Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει, μου αρέσει που συνεχιζεις να ασχολείσαι. Εγώ έχω καραφλιάσει. Τέλος.
Ε περνάει καιρός και κάνω τσούπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheoO
Νεοφερμένο μέλος

_____KRS_____
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα..XP και πάλι XP!

ακουσα οτι με τα εξ πι γινεται πιο γρηγορος ο υπολογιστης..
επιπλεον αν εχεις αγορασμενα τα εξ πι και τα ''φοραει''καποιος αλλος υπολογιστης παιζει κανενα θεμα με κωδικους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

1.Ta windows 7 βγαίνουν τον Αύγουστο και όχι το 2010 όπως είχα διαβάσει σε κάποια σελίδα του θέματος
2.Τα windows vista είναι πιο βαριά και θα σου πρότινα να βάλεις xp..εκτός αν θες souper pc αλλά τότε θα πρέπει να αγοράσεις κάτι ακριβό!!
3.Γιατί δεν βάζετε τα windows xp με εμφάνιση των 7?(αν θέλετε ωραία εμφάνιση στα xp αλλά καλύτερα να περιμένετε να προχορήσει λίγο η έκδοση για είναι και "σταθερή"
4.Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των xp αν και έχω vista!!(τα οποία θα αλλάξω και θα βάλω τα 7 λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζουν!!)Μέχρι στιγμής πάντως από τις εκδόσεις rc των 7 που χρησιμοποιούν κάποιοι έχω καταλάβει ότι είναι τέλεια!
(Υπενθιμίζω:Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα)
Jfire
Δραστήριο μέλος

Βαλε τα xp χωρις δευτερη σκεψη.....:thanks:χμ.. θα κανω φορματ και σκεφτομαι να βαλω xp..ποια η γνωμη σας?
επιπλεον αν εχεις αγορασμενα τα εξ πι και τα ''φοραει''καποιος αλλος υπολογιστης παιζει κανενα θεμα με κωδικους?
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα τα linux είναι από τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα μαζί με τα Mac os αλλά υπάρχει 1 τεράστιο μειονέκτιμα!!Τα περισσότερα προγραμματα είναι "κατασκευασμένα" για windows και για να βρεις 1 πρόγραμμα σε άλλο λειτουργικό πρέπει να ψάξεις παρα πολύ και άμα το βρεις...Για αυτό προτείνω windows αν και δεν είναι τα καλύτερα..πάντως το κύριο θέμα που λένε πολλοί ότι τa windows δν είναι καλά είναι κυρίως θέμα ασφάλειας..έτσι η ms έβγαλε το microsoft security essentials το οποίο ουσιαστικά καλύπτει τις "τρύπες" που υπάρχουν ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μάλυνσης!!πιο καλα θα ηταν λινουξ , μετα εξ πι
Jfire
Δραστήριο μέλος

Καλυτερα να βαλει xp και να μην βαλει καθολου τα λινουξ ......πιο καλα θα ηταν λινουξ , μετα εξ πι

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι δεν παίζει κανένα θέμα με κωδικούς αν δεν κάνω λάθοςχμ.. θα κανω φορματ και σκεφτομαι να βαλω xp..ποια η γνωμη σας?
-----------------------------------------
Συμφωνώ!!Καλυτερα να βαλει xp και να μην βαλει καθολου τα λινουξ ......![]()

με τους κωδικους που ρωτησα?υπαρχει καποιο προβλημα?Καλυτερα να βαλει xp και να μην βαλει καθολου τα λινουξ ......![]()
Jfire
Δραστήριο μέλος

με προλαβες!Όχι δεν παίζει κανένα θέμα με κωδικούς αν δεν κάνω λάθος
Συμφωνώ!!
Σας ευχαριστω

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Jfire
Δραστήριο μέλος

https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=https://www.microsoft.com/windows/windows-xp/default.aspx&ei=0KlYSuSrI4GgnQPCx8HdCQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dxp%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26hs%3DXAz%26sa%3DG
Επισημο site για τα xp...
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Παιδιά δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα απλώς θέλω να πω ότι:
1.Ta windows 7 βγαίνουν τον Αύγουστο και όχι το 2010 όπως είχα διαβάσει σε κάποια σελίδα του θέματος
Για να μην γράφονται ανακρίβειες κι έχουμε μπερδέματα, τα Windows 7 θα είναι επισήμως διαθέσιμα στο κοινό στις 22 Οκτωβρίου.
https://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8081003.stm
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι!!!!Sorry και ευχαριστώ για την διόρθωσηΓια να μην γράφονται ανακρίβειες κι έχουμε μπερδέματα, τα Windows 7 θα είναι επισήμως διαθέσιμα στο κοινό στις 22 Οκτωβρίου.
Πάντως στην Ελλάδα θα είναι αρκετά ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες από ότι έχω ακούσειhttps://www.pcw.gr/Article/Market/Windows7_205_euros_greek_market_31_Oktober/248-4402.html
Στην Αμερική με (περίπου) $50 κάνουν upgrade από vista se 7!
Mακάρι να έχουμε και κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο ευρύ κοινό θα δωθούν τον Οκτώβριο ενώ στους κατασκευαστές δώθηκαν ή θα δωθούν αυτές τις μέρες.Για να μην γράφονται ανακρίβειες κι έχουμε μπερδέματα, τα Windows 7 θα είναι επισήμως διαθέσιμα στο κοινό στις 22 Οκτωβρίου.

Εγώ λέω XP.Ειδικά,άν κάποιος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή ώς παιχνιδομηχανή (όχι εγώ πάντως) θα πρέπει να έχει XP γιατί τα Vista έχουν παθαίνουν κάτι με τα παιχνίδια και είναι "βαρύ" λειτουργικό (Φταίνε τα προγράμματα που έχει στο Start-Up;Φταεί το aero;Πάντως κάτι φταίει).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.