iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αισθητικά είναι πιο ωραία. Ακόμα και η αναζήτηση είναι πολύ χρήσιμη στο σημείο που είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στο ίδιο μέρος που είναι στα Vista, δεν είναι και των 7;Προτιμώ τα 7.
Αισθητικά είναι πιο ωραία. Ακόμα και η αναζήτηση είναι πολύ χρήσιμη στο σημείο που είναι.

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Υπό κάποιες συνθήκες ίσως ο άνθρωπος ίσως να μην κερδίσει τίποτα διαφορετικό μεταξύ μοναρχίας και δημοκρατίας ...
Θα ήθελα εξήγηση σε αυτό,για να καταλάβω αν πρόκειται για κάτι το απλά ειρωνικό,για παραβολή που εννοεί κάτι σχετικά με τα windows,ή κυριολεκτικό.
(Για να δούμε αν χρειάζεται να κάνει ο fockos split.

Στο ίδιο μέρος που είναι στα Vista, δεν είναι και των 7;![]()

Στα vista έχω το κλασικό μενού έναρξης οπότε δεν το είχα προσέξει.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ετσι, νομίζω

dizante
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Ε δεν είναι και ολόιδια.Visually, τα Vista και τα 7 δεν έχουν καμία διαφορά, εκτός από την taskbar
Ετσι, νομίζω![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είπα ότι είναι ολόιδια, απλά δεν έγινε μεγάλη αλλαγή στην εικόνα των Windows, όπως όταν έγινε η μετάβαση από xp σε Vista, για παράδειγμαΕ δεν είναι και ολόιδια.![]()

Λες να επιστρέφουμε ξανά στην εποχή Windows 95/98/Me/2000, που δεν υπήρχε καμία διαφορα στο UI;

staventoula
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια οι περισσοτεροι λένε ότι ειναι μ...α,εμένα πάντως μ'αρέσουν πολύ

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Αν βγάζει η microsoft λειτουργικό σύστημα κάθε 3 χρόνια περίπου (όπως έκανε παλιά), μην περιμένεις συγκλονιστικές αλλαγές. Αν βγάζει κάθε 6 (σχεδόν απίθανο) τότε θα υπάρχουν σημαντικότατες βελτίωσεις όπως ακριβώς συνέβη στη μετάβαση από τα Windows XP στα Windows Vista. Λογικό κιόλας. Στην δεύτερη περίπτωση είχαν τον διπλάσιο χρόνο για να αναπτύξουν το λειτουργικό σύστημα.Δεν είπα ότι είναι ολόιδια, απλά δεν έγινε μεγάλη αλλαγή στην εικόνα των Windows, όπως όταν έγινε η μετάβαση από xp σε Vista, για παράδειγμα
Λες να επιστρέφουμε ξανά στην εποχή Windows 95/98/Me/2000, που δεν υπήρχε καμία διαφορα στο UI;
![]()
Πράγματι, τα Windows Vista κατηγορούνται από πολλούς αλλά λανθασμένα, διότι είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα (ειδικά μετά το SP2).Εχω χρησιμοποιήσει και τα 3 προγραμματα(vista,xp,7) και έχω καταλήξει οτι τα vista ειναι τα καλύτερα και με διαφορά!!!
Βέβαια οι περισσοτεροι λένε ότι ειναι μ...α,εμένα πάντως μ'αρέσουν πολύ![]()
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Πράγματι, τα Windows Vista κατηγορούνται από πολλούς αλλά λανθασμένα, διότι είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα (ειδικά μετά το SP2).
agreed all the way

ακομα μερικοι λενε οτι δε τους αρεσουν τα βιστα επειδη το δε μου αρεσουν τα βιστα εχει γινει καπως σαν μοδα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

artonweb
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

εγώ είχα xp και είχα αποφασίσει να βάλω vista.....αλλα συνεχώς κολλούσαν, αργούσε να ανοίξει αρχεία, προγράμματα κτλ και γενικά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απο αυτά(το μονο που μου αρεσε ηταν η κυριλάτη εμφάνιση) και μέσα σε μια εβδομάδα έβαλα ξανα τα xp ...γιατι δεν είχαν βγει ακόμα τα 7άρια.
μετά έβαλα 7άρια και όλα οκ...συνδιάζουν την κυριλέ εμφάνιση των vista και την ακόμα καλύτερη ταχύτητα των xp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Iratus
Δραστήριο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.