Wasted Talents του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Ένα χαλαρό κυριακάτικο θεματάκι για τους ποδοσφαιρόφιλους και γενικότερα φιλάθλους (όχι οπαδούς προσοχή)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Ωραίο θέμα αλλά από που ν' αρχίσουμε;
Δεκάδες οι περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στο εξωτερικό και τους έφαγαν τα μπουζούκια οι βίζιτες τα ποτά τα ξενύχτια κ.λπ.
Πολύ πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό οι Γεωργάτος, Νικολαΐδης και Τσιάρτας που θα μπορούσαν αν δούλευαν και ήταν σοβαροί να καθιερωθούν σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες...
Και φυσικά μην ξεχνάμε και το «καργιολίκι» της Ελλάδας με τα κονέ στην Ε.Π.Ο. κ.λπ. που «ανέβασε» τις μετοχές παικτών που στην πραγματικότητα δεν ήταν τόσο καλοί (βλέπε Χαριστέας, Ζαγοράκης κ.α.) και χαντάκωσε άλλους...χαρακτηριστική η περίπτωση του Στολτίδη (το κορυφαίο 6-8άρι της Ελλάδας από το 1990 μέχρι σήμερα) που έπαιξε μόλις 5-6 φορές στην Εθνική ομάδα όταν κάτι Ζαγοράκηδες και κάτι Μπασινάδες έφτασαν ή ξεπέρασαν τις 100!:whatever:

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Εμένα όταν ακούω Wasted Talents ένα ονοματεπώνυμο μου έρχεται αμέσως στο μυαλό: Σωτήρης Νίνης
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεκάδες οι περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στο εξωτερικό και τους έφαγαν τα μπουζούκια οι βίζιτες τα ποτά τα ξενύχτια κ.λπ.
Άλλους τους έφαγε η έπαρση, οι μαναντζαρεόι, οι δημοσιογράφοι, οι φυλλάδες...που κάνανε δυο-τρία καλά παιχνίδια και τους βάφτιζαν Έλληνες Μέσσι...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Εμένα όταν ακούω Wasted Talents ένα ονοματεπώνυμο μου έρχεται αμέσως στο μυαλό: Σωτήρης Νίνης
Λογικό αφού είσαι μικρότερος!;)
Σ' εμάς που προλάβαμε τους Έλληνες παίκτες των early 90s παίκτες σαν το Νίνη μας φαίνονται ανέκδοτα...στην περίπτωσή του έγινε σίγουρα κακή διαχείριση όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι, αλλά και ο ίδιος ήταν πάρα πολύ επιρρεπής στους «πειρασμούς» οι οποίο του στέρησαν μια έστω αξιοπρεπή (για την ποιότητά του) καριέρα...

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι στη περίπτωση του Νίνη, όντως τον κάψανε στο ιατρικό κομμάτι, αλλά τον τελείωσε πιστεύω ο τραυματισμός του σε ένα ματς της Εθνικής με το Ισραήλ...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι στη περίπτωση του Νίνη, όντως τον κάψανε στο ιατρικό κομμάτι, αλλά τον τελείωσε πιστεύω ο τραυματισμός του σε ένα ματς της Εθνικής με το Ισραήλ...
Δεν είχε χαΐρι αυτός ρε συ, με το που έπαιρνε μεταγραφή στο εξωτερικό θα είχε την ίδια εξέλιξη π.χ. με το Βέλλιο, θέμα χρόνου ήταν να πάρει την κάτω βόλτα...εδώ έφτασε στα 30 να πάει στο Βόλο (λες και είχε ανάγκη τα 50 ψωροχιλιάρικα που του έδινε ο Μπέος) μόνο και μόνο για να είναι ο «πρώτος μάγκας» της ομάδας του χωριού και να βγαίνει τα βράδια με τις βίζιτες!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...