δωρεάν vBulletin FORUM? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Η Krou έγραψε: #2 23-12-09 18:09 Δεν ξερω αν γινεται δωρεαν vBulletin εγω παντως ειχα φτιαξει πιο μικρη φορουμ Invision Power Board και δεν ηταν καθολου ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Ο Fedde le Grand: #3 23-12-09 18:13 Θα σου ήμουν ευγνώμων Κρου αν μου έδειχνες το site για την δημιουργία του.. ΥΓ:Ευχαριστώ για την μετακίνηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:16 Η Krou έγραψε: #4 23-12-09 18:16 Εδω https://ipbfree.com/home/ εκει που λεει setup Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Ο Fedde le Grand: #5 23-12-09 18:17 Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη εάν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλά που ταιριάζει..Παρακαλώ μην το βάλετε στον Κάδο διότι άμα κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παρόμοιο που το βάζει;;Τώρα πείτε μου..Ξέρει κανένας κανά site για δημιουργία δωρεάν vBulletin FORUM? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Η Krou έγραψε: #2 23-12-09 18:09 Δεν ξερω αν γινεται δωρεαν vBulletin εγω παντως ειχα φτιαξει πιο μικρη φορουμ Invision Power Board και δεν ηταν καθολου ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Ο Fedde le Grand: #3 23-12-09 18:13 Θα σου ήμουν ευγνώμων Κρου αν μου έδειχνες το site για την δημιουργία του.. ΥΓ:Ευχαριστώ για την μετακίνηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:16 Η Krou έγραψε: #4 23-12-09 18:16 Εδω https://ipbfree.com/home/ εκει που λεει setup Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Ο Fedde le Grand: #5 23-12-09 18:17 Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω αν γινεται δωρεαν vBulletin εγω παντως ειχα φτιαξει πιο μικρη φορουμ Invision Power Board και δεν ηταν καθολου ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Ο Fedde le Grand: #3 23-12-09 18:13 Θα σου ήμουν ευγνώμων Κρου αν μου έδειχνες το site για την δημιουργία του.. ΥΓ:Ευχαριστώ για την μετακίνηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:16 Η Krou έγραψε: #4 23-12-09 18:16 Εδω https://ipbfree.com/home/ εκει που λεει setup Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Ο Fedde le Grand: #5 23-12-09 18:17 Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σου ήμουν ευγνώμων Κρου αν μου έδειχνες το site για την δημιουργία του.. ΥΓ:Ευχαριστώ για την μετακίνηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:16 Η Krou έγραψε: #4 23-12-09 18:16 Εδω https://ipbfree.com/home/ εκει που λεει setup Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Ο Fedde le Grand: #5 23-12-09 18:17 Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω https://ipbfree.com/home/ εκει που λεει setup Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:17 Ο Fedde le Grand: #5 23-12-09 18:17 Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστώ πολύ..Θα το τσέκαρω..Πάντως εσείς άμα βρείτε απάντηση στο αρχικό μου μήνυμα ποστάρετε το εδώ!! ----------------------------------------- Προσκυνώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κρου!!Αυτό ακριβώς που έψαχνα..Οκ..Ας κλειδώσει ΥΓ καταλάθος έκανα και άλλο ποστ..Σβήσε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:39 Ο Iliaso έγραψε: #6 23-12-09 18:39 Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γκουχου γκούχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η Krou έγραψε: #7 23-12-09 19:03 Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:05 Ο Fedde le Grand: #8 23-12-09 19:05 Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oκ..Σχόλια πέιτε το φόρουμ είναι άδειο...Το site είναι www.ellinomania.ipbfree.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:12 Ο Iliaso έγραψε: #9 23-12-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Παρακαλω. Δε χρειαζεται να κλεισει μπορει να θελει και καποιος αλλος να πει κατι. Οπως ο Iliaso για παραδειγμα μ;; Click για ανάπτυξη... Eγώ σα στήριξη προς το συντοπίτη γράφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο papas έγραψε: #10 23-12-09 20:09 Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τιποτα δεν υπαρχει free vbulletin forum. Καλυτερα φτιαξε ενα σε Phpbb και βρειτε και εναν προγραμματιστη για να φτιαχνει δυνατοτητες για το site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Ο Fedde le Grand: #11 23-12-09 20:18 Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έφτιαξα αυτό που είπε η Κρου..Είναι Lo-Fi version..Super!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η Krou έγραψε: #12 23-12-09 20:18 Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θυμαμαι παλια που ειχα το ipb ειχα βρει ενα φορουμ που μπορουσες να ζητησεις διαφορες λειτουργιες να στις φτιαξουν, απο skins μεχρι shoutboxes και αλλα διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Fedde le Grand: #13 23-12-09 20:20 Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α ρε Κρου...Δεν θυμάσαι τώρα τίποτα;;Εγώ θα βάλω στο δικό μου Radio..Μόλις το βάλω θα είστε οι πρώτοι στην λίστα μου για DJs..Άμα βέβαια θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #14 23-12-09 20:39 Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπα πανε πολλα χρονια στην ηλικια σου το χα φτιαξει... αν ψαξεις στο google παντως για τπτ IPB skins ή applications και τετοια ολο κ κατι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο Fedde le Grand: #15 23-12-09 22:06 Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ Κρου..Θα δοκιμάσω..Δεν πειράζει που δεν βρήκα αυτό που ήθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.