Όμορφο το τελικό αποτέλεσμα, όπως και αν λένε την τεχνική (αν και νομίζω οτι λέτε για διαφορετικά πράγματα, το brush δεν που λες alecs327 ουσιαστικά χρησιμοποιείται για να φτιάξεις νεα "εξαρτήματα" στο ήδη υπάρχον αμάξι ή για να το "βάψεις"
Έχω ενα βιβλίο κάπου χωμένο που εξηγεί κάποιες πολύ ωραίες τεχνικές digital painting, και είχα διαβάσει (χωρίς να δώσω ιδαίτερση σημασία καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με photoshop) πως έδινε έτσι "μεταλλικούς" χρωματισμούς σε πράγματα που σχεδίαζε απο την αρχή με μολύβι, χρησιμοποιώντας μόνο το photoshop (πανοπλίες, σπαθιά και τέτοια)
Θα ήταν πολύ ωραίο και δημιουργικό να postαρε κάποιος κάνα μαθηματάκι με screenshots για να το βλέπουμε και εμείς οι υπόλοιποι.