antispisistis Νεοφερμένο μέλος Ο antispisistis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 13:52 Ο antispisistis: #21 31-12-16 13:52 No fungi, plants, nor animals (including humans) are capable of producing vitamin B12. Only bacteria and archaea have the enzymes needed for its synthesis. Click για ανάπτυξη... https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B12 Εδώ γράφει ότι ούτε οι μύκητες, ούτε τα φυτά, ούτε τα ζώα είναι ικανά να παράγουν B12. Mόνο βακτήρια έχουν τα ένζυμα που απαιτούνται για τη σύνθεσή της. B12 υπάρχει παντού στη φύση και το κρέας έχει B12 γιατί τα ζώα που τρέφονται με φυτά στην πραγματικότητα παίρνουν τη βιταμίνη με την τροφή τους και την "αποθηκεύουν" στον οργανισμό τους. Σήμερα όμως ακόμα και τα ζώα ταΐζονται με συμπληρώματα αφού το 90% των ζώων που εκτρέφονται ζουν σε κλειστούς χώρους και ποτέ δεν βγαίνουν από το εκτροφείο για να τραφούν φυσικά. Άρα το να παίρνει κάποιος συμπληρώματα δεν είναι τόσο κακό αφού και αυτά παράγονται από τα ίδια βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 19:19 Η Εριφύλη έγραψε: #22 05-05-24 19:19 Vegan μαγειρίτσα με μανιτάρια Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
No fungi, plants, nor animals (including humans) are capable of producing vitamin B12. Only bacteria and archaea have the enzymes needed for its synthesis. Click για ανάπτυξη... https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B12 Εδώ γράφει ότι ούτε οι μύκητες, ούτε τα φυτά, ούτε τα ζώα είναι ικανά να παράγουν B12. Mόνο βακτήρια έχουν τα ένζυμα που απαιτούνται για τη σύνθεσή της. B12 υπάρχει παντού στη φύση και το κρέας έχει B12 γιατί τα ζώα που τρέφονται με φυτά στην πραγματικότητα παίρνουν τη βιταμίνη με την τροφή τους και την "αποθηκεύουν" στον οργανισμό τους. Σήμερα όμως ακόμα και τα ζώα ταΐζονται με συμπληρώματα αφού το 90% των ζώων που εκτρέφονται ζουν σε κλειστούς χώρους και ποτέ δεν βγαίνουν από το εκτροφείο για να τραφούν φυσικά. Άρα το να παίρνει κάποιος συμπληρώματα δεν είναι τόσο κακό αφού και αυτά παράγονται από τα ίδια βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 19:19 Η Εριφύλη έγραψε: #22 05-05-24 19:19 Vegan μαγειρίτσα με μανιτάρια