STAXTOULA
Νεοφερμένο μέλος

Πως γινετε ?
Πόσο θα χρεωνομαι ?
Και ποια εταιρεια με συμφερει ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA
Νεοφερμένο μέλος

lak100
Νεοφερμένο μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει, εμένα δεν χρεώνεται, γιατί έχω Wifi και παίρνω ίντερνετ από όπου βρω
spirit
Νεοφερμένο μέλος

και με απλό κινητό πχ ένα sony ericsson, μπορείς να μπαίνεις στο ιντερνετ, αρκεί να υποστηρίζει java

Υπάρχει η υπηρεσία wind plus της wind, που με 3.5 ευρώ το μήνα μπορείς να μπαίνεις σε όσες σελίδες θες. Απεριόριστα!
Προσοχή, η wind είχε βγάλει μια ανακοίνωση που έλεγε από τον Οκτωβρη ότι θα κόψει το απεριόριστο, αλλά τελικά μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει πράξη. Προσωπικά τι θα γίνει δεν ξέρω.... Αλλά δε θα το ρίσκαρα στη θέση σου... Στις άλλες εταιρίες οι χρεώσεις είναι πολύ τσουχτερές!
Αλλιώς θες κάποιο smartphone με wifi πάνω, ώστε να μπαίνεις σε ασύρματα ξεκλείδωτα δίκτυα...
Αλλά και στην τελική γιατί να το κάνεις όλο αυτό; Το έχεις ανάγκη; Θα σε συμβούλευα να ζήσεις τη ζωή σου και άσε τα messenger στα κινητά...

Φιλικά
STAXTOULA
Νεοφερμένο μέλος

Με βοηθησατε αρκετα να ξεστραβωθω

Αλλα εχω ακουσει οτι η κοσμοτε δινει 15μερες δωρεαν πλοηγηση...ισχυει ?
-----------------------------------------
Staxtoula,
Αλλά και στην τελική γιατί να το κάνεις όλο αυτό; Το έχεις ανάγκη; Θα σε συμβούλευα να ζήσεις τη ζωή σου και άσε τα messenger στα κινητά...14 χρονών είσαι άλλωστε!!!!!!! Το ιντερνετ στο κινητό καλό είναι, αλλά για αυτούς που το έχουν ανάγκη και μόνο!
Και τι σχεση εχει η ηλικία μου ?
Απλα δν θελω να χανω την επαφη μου με καποια ατομα :xixi:
Και αν εχω στ κινητο μ μσν δε θα βαριεμαι τοσο πολυ ....

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

θελει να σου πει πως δεν πρεπει να κολλαμε γενικα στο pc αλλα να ζουμε και να διασκεδαζουμε πιο πολυ την ζωουλα μας οσο την εχουμε!Σας ευχαριστω όλους σας !!!
Με βοηθησατε αρκετα να ξεστραβωθω:xixi:
Αλλα εχω ακουσει οτι η κοσμοτε δινει 15μερες δωρεαν πλοηγηση...ισχυει ?
-----------------------------------------
Και τι σχεση εχει η ηλικία μου ?
Απλα δν θελω να χανω την επαφη μου με καποια ατομα :xixi:
Και αν εχω στ κινητο μ μσν δε θα βαριεμαι τοσο πολυ ....![]()

spirit
Νεοφερμένο μέλος

έπιασες τη σκέψη μου...
Φιλικά σας το λέω η ζωή είναι έξω, όχι στα χαζομσν, στα κινητά και στα pc... Όσο έχετε λίγο χρόνο ελεύθερο, περάστε τον κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, βγείτε, διασκεδάστε, παίξτε. Κάντε το τώρα, γιατί αργότερα όλο και θα λιγοστεύει ο ελεύθερος χρόνος!!!!!!!! Εκτονωθείτε!!!

Μην ασχολείστε με πράγματα που όταν θα μεγαλώσετε θα καταλάβετε όχι μόνο ότι δε βοηθάνε, αλλά μάλλον σας καταστρέφουν τη ζωή (ακριβώς επειδή θα έχετε internet παντού και πάντα σε 5-6 χρόνια, όλοι θα απαιτούν από εσάς, να ελέγχεται συχνά το e-mail σας (3-4 φορές τη μέρα, κι ας είστε και εκτός σπιτιού)) και φυσικά τα e-mail δεν θα είναι καλού σκοπού, αλλά e-mail δουλειάς!!!!

georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

forsndorm
Νεοφερμένο μέλος

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σου AVRILENA,
έπιασες τη σκέψη μου...
Φιλικά σας το λέω η ζωή είναι έξω, όχι στα χαζομσν, στα κινητά και στα pc... Όσο έχετε λίγο χρόνο ελεύθερο, περάστε τον κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, βγείτε, διασκεδάστε, παίξτε. Κάντε το τώρα, γιατί αργότερα όλο και θα λιγοστεύει ο ελεύθερος χρόνος!!!!!!!! Εκτονωθείτε!!!Κάντε πράγματα για να μη βαριέστε, οκ γλυκιά μου staxtoula?
Μην ασχολείστε με πράγματα που όταν θα μεγαλώσετε θα καταλάβετε όχι μόνο ότι δε βοηθάνε, αλλά μάλλον σας καταστρέφουν τη ζωή (ακριβώς επειδή θα έχετε internet παντού και πάντα σε 5-6 χρόνια, όλοι θα απαιτούν από εσάς, να ελέγχεται συχνά το e-mail σας (3-4 φορές τη μέρα, κι ας είστε και εκτός σπιτιού)) και φυσικά τα e-mail δεν θα είναι καλού σκοπού, αλλά e-mail δουλειάς!!!!![]()
Σαν να ακούω μια καθηγήτρια

Πάντως και εγώ συμφωνώ μαζί σου...!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνεις αναζήτηση δικτύου και λογικά θα σου βρει το πιο κοντινό,αρκεί να είναι ξεκλείδωτο και να μην χρειάζεσαι κωδικό.Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το Nokia E63 σε οσους ειναι γνωστο και το οποιο ειναι wifi πως μπορω να συνδεθω με ελευθερο ασυρματο ιντερνετ?κανω απλως αναζητηση?
Carl
Νεοφερμένο μέλος

δωστε link για να το κατεβασω..
ευχαριστω προκαταβολικα..:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carl
Νεοφερμένο μέλος

lak100
Νεοφερμένο μέλος

Mimitroni
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.