Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.603 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:38 Η Himela έγραψε: #41 29-12-19 20:38 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Χμμ, για να δούμε, ως ψυχικά ασθαινής μου φέρνεις σε Paladin. Click για ανάπτυξη... Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:45 Ο GoddamnRight: #42 29-12-19 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παραπάνω έχει δηλαδή από το age of empires; Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι πάντως, μου αρέσουν αυτά με χάρτες και στρατηγική. Νταξει όχι οσο το wow αλλά για χαλάρωση. Click για ανάπτυξη... Παίζεις age of empires 3? 1 vs 1 chicken noob Btw επειδή έχω άπειρο διαβασμα, είπα να πειραματιστώ με mmorpg. Αγόρασα στις εκπτώσεις το elder Scrolls online. Καλό φαίνεται έως τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:54 Ο akikos έγραψε: #43 29-12-19 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παίζει να πάρω αυτό και όχι το Ps5 Click για ανάπτυξη... To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:07 Ο Dreamweaver: #44 29-12-19 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Click για ανάπτυξη... Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:26 Ο akikos έγραψε: #45 29-12-19 21:26 Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Χμμ, για να δούμε, ως ψυχικά ασθαινής μου φέρνεις σε Paladin. Click για ανάπτυξη... Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:45 Ο GoddamnRight: #42 29-12-19 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παραπάνω έχει δηλαδή από το age of empires; Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι πάντως, μου αρέσουν αυτά με χάρτες και στρατηγική. Νταξει όχι οσο το wow αλλά για χαλάρωση. Click για ανάπτυξη... Παίζεις age of empires 3? 1 vs 1 chicken noob Btw επειδή έχω άπειρο διαβασμα, είπα να πειραματιστώ με mmorpg. Αγόρασα στις εκπτώσεις το elder Scrolls online. Καλό φαίνεται έως τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:54 Ο akikos έγραψε: #43 29-12-19 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παίζει να πάρω αυτό και όχι το Ps5 Click για ανάπτυξη... To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:07 Ο Dreamweaver: #44 29-12-19 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Click για ανάπτυξη... Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:26 Ο akikos έγραψε: #45 29-12-19 21:26 Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παραπάνω έχει δηλαδή από το age of empires; Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι πάντως, μου αρέσουν αυτά με χάρτες και στρατηγική. Νταξει όχι οσο το wow αλλά για χαλάρωση. Click για ανάπτυξη... Παίζεις age of empires 3? 1 vs 1 chicken noob Btw επειδή έχω άπειρο διαβασμα, είπα να πειραματιστώ με mmorpg. Αγόρασα στις εκπτώσεις το elder Scrolls online. Καλό φαίνεται έως τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:54 Ο akikos έγραψε: #43 29-12-19 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παίζει να πάρω αυτό και όχι το Ps5 Click για ανάπτυξη... To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:07 Ο Dreamweaver: #44 29-12-19 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Click για ανάπτυξη... Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:26 Ο akikos έγραψε: #45 29-12-19 21:26 Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παίζει να πάρω αυτό και όχι το Ps5 Click για ανάπτυξη... To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:07 Ο Dreamweaver: #44 29-12-19 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Click για ανάπτυξη... Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:26 Ο akikos έγραψε: #45 29-12-19 21:26 Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Hunters. 10 ως τώρα και συνεχίζω. Click για ανάπτυξη... Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:26 Ο akikos έγραψε: #45 29-12-19 21:26 Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα νέα παιδιά πλέον παίζουν fornite απο το πρωι μεχρι το βραδυ κι ας μην μπορουν να κάνουν kills. Όταν δουν παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και έχει κάποια πλοκή δεν τους αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:29 Ο gademis έγραψε: #46 29-12-19 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Η γρια η κοτα εχει το καλο CC Click για ανάπτυξη... Εννοείς σπάει το καλό cc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:31 Ο American Economist: #47 29-12-19 21:31 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: To switch εχει top παιχνίδια. Ζelda, Mario, Luigi mansion πολύ καλά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Click για ανάπτυξη... Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #48 29-12-19 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω βάλει στο μάτι αυτό το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:40 Ο American Economist: #49 29-12-19 21:40 Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: αυτό μπορείς να το αγοράσεις σε ps4 ή pc. Δεν χρειάζεται να πάρεις switch. Click για ανάπτυξη... Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:45 Ο akikos έγραψε: #50 29-12-19 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν θα πάρω μόνο αυτό απλά είναι ένα από τα παιχνίδια. Να σε ρωτήσω κάτι το Switch light αξίζει η όχι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:47 Ο American Economist: #51 29-12-19 21:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Όχι. Δεν μπορείς να το ενώσεις στη tv και να παίζεις σε μεγάλη οθόνη. Εγώ το έχω μόνιμα συνδεμένο στη tv και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως φορητό. Click για ανάπτυξη... Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #52 29-12-19 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Α κάτσε το έχεις δηλαδή.Για πες μου είσαι ευχαριστημένος γενικά η όχι; Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς. Έχω μεγαλώσει με Zelda, Mario, donkey kong κ.λπ. Δεν είμαι παιδί του playstation. Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:33 Ο gademis έγραψε: #53 29-12-19 22:33 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Πιστεύω ότι η δύναμη του switch είναι το coop. Να παίζεις δηλαδή στην ίδια κονσόλα με ένα φιλο σου. Κάτι το οποίο στις άλλες κονσόλες είναι είδος προς εξαφάνιση. Click για ανάπτυξη... Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:52 Ο akikos έγραψε: #54 29-12-19 22:52 Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2019 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gademis: Που όμως είναι απλά επειδή το υποστηρίζουν τα παιχνίδια για switch αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει hardware λόγος να μην παίζει σε άλλες κονσόλες; Click για ανάπτυξη... Σε επίπεδο hardware και value4money το switch δεν αξίζει. Είναι ακριβό με ακριβά παιχνίδια. Όμως Mario Galaxy, Luigi mansion 3 (καταπληκτικό), Mario kart, smash brothers, Ζelda breath of the wild, Mario maker, Mario and rabbits είναι παιχνίδια κορυφαία στο τομέα τους και αποκλειστικά για switch. Ειδικά το breath of the wild είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάτι Sekiro, death standing, dark souls που πολυδιαφημίζονται στην Ελλάδα λόγω της Sony είναι πολύ κατώτερου επιπέδου κι ας βγηκαν 2 χρονια μετά. Η Nintendo διδαξε πως πρεπει να είναι τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που τρέχει και σε WiiU. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 Ο Guest 515609: #55 30-12-19 10:59 Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Northgard Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής. Δεν έχω τρελή εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:50 Ο American Economist: #56 30-12-19 11:50 Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:35 Ο Vold έγραψε: #57 30-12-19 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό επίσης θα πάρω σίγουρα στο Switch! Click για ανάπτυξη... Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.203 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:46 Ο American Economist: #58 30-12-19 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: RudiCaconi charmander Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν αξίζει να πάρεις το Switch για να παίζεις multiplatform games εκεί. Εκτός αν φυσικά έχεις πάρει όλα τα καλά αποκλειστικά και μετά πάρεις κι από αυτά. Αλλά αν είναι να είναι τα πρώτα σου παιχνίδια, καλύτερα πάρε ένα XBOX 1 με 150€. Μισή τιμή η κονσόλα, μισή (τουλάχιστον) και των παιχνιδιών. Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:19 Ο akikos έγραψε: #59 30-12-19 13:19 Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φώτη ενεργοποίησε το 1 μήνα δωρεάν του Apple Arcade και παίξε αυτό στο iPhone X ή σε iPad ή σε Apple TV. Μπορεί να συνδέσεις και χειριστήριο PS4. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα το ψάξω και αυτό που λες!Ελεγα να πάρω το Switch αλλά επειδή εγώ θα παίζω το 90% των games σε hand μορφή τώρα λέω για το Switch lite! Click για ανάπτυξη... Το lite ειναι στα 200 και το κανονικό στα 300, αυτό που χάνεις στοιχίζουν πολύ περισσότερα από 100 ευρώ. Πες ότι ερχεσαι σπίτι σου κάποιος φίλος και θελεις να παιξεις ενα smash brother ή ενα Mario kart. Με το lite δεν θα μπορείς. Για μένα το lite δεν έχει λόγω ύπαρξης. Καλύτερα να κάνανε ενα κουτί χωρίς οθόνη και να το συνδέεις απευθείας στην οθόνη. Χωρίς οθόνη και ενσωματωμένο χειριστήριο θα έπαιζε η τιμή του άνετα στα 100 ευρώ και προσωπικά θα προτιμούσα γιατί δεν παίζω βαριά παιχνίδια on the go. Το θετικό του lite είναι η λίγο καλύτερη αυτονομία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:58 Ο fockos έγραψε: #60 30-12-19 20:58 Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2019
Θεωρώ Φώτη πως πρέπει να περιμενεις και να χτυπήσεις του χρόνου τέτοια εποχή το νέο xbox Αν σόνι και καλά θέλεις παιχνιδονηχανή τώρα θα έπαιρνα xbox με το gamepass και θα είσαι καλυμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.