Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.214 μηνύματα.

23-10-21

13:04
Ας προσεχες!

Νταξει εμενα μου ηρθε πολυ γρηγορα η ειδοποιηση γιατι ειναι καινουργιο το λαπτοπ.Αν θυμαστε την ανοιξη που μας περασε το πηρα για αυτο υποθετω.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.

23-10-21

13:09
Εγώ με Laptop του 2013 και Windows 10 PRO, δε τρέφω και πολλές ελπίδες...κρίμα τον SSD Evo που του έχω βάλει, τα 16GB Ram και τον i7 παλιό βέβαια... δεν έχω TPM γαμώτο... 

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.882 μηνύματα.

23-10-21

14:19
Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση, λέει από τις αρχές του 2022 θα έρθει για το μοντέλο του λάπτοπ μου. Είναι καινούργιο το λάπτοπ το Σεπτέμβριο του 2020 το αγόρασα
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.294 μηνύματα.

έβαλα windows 11 σε unsupported cpu. καλή τύχη. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Kate1914
- Scandal
- Citylights
- charmander
- VasoGrimes
- louminis
- Meow
- Unboxholics
- spring day
- giannhs2001
- Dora140303